plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jeju wrote:Jesteście jeszcze?!
Wylazłam z ogródka, ciemno się zrobiło i po omacku działałam;-)
M. jak co roku raz może jechać sobie do agencji. Jeszcze nie wrócił więc ja spokojnie tu weszłam na chwilę...w sumie kolację młody chciał ale wytrzyma jeszcze chwilę...Muszę się cofnąć troszkę, tak do ok.14-tej...nadrobić czytanie, bo nie wiem co się działo...i czy Olka była później jak sobie poszłam...no cknię, przyznaję ckniłam mocno za WAMI!
Jeju, Muzi, ale o jakiej agencji Ty mówisz....?Dodi, Effcia28, Ilona, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
dobry wieczór
ja znowu z Wami nie mogę... matko żeby aż tyleeeeeeeeeeee stron w ciągu dnia napisać? czy Wyście zwariowały?
podczytałam wszystko, ale jakoś nie mogę się wypowiedzieć he he jakaś ograniczona się dzisiaj zrobiłam
aha jedynie powiedzieć mogę, że jak na stacji pracowałam to Dodę obsługiwałambyła z Majdanem i jak się do stojaka z gazetami schylała to się okazało, że majtek nie miała
(kumpel na zmianie zauważył)
no i tym durnym akcentem kończę i informuję, że chwilowo raczej udzielać się nie będę... jakoś tak wyszło....
podczytywać owszem
jeju ja się chyba nie przywitałam z Tobąwitam ponownie na pokładzie
póki co szczęścia, zdrowia, nieznikającego uśmiechu oraz udanych staranek i fasolinek na dniach życzę :*
dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 20:16
Ilona, aisa, Kfjatus, Shagga_80, Rucia, Selena, Fedra lubią tę wiadomość
-
Cześć kobiety
Czytałam i czytałam, w międzyczasie rozmowa z siostrą i dopiero doczytałam...
I w sumie zapomniałam co miałam napisać.
Pomidorówkę lubię z makaronem, z ryżem mi jakoś nie pasuje.
Byłam dziś w lidlu i tak sobie o winku myślałam, ale przecież nie kupiłam bo w Szwecji jest prohibicjamasakra.. Alko można kupić tylko w wyznaczonych do tego sklepach. Na szczęście człowiek zapobiegliwy to sobie z PL przywiózł trochę wina (niestety nie lidlowego), ale zapas już się powoli kończy...
Moi znajomi wytłumaczyli 4 letniej córce, że jak rodzice się kochają to wtedy przytulają się pod kołdrą na golasa i z tej miłości powstają dzieci.
Ilonko, ciekawy dziś miałaś dzień. Najważniejsze, że wszystko idzie do przodu. Trzymam kciuki za pracę M i za Was.
Kaja, jutro lukam z rana na Twój wykres
Fredziu i Plemniczko, nie stresować się tylko iść spać. A jutro bety będą piękne!!!!
M już woła. Dobranoc wszystkim i do jutraDodi, zbikowa, jeju, Shagga_80, Kaja, Fedra lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Jak Wy pisałyście to ja znikłam na kolacyjkę...ale spoko, spalimy dzisiaj jeszcze...
Co do agencji, to raz do roku pozwalam m. na wizytę w tym miejscu...przyjeżdża uśmiechnięty i już odstresowany...
ok, nie bede komentować kwestii jak bardzo wasz związek jest liberalny,
ale masz świadomość że możecie być zarażeni różnymi świństwami przez takie wypady? -
Dzień dobry, Żbikowa nie denerwuj się, jestem pewna, że Muzi pozwala M. na wizytę w Agencji... Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa (ARMiR), wiesz dopłaty UE itp.
Mój był w ubiegłym tygodniu, bardzo zadowolony nie wrócił, ale zobaczymy ile zarobił (bo tam Klient zarabia, a nie wydaje pieniądze;)) A jeśli Ktoś jeszcze nie był to dziś ma ostatnią szansę
Miłego dnia, lecę do pracy:)
A wieczorem poczytam o pięknych przyrostach Bety u Plemniczki i Fedry! (tylko błagam, nie rozpisujcie się znów na 30 stron:()Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2013, 04:36
jeju, Kfjatus, mauysia, Ola_czeka, Ilona, Dodi, plemniczka, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...