X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Sandraa wrote:
    mala29_ wrote:
    myslałam że jednak wyjdzie z tego a tu dupa jak ten świat jest okrutny.

A na co choruje... jeśli można spytać

tak leży na oiomie miał zakrzepice i niewydolność pluć oraz powiększone serce, myśleliśmy że jednak wyjdzie z tego a tu dupa. A tu na dodatek jak patrzałam bilety to nie ma lotów za bardzo. Kur... czemu ten da góże zabiera mi wszystkie osoby które kocham.:(

No to rzeczywiscie nie jest zaciekawie .... moj dziadek tez zmarl na niewzdolnosc pluc

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala nie smutaj si e proszę. wiem że łatwo pisać.. ale spróbuj chociaż

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staram się ale jeszcze nie pogodziłam się z mojej babci śmiercią a to mija już 4 rok a tu teraz znów to samo muszę przeżyć. I co gorsza że znów się nie mogłam nawet pożegnać.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie zdazylam... wiem cos o tym. Ale przynajmniej zapamietalam Go jaki byl za zycia

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 6 listopada 2012, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spadam dziewczyny bo tak mnie zgaga meczy ze wytrzymać nie mogę.miłego pisania do juterka Zosia 2 kreseczek jutro!!!buziaki

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa pati miłej nocki życzę

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati wrote:
    spadam dziewczyny bo tak mnie zgaga meczy ze wytrzymać nie mogę.miłego pisania do juterka Zosia 2 kreseczek jutro!!!buziaki

Do jutra Pati.

• BellaRosa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchaj Lola wpadasz w zgrane, miłe towarzystwo z wontami i dziwisz sie, ze brak z naszej strony otwartych ramion wobec Ciebie. Tak sie zwyczajnie nie robi. My z wielka radoscia przyjmujemy wszystkich- bo im wiecej nas tym razniej, ale nam zalezy na wsparciu i miłym spedzaniu czasu a nie na obrzucaniu sie błotem.

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • pati Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja tobie mala żebyś silna była i głowa do góry.

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do jutra Pati :*
    Zosia ależ ja jestem ciekawa tego Twojego testowania :D

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella chyba każda z nas jest ciekawa wyniku zosieńki ja tam mocno trzymam kciukasy żeby fasolek było więcej bo wtedy będzie więcej fluidów ciążowych i może szybciej się zarażę.

BellaRosa lubi tę wiadomość

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez jestem bardzo ciekawa... musza byc dwie kreseczki... nie ma bata

BellaRosa, zosia-ktosia lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też obstawiam się będą 2 krech a nie kreseczki hehe

BellaRosa, zosia-ktosia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2012, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Słuchaj Lola wpadasz w zgrane, miłe towarzystwo z wontami i dziwisz sie, ze brak z naszej strony otwartych ramion wobec Ciebie. Tak sie zwyczajnie nie robi. My z wielka radoscia przyjmujemy wszystkich- bo im wiecej nas tym razniej, ale nam zalezy na wsparciu i miłym spedzaniu czasu a nie na obrzucaniu sie błotem.

A pokaz mi moj post w którym sie dziwie ze nie przyjmujecie mnie z otwartymi ramionami?

• she Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala, to przykre :( mam nadzieje ze uda sie Wam przejsc przez ten trudny czas. Nawet jezeli Dziadek odejdzie to bedzie z Babcia i bedzie szczesliwy

201306215365.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola skończmy temat bo nikt nie chce żeby siać tu ferment. Jest naprawdę cała masa ciekawszych tematów.

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko boje się że babcia się załamie i też odejdzie tak jak było z jednymi dziadkami kiedy moja najukochańsza babcia zmarła to dziadek za 2 lata też zmarł

• she Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakos tak sie niemilo na forum zrobilo... No chyba ze sie czepiam ;) tak juz mam hehe

BellaRosa lubi tę wiadomość

201306215365.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia ja jestem Ciebie bardziej pewna niż siebie byłam :D

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2012, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrócilam od lekarza. Jestem juz calkiem zdezorientowana.. okazuje sie ze ten mój ginekolog az tak dobry nie jest. Nie zna sie zupelnie na tarczycy... tyle sie naczytalam na ten temat mojego problemu... faktycznie dziewczyny zachodzily w ciaze mając o wiele wieksze TSH niz moje.. i w ciazy im to regulowano tabletkami i bylo dobrze. A ten mi mowi "No to znamy juz przyczyne Pani ciązy biochemicznej" kurde przeciez nie mam az tak wysokiego tego wyniku... Powiedzial ze kilka miesiecy musze sie leczyc u endykronologa i wtedy dopiero sie starac.. ze tak to moge poronic np w 20 tygodniu :(, albo ze plod moze miec jakis niedorozwój...zalamał mnie, nie tego sie spodziewalam. Ostatnio mi mowil ze to przez progesteron... mowil ze mam r zadką owulacje przez niego... jednak w osstatnich 4 cyklach mialam owulacje... dzisiaj mi zrobil USG i jest piekny pecherzyk 19mm. Mowi ze powinien w ciagu 24-36 godzin peknąć. Powiedzial tez ze przez to TSH ciezko mi bedzie zajsc w ciaze, ale przeciez w zeszlym cyklu zaszlam.. i to w 2 cyklu. Nic z tego nie rozumiem :(. Powiedzial ze mam juz nie robic badan zadnych. Ze mam isc do endokrynologa. Wystraszylam sie i zadzwonilam. Oczywiscie terminy odlegle nawet prywatnie. Pani doktor jednak byla na tyle mila ze powiedziala ze nawet jesli zaszlamw ciaze to nic bardzo zlego sie nie dzieje, bo mam tylko troche wyzsze to TSH... ze bedzie dobrze nawet jesli jestem juz w ciazy, a moze jestem bo jestem w trakcie plodnych...Zapsiala mnie na srode.
    I komu mam wierzyc? co mam zrobic?

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
‹‹ 284 285 286 287 288 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ