plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
A dziękuję bite 2 dni się z nim mordowałam Co do smaku.. no środek był booooski nie lubię tradycyjnych tortów więc zrobiłam biszkopt (no to normalne) a masa to była bita śmietana z galaretką malinową (raz przełożone masą zmieszaną z truskawkami i raz samą masą). Natomiast ta masa cukrowa do jedzenia się nie nadaje. Nie wiem jak Anglicy mogą to jeść... ja i tak robiłam wersję "mniej słodką" bo z pianek marshmallow ale kilo cukru pudru poszło! Natomiast od teraz i tak będe robiła takie torty bo są cudne, łatwo je się w miarę dekoruje a wierzchu jeść nikt nie każe przecież Ja chciałam robić tort z lalką (że tort to kiecka barbie) ale moje dziecko nie mogło pojąć jak obrazki jej pokazywałam że ta lalka to przeżyje i zabroniła mi krzywdzić swoich lalek ;P Moze za rok ją przekonam
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
a ja znowu zmęczona.. boli mnie kręgsłup.. córka zasnęła to mam troszkę spokoju. co chwila chodzę do toalety i sprawdzam czy krew nie leci.. póki co nie leci.. kupiłam test ale 25, po prostu tu nie ma innych cholera. cóż rano z nocnego moczu zrobię test, jak nie wyjdzie to trudno.. choć pewnie nie wyjdzie.. po 1 to będzie 12 dni po a po 2 takie mam przeczucie..