X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2013, 05:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi jaka agnecja? Nieruchomości ? o.O

Dzień dobry. Lecę z ciocią do lekarza, będe później, oczywiście najpierw zaliczę drzemkę.

:)

Miłego dnia :)

Fedra lubi tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 05:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja sie wiatm:)i zycze miłego dnia:)Ferda i Plemniczka:)trzymam kciuki za Wasze betki:)napewno beda dobre:)nie ma sie co stresować:)lece na kawe:)

Rucia, jeju, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku jejku jutro Mayuś ma wizyte u lekarza ... Mayuś a masz też USG czy samą wizytę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2013, 05:20

Selena, jeju, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra uciekam :*

Selena, jeju lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2013, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry.. a u mnie susza choc czuje ze dostane @ to na razie nic...:( a juz chciałabym mieć...

Chciałam sie dopytac na temat wiesiołka ? konkretnie na branie go ? moze mi ktos wyjasnic..?

jeju lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2013, 05:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelajda82 wrote:
    dzien dobry.. a u mnie susza choc czuje ze dostane @ to na razie nic...:( a juz chciałabym mieć...

Chciałam sie dopytac na temat wiesiołka ? konkretnie na branie go ? moze mi ktos wyjasnic..?

Wiesiołka bierze się od pierwszego dnia cyklu do owulacji :)

jeju lubi tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 05:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelajda82 wrote:

Witam nową koleżanke:)hm..co do wiesioła...no mi nie bardzo pomógł na śluz bardziej siemie lniane u mnie zadziałało:)no i wiesiołek mi przesunął owu..zawsze miałam między 12 a 14 dc a z nim 17-19..więc z niego zrezygnowałam..no i wiesiolka tylko do owu sie stosuje..

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2013, 05:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    adelajda82 wrote:

Witam nową koleżanke:)hm..co do wiesioła...no mi nie bardzo pomógł na śluz bardziej siemie lniane u mnie zadziałało:)no i wiesiołek mi przesunął owu..zawsze miałam między 12 a 14 dc a z nim 17-19..więc z niego zrezygnowałam..no i wiesiolka tylko do owu sie stosuje..

Wosebko widzę, że odnotowałaś piękny skok :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2013, 05:30

Selena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2013, 05:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już spadam ;)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 05:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej babeczki :) życzę miłego dzionka :)

jeju, Selena, Ilona, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Selena Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No skok nawet ładny...Muzi a serducho było tylko jedno..dzień przed owu..ale nie nastawiam sie bo mialam całkiem podobna sytuacje w jednym z cykli...także czekam spokojnie..ale mój m tak się nakręcił ..że jak wychodziłam dziś do pracy to tak się ze mną pożegnał ;"Pa żona i dzidzia"....co będzie jak sie biedny znowu rozczaruje:(

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Mała:)jak tam dziś sampoczucie?:)mam nadzieje że lepiej:)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2013, 05:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje za informacje ... zobaczymy co bedzie .. moze pomoze moze nie .. choc ja brałam juz go , ale dlatego ze mam uprzedzenia do tabsów wg.. to zabrałam 1 opakowanie i to wszytsko.. teraz musze sie uzbroic w informacje , i ten cykl zastosowac terapie szokowa z tabsami .. cztli castangus, wiesiołek magnez, i kwas foliowy..:)

mojego N tez uzbrajam w suplementy...

choc wiem co chyba nas blokuje zmeczenie i stres .. konczymy dom , mieskzamy w roznych wojew.. wiec 4 dni osobno 3 razem swieta i inne razem .. ehh

a tak na marginesie to 9 czerwca była bym mamą z ciązy którą poroniłam.:(

• jeju Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to zadżebiście, spadły liście...zaczęłam nowy cykl, bez wywołania!

Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena nie martw się poradzi sobie :) a może on ma jakieś przeczucia że wam się udało kto wie :) ja będę bardzo mocno trzymać kciuki za was :) I powiem że zazdroszczę wam trochę że wasi m. też tak zwami się nakręcają i dopytują i takie tam, bo u nas jest tak że mój m nie chce już o tym słyszeć :( i podchodzi do tego że czas pokarze i tyle. Mam wrażenie że on już się poddał i czeka tylko teraz na zabieg i tyle.

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 05:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    hej Mała:)jak tam dziś sampoczucie?:)mam nadzieje że lepiej:)

dziś już trochę lepiej wczoraj oficjalnie zamknęłam rozdział podtytułem maleństwo. Schowałam głęboko do pudełka termometry, testy, i buciki które miałam dla mojego m. w razie gdy by się udało.

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko jeju mój się na mnie drze i wkurza jak coś zaczynam mówić lub się pytać.

• Selena Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Selena nie martw się poradzi sobie :) a może on ma jakieś przeczucia że wam się udało kto wie :) ja będę bardzo mocno trzymać kciuki za was :) I powiem że zazdroszczę wam trochę że wasi m. też tak zwami się nakręcają i dopytują i takie tam, bo u nas jest tak że mój m nie chce już o tym słyszeć :( i podchodzi do tego że czas pokarze i tyle. Mam wrażenie że on już się poddał i czeka tylko teraz na zabieg i tyle.

No moze i ma:)zwłaszcza że mu siedzis sniło ze jestem w ciaży:)oby to był proroczy sen:)
    a co do Twojego m..to wiesz moze to jego mechanizm obronny...może też w głebi serca martwui sie o to..a wiadomo meżczyźni nie są zbyt wylewni..mój m np tez nie zawsze lubi o tym gadac...wkurza sie na mnie czasami jak o tym gadam..no ale im bliżej @ to wykazuje zainteresowanie:)

Fedra lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2013, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj N mnie wspiera bardzo.. stara sie jak moze i widac to po udanym przytulanko . mowi dalej tyłek w góre 15 minut, czasem nawet łapie mnie za kostki i trzesie mna by sie przyjeło.. masakra bo ja wtedy padam ze smiechu... i z niego takie zaangazowanie .. jak zrobiłam tes i wyszły II krechy jedna słaba .. to nie był przekonany , ale pozniej beta i jak zobaczył na oczy to cieszył sie .. a jak sie okazało przy wizycie ze serduszko nie bije załamała sie płakał razem ze mna.. było mi go bardzo szkoda bo bardzo czekał na to malenstwo..:(

Selena, mauysia, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dziewczynki :)
    Zaraz biegnę po poranną kawę i wpadam na ploteczki :)
    Jeju dziękuję za pomidorówkę, była pyszna :) Z tą agencją to się udałyście ze Żbikiem :P
    Selenko oby Wam się udało! :)
    Adelajdo smutno, jak mówisz, że już niedługo mogłabyś być mama, ale musisz być silna i mieć nadzieję, że już niedługo się uda, 3mam kciuki .
    Mała, dzielna jesteś bardzo. Przytulam mocno i szczęścia życzę :).

Selena, Effcia28, aisa, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
‹‹ 2752 2753 2754 2755 2756 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ