plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
NO TO DAWAJ SZYBKO
O JUZ JEST! no widzisz super!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2013, 12:25
plemniczka lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
plemniczka wrote:Fedrus tu masz kalkulator bety jak chcesz
http://www.babymed.com/tools/hcg-calculator
dzięki własnie widzę że u mnie pisze normal...
tylko ze jedna rzecz zauważyłam że u mnie nie mineło 48 godzin od pierwszej bo pierwszą robiłam o 16 a dzisiejszą o 9 rano więc chyba faktycznie nie jest ta moja taka zla chociaz Twoja jest bardzo imponującaBeata, Kfjatus, Shagga_80, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
ja idąć śladem Plemniczki zaniechuje mierzenia temp bo w sumie ja się często budze w nocy i wstaje wcześniej więc chyba nie ma sensu się stresować
jak to powtarzacie idę cieszyć się ciążąSelena, plemniczka, mauysia, Beata, Shagga_80, aga83, aisa, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:ja idąć śladem Plemniczki zaniechuje mierzenia temp bo w sumie ja się często budze w nocy i wstaje wcześniej więc chyba nie ma sensu się stresować
jak to powtarzacie idę cieszyć się ciążą
no i to mi się podoba:)nie ma sie co stresowaćFedra lubi tę wiadomość
-
dziewczynki Wasze bety piękne naprawdę
Jeśli chodzi o komunię Św. to ja w tamtym roku miałam chrześniaczke-siostry córkę i też dałam 1000 zł. A w tym roku moja kuzynka była w niedzielę na obsłudze w wypasionym lokalu w naszym pobliskim mieście O. i mówiła, że głównie tablety królują jako prezenty!!!
Dobra to spadam znowu bo na budowę jadębo mężuś z hydraulikiem robią C.O. i wodę.
Selena, Fedra lubią tę wiadomość
-
o Matko jak ten suwaczek u mnie dziwnie wygląda jakie to nierealne wszystko jakie to fanastyczne...
dobra bo od razu skurczu dostałam z tej ekscytacji
teraz to ja już spadam :*Selena, zbikowa, mauysia, adelajda82, plemniczka, Kfjatus, Rucia, Shagga_80, aisa, sylwia1985, kiti, Ilona, Dodi, Gunia, Blondi22 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:plemniczka wrote:Fedra ja robilam powtorke bety po 51 godzinach! wiec dobrze wszystko wychodzi u Ciebie, porownywalnie! cieszmy sie juz
to jak zrobic ten suwaczek?
www.suwaczki.com
Ferda ja kto PIĘKNIE u Cibie wyglada ten suwaczek:)zbikowa, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość