plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Fredzia na następnym USG będzie widac ew. tylko pęcherzyk. Który to będzie dokładnie tydzień/dzień?
no z wyliczeń to jakby przełom 5 a 6 tygodnia ale ze ja liczyć tego nie umiem to Ci dokładnie nie powiem
dzisiaj niby jest 3 tyddzień 7 dzień...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 19:29
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Rucia wrote:Fedra wrote:Rucia i do Ciebie ma pytanie czy na początku właśnie tak koło 4 tygodnia miałaś tak ze nie mogłas w spodniach chodzić że Cię w brzuchu cisły?
Fredzia ja mam do tej pory tak, brzuch się pojawia, znika, bo po jedzeniu mnie wydyma.
Pamiętaj, że brzuch jest teraz bardzo wrażliwy, z dnia na dzień będziesz odkrywała niesamowite zmiany w swoim ciele. Najpierw nabrzmiałe piersi, a później brzuch który po jedzeniu będzie 2 razy większy i zacznie przybierać inne kształty
matko popłakałam się jak to przeczytałam...znaczy łzy mi napłynęły czy to hormony już?
mój brzuch o tyle mnie nie dziwi bo ja już od kilku lat wyglądam jakbym w ciaży była co moze potwierdzić Libra która mnie na skaypie widziała dlatego ludzie już nie pytają w którym miesiacu jestem bo wiedzą ze mam taki brzuch...
Zobaczysz za ok. tydzień bo u mnie w 5 tygodniu zaczęły się takie rewolucjeBrzuc jak balon, piersi piękne pełne
uwielbiałam się oglądać w lustrze
Też tak rób i utwierdzaj się tym sposobem, że musi się udać
Dziewczyny, dopóki nie pojawi się krew, nie przejmujcie się niczymFedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Fedra wrote:Rucia wrote:Fedra wrote:Rucia i do Ciebie ma pytanie czy na początku właśnie tak koło 4 tygodnia miałaś tak ze nie mogłas w spodniach chodzić że Cię w brzuchu cisły?
Fredzia ja mam do tej pory tak, brzuch się pojawia, znika, bo po jedzeniu mnie wydyma.
Pamiętaj, że brzuch jest teraz bardzo wrażliwy, z dnia na dzień będziesz odkrywała niesamowite zmiany w swoim ciele. Najpierw nabrzmiałe piersi, a później brzuch który po jedzeniu będzie 2 razy większy i zacznie przybierać inne kształty
matko popłakałam się jak to przeczytałam...znaczy łzy mi napłynęły czy to hormony już?
mój brzuch o tyle mnie nie dziwi bo ja już od kilku lat wyglądam jakbym w ciaży była co moze potwierdzić Libra która mnie na skaypie widziała dlatego ludzie już nie pytają w którym miesiacu jestem bo wiedzą ze mam taki brzuch...
Zobaczysz za ok. tydzień bo u mnie w 5 tygodniu zaczęły się takie rewolucjeBrzuc jak balon, piersi piękne pełne
uwielbiałam się oglądać w lustrze
Też tak rób i utwierdzaj się tym sposobem, że musi się udać
Dziewczyny, dopóki nie pojawi się krew, nie przejmujcie się niczym
już mi lepiej:*
2015 Nati
2017 Suzi -
mala29_ wrote:Fedra wrote:mala29_ wrote:hej Laseczki
jak tam dzionek wam minął?
cześc Kochana
mnie minął na stresie i spaniu
a czemu na stresie co się stało ? mów szybciutko
a Mała bo jakoś w to wszystko uwierzyć nie mogę...
a teraz mnie dopadł stres ze beta za mała, ze brzuch za bardzo boli i takie tam różne...
szkoda gadać własnie pisałam ze mnie chyba paranoja dopada...
i chyba trzeba się położyć już bo pisze prawie lerząc na fotelu17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fredruś to uwierz w to naprawdę jesteś w ciąży i nic tego nie zmieni i przestań się zamartwiać jesteś młoda, zdrowa, silna więc wszystko będzie dobrze
Fedra, zbikowa, Dodi, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Dobra bo widzę że się wystraszyłyście Olki i pisze sama do siebie wieć znikam dzisiaj już i pojawie się jutro
słodkich snów Kochane i udanych ploteczek na forum :*zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Zamknąć się póki nie doczytam.
królowa subtelności,
ja nie wiem co z tą młodzieżą w dzisiejszych czasach....
Plemniczko, myśl poztywnie, będzie dobrze!
Fredziu, nie denerwuj sie będzie dobrze!Fedra, Ilona, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:mala29_ wrote:Fedra wrote:mala29_ wrote:hej Laseczki
cześc Kochana
a teraz mnie dopadł stres ze beta za mała, ze brzuch za bardzo boli i takie tam różne...
i chyba trzeba się położyć już bo pisze prawie lerząc na fotelu
Brzuch deklu boli, bo macica się rozciąga, fasola się sadowi na swoim miejscu i ma prawo boleć ! Dlatego łykaj magnez z wit B6 a nie nospęFedra lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Fredzia zaufaj intuicji, a organizm sam ci będzie podpowiadał co masz robić.
Idę się myćI bez paniki! Macie się cieszyć a nie bać !
he he he cieszymy się i boimy jednocześnie...
a mój to już w ogóle zaczyna świrować... już chyba pół neta przeczytał na temat wczesnej ciaży czego nie wolno i wolno o matko...
no nic idę się myć i do łózia
za słowa wsparcia dziekuje mozę się troche uspokoje jak zobaczę wyniki betyRucia, zbikowa, Dodi, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Ja tez zmykam bo nie mam jakoś nastroju na klikanie a smęcić wam nie chcę tak więc życzę miłego wieczorku tym co będą siedzieć, miłych snów tym co już kładą się spać. Zmykam pa pa
Fedra, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Fedra wrote:mala29_ wrote:Fedra wrote:mala29_ wrote:hej Laseczki
cześc Kochana
i chyba trzeba się położyć już bo pisze prawie lerząc na fotelu
Brzuch deklu boli, bo macica się rozciąga, fasola się sadowi na swoim miejscu i ma prawo boleć ! Dlatego łykaj magnez z wit B6 a nie nospę
i nie łykam no spy
a magnez kupię jutro
i czy Ty do mnie powiedziałaś "deklu" ? zważ na to ze jestem kobietą wiec musisz znaleść damski odpowiednik17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny