X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie nic ciekawego ... czekam aż się @ skończy, aby móc zacząć staranka:) a co u Ciebie:)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie ja czekam w tej chwili na owulacje żeby zacząć starania mam tylko nadzieje że mój m. w trakcie owulacji nie będzie musiał wyjechać na parę dni bo wtedy się wścieknę. A na razie walczę z hormonami po leku. :) no i temp mam jakąś dziwna w tym cyklu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2012, 18:00

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba od jutra zacznę już mierzyć... bo już się nie mogę doczekać:)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to nie mierzysz w trakcie @?

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mierze...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2012, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra jak nie masz nic do napisania to nie wpadaj i nie pisz tylko, czesc bo to pomału staje się męczące.

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo proszę nowa staraczka? lola a czy masz coś za złe że ktoś pisze cześć? my też tak często robimy, myślimy że będziemy mieć czas a się okazuje że coś nam wypada i w końcu zostaje cześc a potem po jakims czasie dopiero znów się odzywamy

she, gadgeta lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2012, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Moge dołączyc? Póki co jestem zielona z wykresami wiec tylko popatrze jak wy to robicie i być moze sama sie zdecyduje.
    Podczytuje was od pewnego czasu. Bardzo fajny topik.
    Zośia jutro testujesz, więc powodzenia. Będe trzymać kciuki za Ciebie jutro.

zosia-ktosia, klamka, gadgeta lubią tę wiadomość

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Zosiu:)
    Teraz to chyba na sam początek rozprawki będę pisać żeby nikomu nie przeszkadzało:)
    Boże a kiedy ja ostatnio napisałam samo cześć heh. A w sumie nie będę się tłumaczyć

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2012, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    ooo proszę nowa staraczka? lola a czy masz coś za złe że ktoś pisze cześć? my też tak często robimy, myślimy że będziemy mieć czas a się okazuje że coś nam wypada i w końcu zostaje cześc a potem po jakims czasie dopiero znów się odzywamy

Jeżeli ktoś to robi tak jak sandra czyli wpada i tylko zostawia swoje czesc i nic więcej to po pewnym czasie naprawde zaczyna być irytujące. Acha Sandra jeszcze lubi słowo ze znowu nikogo nie ma :(

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lola oczywiście jesteś bardzo mile widziana. im nas więcej tym lepiej:) jesteś nowa to super, u nas zadomowiło się już wiele staraczek i chyba żadnej nie jest źle.
    napisz coś o sobie, skąd jesteś ile masz lat i jak długo się starasz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2012, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    hej Zosiu:)
    Teraz to chyba na sam początek rozprawki będę pisać żeby nikomu nie przeszkadzało:)
    Boże a kiedy ja ostatnio napisałam samo cześć heh. A w sumie nie będę się tłumaczyć

No i tak własnie zaczyna sie gadke na forum a nie samo słowo cześc i nie wiem na co czekasz dalej.Na doping? Zobacz że tylko ty tak robisz tu na forum.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2012, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 25 lat. Pochodze z Małopolski. Moje starania nie są jeszcze takie oficjalne bo jesteśmy dopiero rok po ślubie, jednak nie stosujemy żadnego zabezpieczenia.

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lola to jest forum w którym każdy siebie akceptuje takim jakim jest. każdy ma inny sposób widzenia, życia itp. nie staramy się nikogo obrażać, nikogo strofować mimo że każdy ma swoje zdanie.

lepiej puścić w niepamięć i już. tak lepiej się żyje. wystarczy że w życiu wiele osób na co dzień się widzi które są niemiłe, nietolerancyjne itd. więc chociaż tu bądźmy wobec siebie ok.

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to już coś wiadomo:) prowadzisz wykres? może wprowadzisz swoją miniaturkę w stopce, żebyśmy widziały co i jak?

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu chyba się pożegnam... już nie będę wpadać do Was na forum... chyba że zobaczyć co u Was słychać... Życzę powodzenia:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2012, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia jak będe się starać tak oficjalnie, tzn z mierzeniem tempki to napewno zrobie sobie wykresik. narazie nawet nie wiem jak bo nie zagłebiałam się w ten temat.
    Co do słów krytyki to kurcze nie wiem czy ja się tu w takim razie zadomowie, bo tak naprawde ja lubie pisać, mówić to co myśle a nie sztucznie sobie słodzić i unikać niewygodnej prawdy.Cóż czasem to bywa bolesne, ale chyba mniej niż wchodzić na forum i czytać po raz wtóry samo slowo Ceszc od sandry:)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    Zosiu chyba się pożegnam... już nie będę wpadać do Was na forum... chyba że zobaczyć co u Was słychać... Życzę powodzenia:)

Sandra no proszę cię.. tylko nie to.. dopiero była jazda z wpisami na Monikę.. dajcie spokój co? nie musicie do siebie pisac jak nie macie takiej ochoty.. ale nie znaczy że macie się nie odzywać do mnie np i do innych. najgorsze co, to obrazić się.

weźcie na luz, pliska.. poczekajcie ze mną do jutra.. czy ttest wyjdzie na + czy na -

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu jak coś to napiszę Ci na maila:)

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lolu ja nie napisałam że my tu sobie tylko słodzimy:) bo byśmy się od tej słodkości w końcu porzygały:)

napewno są rzeczy które drażnią, ale czy naprawdę są aż tak ogromne by roztrząsać je?

dajmy spokój. lola jak najbardziej są tu mile widziane osoby które mówią co myślą. w końcu wymiana doświadczeń jest bezcenna.

sandra - kiedy staranka? widzę początek cyklu.. od którego zaczynają ci się płodne?

‹‹ 281 282 283 284 285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ