plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyadelajda82 wrote:dzien dobry.. a u mnie susza choc czuje ze dostane @ to na razie nic...
a juz chciałabym mieć...
Chciałam sie dopytac na temat wiesiołka ? konkretnie na branie go ? moze mi ktos wyjasnic..?
Wiesiołka bierze się od pierwszego dnia cyklu do owulacjijeju lubi tę wiadomość
-
adelajda82 wrote:dzien dobry.. a u mnie susza choc czuje ze dostane @ to na razie nic...
a juz chciałabym mieć...
Chciałam sie dopytac na temat wiesiołka ? konkretnie na branie go ? moze mi ktos wyjasnic..?
Witam nową koleżanke:)hm..co do wiesioła...no mi nie bardzo pomógł na śluz bardziej siemie lniane u mnie zadziałało:)no i wiesiołek mi przesunął owu..zawsze miałam między 12 a 14 dc a z nim 17-19..więc z niego zrezygnowałam..no i wiesiolka tylko do owu sie stosuje.. -
nick nieaktualnySelena wrote:adelajda82 wrote:dzien dobry.. a u mnie susza choc czuje ze dostane @ to na razie nic...
a juz chciałabym mieć...
Witam nową koleżanke:)hm..co do wiesioła...no mi nie bardzo pomógł na śluz bardziej siemie lniane u mnie zadziałało:)no i wiesiołek mi przesunął owu..zawsze miałam między 12 a 14 dc a z nim 17-19..więc z niego zrezygnowałam..no i wiesiolka tylko do owu sie stosuje..
Wosebko widzę, że odnotowałaś piękny skokWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2013, 05:30
Selena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No skok nawet ładny...Muzi a serducho było tylko jedno..dzień przed owu..ale nie nastawiam sie bo mialam całkiem podobna sytuacje w jednym z cykli...także czekam spokojnie..ale mój m tak się nakręcił ..że jak wychodziłam dziś do pracy to tak się ze mną pożegnał ;"Pa żona i dzidzia"....co będzie jak sie biedny znowu rozczaruje:(
-
nick nieaktualnydziekuje za informacje ... zobaczymy co bedzie .. moze pomoze moze nie .. choc ja brałam juz go , ale dlatego ze mam uprzedzenia do tabsów wg.. to zabrałam 1 opakowanie i to wszytsko.. teraz musze sie uzbroic w informacje , i ten cykl zastosowac terapie szokowa z tabsami .. cztli castangus, wiesiołek magnez, i kwas foliowy..
mojego N tez uzbrajam w suplementy...
choc wiem co chyba nas blokuje zmeczenie i stres .. konczymy dom , mieskzamy w roznych wojew.. wiec 4 dni osobno 3 razem swieta i inne razem .. ehh
a tak na marginesie to 9 czerwca była bym mamą z ciązy którą poroniłam. -
Selena nie martw się poradzi sobie
a może on ma jakieś przeczucia że wam się udało kto wie
ja będę bardzo mocno trzymać kciuki za was
I powiem że zazdroszczę wam trochę że wasi m. też tak zwami się nakręcają i dopytują i takie tam, bo u nas jest tak że mój m nie chce już o tym słyszeć
i podchodzi do tego że czas pokarze i tyle. Mam wrażenie że on już się poddał i czeka tylko teraz na zabieg i tyle.
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Selena wrote:hej Mała:)jak tam dziś sampoczucie?:)mam nadzieje że lepiej:)
dziś już trochę lepiej wczoraj oficjalnie zamknęłam rozdział podtytułem maleństwo. Schowałam głęboko do pudełka termometry, testy, i buciki które miałam dla mojego m. w razie gdy by się udało.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
mala29_ wrote:Selena nie martw się poradzi sobie
a może on ma jakieś przeczucia że wam się udało kto wie
ja będę bardzo mocno trzymać kciuki za was
I powiem że zazdroszczę wam trochę że wasi m. też tak zwami się nakręcają i dopytują i takie tam, bo u nas jest tak że mój m nie chce już o tym słyszeć
i podchodzi do tego że czas pokarze i tyle. Mam wrażenie że on już się poddał i czeka tylko teraz na zabieg i tyle.
No moze i ma:)zwłaszcza że mu siedzis sniło ze jestem w ciaży:)oby to był proroczy sen:)
a co do Twojego m..to wiesz moze to jego mechanizm obronny...może też w głebi serca martwui sie o to..a wiadomo meżczyźni nie są zbyt wylewni..mój m np tez nie zawsze lubi o tym gadac...wkurza sie na mnie czasami jak o tym gadam..no ale im bliżej @ to wykazuje zainteresowanie:)Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoj N mnie wspiera bardzo.. stara sie jak moze i widac to po udanym przytulanko . mowi dalej tyłek w góre 15 minut, czasem nawet łapie mnie za kostki i trzesie mna by sie przyjeło.. masakra bo ja wtedy padam ze smiechu... i z niego takie zaangazowanie .. jak zrobiłam tes i wyszły II krechy jedna słaba .. to nie był przekonany , ale pozniej beta i jak zobaczył na oczy to cieszył sie .. a jak sie okazało przy wizycie ze serduszko nie bije załamała sie płakał razem ze mna.. było mi go bardzo szkoda bo bardzo czekał na to malenstwo..
Selena, mauysia, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam Dziewczynki
Zaraz biegnę po poranną kawę i wpadam na ploteczki
Jeju dziękuję za pomidorówkę, była pysznaZ tą agencją to się udałyście ze Żbikiem
Selenko oby Wam się udało!
Adelajdo smutno, jak mówisz, że już niedługo mogłabyś być mama, ale musisz być silna i mieć nadzieję, że już niedługo się uda, 3mam kciuki .
Mała, dzielna jesteś bardzo. Przytulam mocno i szczęścia życzę.
Selena, Effcia28, aisa, aisa, Fedra lubią tę wiadomość