plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zosiu przestań marudzić w tej kwestii jeszcze nie ma @ więc jest jeszcze nadzieja że nie przyjdzie ja ja pogonie a kysz, a kysz, a kysz !!!!! SŁYSZYSZ SPADAJ I NIE PRZYCHODŹ do zosieńki
zosia-ktosia, BellaRosa lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
cześć kochane
ja w pracy wpadłam na chwile żeby zobaczyć co tam u was
gagdetko bardzo się ciesze ze jesteś po badaniu i wszystko ok nie pisałam nic przed bo nie chciałam cie straszyć ja na tym badaniu prawie zemdlałam z bólu nikomu nie życzę takiego ....
zosiu nie nerwuj mnie zobaczysz że będą II kreski za szybko zrobiłaś i jeszcze nie z porannego o boszeeeee jutro proszę o dobre wiadomości
belluś super że badania dobre fasolka będzie rosła zdrowo :-*
plemniczko ja tam ekspertką nie jestem ale jak dziewczyny mówią że nie są złe to nie są niepotrzebnie się nakręcasz
moniczko głowa do góry uda się uda musisz tylko podrasować plemniczki a wystarczą że m będzie reguralnie tabsy łykał i zeby 2 godzinki przed serduszkowaniem wypił kawę , colę podobno żołnierzyki są ruchliwsze
BellaRosa, gadgeta lubią tę wiadomość
-
aneczkaaa1985 wrote:she kochana a przed miesiączka bolały cie piersi??
ciesz się że nie wymiotujesz (chociaż jakiś razik by się przydał żebyś poczuła że w ciąży jesteś )..... moja koleżanka przeleżała z miską 6 miesięcy :-o
no właśnie.. póki nie wymiotuje to dobrze.. jeszcze nie daj boże by ją męczyło tyle miesięcy.. no co to jej?
lepiej niech nie ma takich objawów, niech sobie ma inne ale nie wymioty:) -
No mnie mdli ale wymiotuję na szczescie rzadko W niedziele to myślałam, ze rzeczywiście z toalety nie wyjdę aż nagle przeszło jak ręką odjął ;P Wczoraj na wieczór było tak samo... złapało, trzymało i nagle jakbym wcale nie wymiotowała dziwne to wszystko ;P No i coraz większe parcie na pęcherz mam i brzuch na dole już twardnieje coraz mocniej
-
aneczkaaa1985 wrote:a ja już się martwiłam że ona się leci w górę i coś jest nie tak
Ha ha, widzę aneczko, że łączy nas nie tylko data spodziewanej @, ale i niskie temperatury w II fazie Ciekawe jak rozwinie się i Twoja i moja sytuacja.
Przyznam, że spodziewam się w końcu jakiegoś konkretnego skoku! A jak będzie - zobaczymy jutro...
-
Taaa jeszcze trochę i za życia mnie swiętą ogłosza bo medycyna na mnie odpowiedzi nie znajdzie xD hiehiehie albo co gorsza uznaja mnie za opętaną i jakie egzorcyzmy odprawiać będą w końcu cały świat czeka na małego antychrysta
zosia-ktosia lubi tę wiadomość