plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja tez dziewczyny .. dziekuje za miłe przyjecie i tobie plemniczko..za miłe spotkanie .. do jutra .. mam nadzieje ze ta okropna @ przyjdzie .. jesli ma juz yc po co tracic godziny..a cykl czeka ..i nadzieja tez..
miłego popołunia zycze ..Pazbikowa, Fedra, Selena, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Fedra wrote:plemniczka wrote:Fedra ja robilam powtorke bety po 51 godzinach! wiec dobrze wszystko wychodzi u Ciebie, porownywalnie! cieszmy sie juz
to jak zrobic ten suwaczek?
www.suwaczki.com
Ferda ja kto PIĘKNIE u Cibie wyglada ten suwaczek:)
no się musze teraz przyzwyczaic do tego widoku :*
dobra bo w ogóle stad nie wyjdę i zaryje twarzą w klawiaturęSelena, mala29_ lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mauysia wrote:Fedra wrote:o Matko jak ten suwaczek u mnie dziwnie wygląda jakie to nierealne wszystko jakie to fanastyczne...
dobra bo od razu skurczu dostałam z tej ekscytacji
teraz to ja już spadam :*
zajesuwak!
chciałam coś mniejszego i mniej rzucajacego się w oczy ale to moze później poszukam17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyDziewczyny piękne bety
Dziś mam mega kryzys, nie mam siły, jestem padnięta, mam dosyć łażenia dzień w dzień do kościoła, płakać mi się chce, to zmęczenie mnie dobija, nawet nie mam siły zupy wstawić ;( Chyba sobie dzisiaj popłacze.Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Dziewczyny piękne bety
Dziś mam mega kryzys, nie mam siły, jestem padnięta, mam dosyć łażenia dzień w dzień do kościoła, płakać mi się chce, to zmęczenie mnie dobija, nawet nie mam siły zupy wstawić ;( Chyba sobie dzisiaj popłacze.
Aha, bo teraz jest ten Biały Tydzień...
Popłacz sobie, potem walnij się na drzemkę i od razu poczujesz się lepiej!
Choć sama wiem, jakie "drzemki" potrafią być zdradliwe czasowo...
Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciłam i jak się cieszę,że od razu przywitały mnie fantastyczne wieści
Plemniczko, piękna ta Twoja beta...zresztą Fedrusi kochanej też (szczególnie,że słusznie zauważyła,że u Niej była po ok 36 h :)a to zmienia postać rzeczy ).
Tak strasznie się z Wami cieszę...że aż chyba zaraz znów przypalę ryż
Ja byłam u tego neurologa, wywalczyłam wreszcie świstek, że nic mojemu dziecku nie jest, dostałam receptę na dalszą dawkę syropu,ale chyba nie będę Mu wykupować, nie widzę większego sensu..zresztą zobaczę, poczytam o tym specyfiku, skonsultuję może jutro z Pediatrą i decyzję podejmę...na tę chwilę nie nawet nie wykupiłam
A teraz zmykam, bo Młody wywalił mi ciuchy z mojej szafki, bo się w niej chował, masakra!Zresztą i tak miałam plan odciąć się chwilowo od ovu
PS. zazdroszczę Wam Fasolnki możliwości spania w dzień, ja nie potrafię...w całej tej dotychczasowej ciąży RAZ zdarzyło mi się.
plemniczka, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Rucia wrote:Dziewczyny piękne bety
Dziś mam mega kryzys, nie mam siły, jestem padnięta, mam dosyć łażenia dzień w dzień do kościoła, płakać mi się chce, to zmęczenie mnie dobija, nawet nie mam siły zupy wstawić ;( Chyba sobie dzisiaj popłacze.
Aha, bo teraz jest ten Biały Tydzień...
Popłacz sobie, potem walnij się na drzemkę i od razu poczujesz się lepiej!
Choć sama wiem, jakie "drzemki" potrafią być zdradliwe czasowo...
Mayuś rano byłam z ciocią w szpitalu u chirurga, bo od pół roku ma napuchniętą nogę i nikt nie wie co jej dolega. Siedziałyśmy 3 godziny na korytarzu, żeby dowiedzieć się, ze chirurgicznie jest wszystko dobrze. Myślałam, że tam ducha wyzionę. Wróciłam padnięta, w zasadzie od razu pojechałam po Kingę, przekimałam się półtorej godziny, ale czuje, że moja bateria się wyczerpuje całkowicie
Strasznie jestem wyczerpana, nie mam na nic siły, wszystko robię z zaciśniętymi zębami. -
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:I jeszcze coś - Fedra Ty też obstawiasz,że będziesz miała córcię,że wózek różowy
? Ja też mam takie przeczucie
Jak co do tego,że Rucia chłopaka
I już mnie nie ma
Jak okaże się, że to chłopak, to pierwsze co zrobię po porodzie to dam mu w dupe, za to, że mnie tak wymęczyłkopciuszek126, zbikowa, Fedra, Effcia28, Blondi22 lubią tę wiadomość