plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
BellaRosa wrote:Bry wieczór....:> Witaj Lolu Ja też bardzo lubię wyrażać swoje zdanie jak każdy tutaj Ale to nie powód żeby komus coś wytykać :> Szczególnie jak się wparuje do nowego grona bez żadnego cześć ani pocałuj mnie w du... zaczyna się na kogos psioczyć, bo to nie kafeteria No!
Sandi ja tam lubię jak Ty się tak ładnie z nami witasz Wiemy wtedy, ze chcoaciaz jesteś z nami duchem :* mimo, ze w danej chwili pewnie nie możesz pisac ))))))
Dokładnie tak samo myślę no ale cóż... nic się nie poradzi:)
A jak samopoczucie:) -
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:Bry wieczór....:> Witaj Lolu Ja też bardzo lubię wyrażać swoje zdanie jak każdy tutaj Ale to nie powód żeby komus coś wytykać :> Szczególnie jak się wparuje do nowego grona bez żadnego cześć ani pocałuj mnie w du... zaczyna się na kogos psioczyć, bo to nie kafeteria No!
Sandi ja tam lubię jak Ty się tak ładnie z nami witasz Wiemy wtedy, ze chcoaciaz jesteś z nami duchem :* mimo, ze w danej chwili pewnie nie możesz pisac ))))))
A ty to chyba nie doczytalas dokładnie kolezanko bo wiedzialabys ze sie przywitalam. -
pati wrote:laseczki wy lepiej mi napiszcie jak by to czarujecie ze macie swoj wykresik na dole pod ta kreseczka bo ja szukam i nie wiem jaks chyba nie tego jestem
na dole wykresu twojego jest udostępnij wykres:)
kopiujesz miniaturę i wklejasz do ustawień swoich w polu społeczność -
Mała ja wiem, ze śmierć bliskiej osoby to bardzo przykre przeżycie, ale niech pocieszy Cię fakt, że tam jest 100 razy lepiej. Kiedyś pewien ksiądz powiedział piękną myśl: Gdybyście wiedzieli jak tam jest to każdy by z miejsca chciał popełnić samobójstwo.
z dziadziem na pewno masz wiele pięknych i wartościowych wspomnień, on kawał życia przeżył- a to jest błogosławieństwo -
nick nieaktualnySandra a ty sie nie obrażaj na całe forum i nie odchodź stad bo ktoś ci coś powiedział , przecież nie jesteś już mała dziewczynka. Jeżeli natomiast uważasz ze nie mam racji z tym co napisałam to poprostu to mi napisz, wytłumacz a nie obrażaj sie i odchodź
-
nick nieaktualny
-
Sandraa wrote:mala29_ wrote:myslałam że jednak wyjdzie z tego a tu dupa jak ten świat jest okrutny.
A na co choruje... jeśli można spytać
tak leży na oiomie miał zakrzepice i niewydolność pluć oraz powiększone serce, myśleliśmy że jednak wyjdzie z tego a tu dupa. A tu na dodatek jak patrzałam bilety to nie ma lotów za bardzo. Kur... czemu ten da góże zabiera mi wszystkie osoby które kocham.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:Lola wrote:Sandra jak nie masz nic do napisania to nie wpadaj i nie pisz tylko, czesc bo to pomału staje się męczące.
Hmmm.... a ja myślałam, ze to Twój pierwszy post na tym wątku czyż nie? :> No chyba, ze Ty takie powitania preferujesz...
Ja nie,ale najwyrazźniej wy tak -
Lola wrote:Sandra a ty sie nie obrażaj na całe forum i nie odchodź stad bo ktoś ci coś powiedział , przecież nie jesteś już mała dziewczynka. Jeżeli natomiast uważasz ze nie mam racji z tym co napisałam to poprostu to mi napisz, wytłumacz a nie obrażaj sie i odchodź
Ja się nie obrażam... tylko w jednym momencie odechciało mi się wszystkiego i tyle.
Nie chce już z Tobą o tym gadać. WIĘC TEMAT ZAKOŃCZONY!! -
Mała ten na górze prędzej czy później zabierze wszystkich i tego się nie przeskoczy. Masz prawo płakac, masz prawo być zła, masz prawo do żałoby i smutku... tylko pamiętaj, ze w tym też musi być umiar i w pewnym momencie trzeba się podnieść, bo dziadek na bank nie chciałby żebyś była smutna.
pati lubi tę wiadomość