X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Dora.

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Bry wieczór....:> Witaj Lolu :) Ja też bardzo lubię wyrażać swoje zdanie jak każdy tutaj :) Ale to nie powód żeby komus coś wytykać :> Szczególnie jak się wparuje do nowego grona bez żadnego cześć ani pocałuj mnie w du... zaczyna się na kogos psioczyć, bo to nie kafeteria :) No!
    Sandi ja tam lubię jak Ty się tak ładnie z nami witasz :) Wiemy wtedy, ze chcoaciaz jesteś z nami duchem :* mimo, ze w danej chwili pewnie nie możesz pisac :)))))))

Dokładnie tak samo myślę:) no ale cóż... nic się nie poradzi:)
    A jak samopoczucie:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Bry wieczór....:> Witaj Lolu :) Ja też bardzo lubię wyrażać swoje zdanie jak każdy tutaj :) Ale to nie powód żeby komus coś wytykać :> Szczególnie jak się wparuje do nowego grona bez żadnego cześć ani pocałuj mnie w du... zaczyna się na kogos psioczyć, bo to nie kafeteria :) No!
    Sandi ja tam lubię jak Ty się tak ładnie z nami witasz :) Wiemy wtedy, ze chcoaciaz jesteś z nami duchem :* mimo, ze w danej chwili pewnie nie możesz pisac :)))))))

A ty to chyba nie doczytalas dokładnie kolezanko bo wiedzialabys ze sie przywitalam.

• pati Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala głowa do góry...los płata człowiekowi rożne figle.najczęściej tak jest ze cierpimy i nic nie możemy zrobić bo taka kolej rzeczy

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati wrote:
    laseczki wy lepiej mi napiszcie jak by to czarujecie ze macie swoj wykresik na dole pod ta kreseczka bo ja szukam i nie wiem jaks chyba nie tego jestem

na dole wykresu twojego jest udostępnij wykres:)
    kopiujesz miniaturę i wklejasz do ustawień swoich w polu społeczność

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    myslałam że jednak wyjdzie z tego a tu dupa jak ten świat jest okrutny.

A na co choruje... jeśli można spytać

• BellaRosa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała ja wiem, ze śmierć bliskiej osoby to bardzo przykre przeżycie, ale niech pocieszy Cię fakt, że tam jest 100 razy lepiej. Kiedyś pewien ksiądz powiedział piękną myśl: Gdybyście wiedzieli jak tam jest to każdy by z miejsca chciał popełnić samobójstwo.
    z dziadziem na pewno masz wiele pięknych i wartościowych wspomnień, on kawał życia przeżył- a to jest błogosławieństwo

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala.. wiem co teraz przeżywasz, ja miałam to samo we wrześniu. nic nie poradzisz na śmierć.. trzeba to jakoś przeżyć psychicznie..
    współczuję ci bardzo ale pamiętaj my jesteśmy sercem z tobą

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra a ty sie nie obrażaj na całe forum i nie odchodź stad bo ktoś ci coś powiedział , przecież nie jesteś już mała dziewczynka. Jeżeli natomiast uważasz ze nie mam racji z tym co napisałam to poprostu to mi napisz, wytłumacz a nie obrażaj sie i odchodź

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 6 listopada 2012, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dzięki Zosia jesteś wielka.hehe pomocna dłoń ty jak administrator tutaj

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2012, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi tak bardzo mi przykro. Łącze sie z tobą w bólu. Bądź dzielna

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola wrote:
    Sandra jak nie masz nic do napisania to nie wpadaj i nie pisz tylko, czesc bo to pomału staje się męczące.

Hmmm.... a ja myślałam, ze to Twój pierwszy post na tym wątku czyż nie? :> No chyba, ze Ty takie powitania preferujesz...

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I... witam Cię Doro w naszych skromnych progach :)))) Wszystkiego raczej nie dasz rady nadrobić, bo byś do starości nad tym siedziała :) Dawaj kochana coś o sobie ;)

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    mala29_ wrote:
    myslałam że jednak wyjdzie z tego a tu dupa jak ten świat jest okrutny.

A na co choruje... jeśli można spytać

tak leży na oiomie miał zakrzepice i niewydolność pluć oraz powiększone serce, myśleliśmy że jednak wyjdzie z tego a tu dupa. A tu na dodatek jak patrzałam bilety to nie ma lotów za bardzo. Kur... czemu ten da góże zabiera mi wszystkie osoby które kocham.:(

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati bo ja to już pisałam kilka razy:) więc to dla mnie nie problem. lubię czuć się pomocna..

• pati Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczęta już spokojnie bo tu są ciężarne którym nie wolno się denerwować.nie ma co roztrząsać wątku "cześć" może lepiej niech któraś z was kawal jakiś napisze albo coś...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Lola wrote:
    Sandra jak nie masz nic do napisania to nie wpadaj i nie pisz tylko, czesc bo to pomału staje się męczące.

Hmmm.... a ja myślałam, ze to Twój pierwszy post na tym wątku czyż nie? :> No chyba, ze Ty takie powitania preferujesz...

Ja nie,ale najwyrazźniej wy tak ;)

• Sandraa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola wrote:
    Sandra a ty sie nie obrażaj na całe forum i nie odchodź stad bo ktoś ci coś powiedział , przecież nie jesteś już mała dziewczynka. Jeżeli natomiast uważasz ze nie mam racji z tym co napisałam to poprostu to mi napisz, wytłumacz a nie obrażaj sie i odchodź

Ja się nie obrażam... tylko w jednym momencie odechciało mi się wszystkiego i tyle.
    Nie chce już z Tobą o tym gadać. WIĘC TEMAT ZAKOŃCZONY!!

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 6 listopada 2012, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wybacz Zosiu bo i mnie się zaraz dostanie że nie czytam uważnie.no wiesz kochana o co bryka...;-D

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała ten na górze prędzej czy później zabierze wszystkich i tego się nie przeskoczy. Masz prawo płakac, masz prawo być zła, masz prawo do żałoby i smutku... tylko pamiętaj, ze w tym też musi być umiar i w pewnym momencie trzeba się podnieść, bo dziadek na bank nie chciałby żebyś była smutna.

pati lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
‹‹ 283 284 285 286 287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ