plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a u mnie ja czekam w tej chwili na owulacje żeby zacząć starania mam tylko nadzieje że mój m. w trakcie owulacji nie będzie musiał wyjechać na parę dni bo wtedy się wścieknę. A na razie walczę z hormonami po leku. no i temp mam jakąś dziwna w tym cyklu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2012, 18:00
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
ooo proszę nowa staraczka? lola a czy masz coś za złe że ktoś pisze cześć? my też tak często robimy, myślimy że będziemy mieć czas a się okazuje że coś nam wypada i w końcu zostaje cześc a potem po jakims czasie dopiero znów się odzywamy
she, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny. Moge dołączyc? Póki co jestem zielona z wykresami wiec tylko popatrze jak wy to robicie i być moze sama sie zdecyduje.
Podczytuje was od pewnego czasu. Bardzo fajny topik.
Zośia jutro testujesz, więc powodzenia. Będe trzymać kciuki za Ciebie jutro.zosia-ktosia, klamka, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:ooo proszę nowa staraczka? lola a czy masz coś za złe że ktoś pisze cześć? my też tak często robimy, myślimy że będziemy mieć czas a się okazuje że coś nam wypada i w końcu zostaje cześc a potem po jakims czasie dopiero znów się odzywamy
Jeżeli ktoś to robi tak jak sandra czyli wpada i tylko zostawia swoje czesc i nic więcej to po pewnym czasie naprawde zaczyna być irytujące. Acha Sandra jeszcze lubi słowo ze znowu nikogo nie ma -
nick nieaktualnySandraa wrote:hej Zosiu:)
Teraz to chyba na sam początek rozprawki będę pisać żeby nikomu nie przeszkadzało:)
Boże a kiedy ja ostatnio napisałam samo cześć heh. A w sumie nie będę się tłumaczyć
No i tak własnie zaczyna sie gadke na forum a nie samo słowo cześc i nie wiem na co czekasz dalej.Na doping? Zobacz że tylko ty tak robisz tu na forum. -
nick nieaktualny
-
lola to jest forum w którym każdy siebie akceptuje takim jakim jest. każdy ma inny sposób widzenia, życia itp. nie staramy się nikogo obrażać, nikogo strofować mimo że każdy ma swoje zdanie.
lepiej puścić w niepamięć i już. tak lepiej się żyje. wystarczy że w życiu wiele osób na co dzień się widzi które są niemiłe, nietolerancyjne itd. więc chociaż tu bądźmy wobec siebie ok.
-
nick nieaktualnyZosia jak będe się starać tak oficjalnie, tzn z mierzeniem tempki to napewno zrobie sobie wykresik. narazie nawet nie wiem jak bo nie zagłebiałam się w ten temat.
Co do słów krytyki to kurcze nie wiem czy ja się tu w takim razie zadomowie, bo tak naprawde ja lubie pisać, mówić to co myśle a nie sztucznie sobie słodzić i unikać niewygodnej prawdy.Cóż czasem to bywa bolesne, ale chyba mniej niż wchodzić na forum i czytać po raz wtóry samo slowo Ceszc od sandry:) -
Sandraa wrote:Zosiu chyba się pożegnam... już nie będę wpadać do Was na forum... chyba że zobaczyć co u Was słychać... Życzę powodzenia:)
Sandra no proszę cię.. tylko nie to.. dopiero była jazda z wpisami na Monikę.. dajcie spokój co? nie musicie do siebie pisac jak nie macie takiej ochoty.. ale nie znaczy że macie się nie odzywać do mnie np i do innych. najgorsze co, to obrazić się.
weźcie na luz, pliska.. poczekajcie ze mną do jutra.. czy ttest wyjdzie na + czy na - -
lolu ja nie napisałam że my tu sobie tylko słodzimy:) bo byśmy się od tej słodkości w końcu porzygały:)
napewno są rzeczy które drażnią, ale czy naprawdę są aż tak ogromne by roztrząsać je?
dajmy spokój. lola jak najbardziej są tu mile widziane osoby które mówią co myślą. w końcu wymiana doświadczeń jest bezcenna.
sandra - kiedy staranka? widzę początek cyklu.. od którego zaczynają ci się płodne?