plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
proszę cię.. co to za kraj.. niby duże miasto a brak tych testów. dzwoniłam do kilku aptek i mi mówili że nie ma popytu na takie testy więc są tylko na zamówienie..
kupiłam 25mlu. pink test. nie wiem czy wyjdzie, zobaczymy. ale nie wiem czy mam takie wrażenie że @za rogiem bo mi się śluz zmienił z kremowego na kleisty. i dziś byłam nadęta jak ziaba:) -
aneczkaaa1985 wrote:she kochana a przed miesiączka bolały cie piersi??
ciesz się że nie wymiotujesz (chociaż jakiś razik by się przydał żebyś poczuła że w ciąży jesteś )..... moja koleżanka przeleżała z miską 6 miesięcy :-o
jedynym objawem @ był u mnie tylko brzuchaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2012, 18:55
-
Sandraa wrote:No jeszczę trochę muszę poczekać bo mi się jeszcze @ nie skończyła;/
A byłaś w tesco po te testy?
Sandro nie znikaj nam będziemy tęsknić za tobą nie przejmuj się Ja lubię twoje cześć i jest tu ktoś i nie chcę żeby znikłyW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Bry wieczór....:> Witaj Lolu Ja też bardzo lubię wyrażać swoje zdanie jak każdy tutaj Ale to nie powód żeby komus coś wytykać :> Szczególnie jak się wparuje do nowego grona bez żadnego cześć ani pocałuj mnie w du... zaczyna się na kogos psioczyć, bo to nie kafeteria No!
Sandi ja tam lubię jak Ty się tak ładnie z nami witasz Wiemy wtedy, ze chcoaciaz jesteś z nami duchem :* mimo, ze w danej chwili pewnie nie możesz pisac ))))))Sandraa, pati lubią tę wiadomość
-
Zosiu trzymam kciuki! Jestem tu od niedawna i próbuję przeczytać o czym rozprawiałyście.... spore jest to jednak wyzwanie przy tej ilości stron;) Postaram się też dorzucać swoje pięć groszy do rozmów
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥