plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
plemniczka wrote:Hej ja po becie, wyniki za godzine, chyba zadzownie sie zapytac bo nie wytrzymam do 18 az je bede mogla odebrac. Fedra twoj wynik jest jak najbardziej dobry! w ciagu 48 godzin powinien przyrosnąc o 66% a ty masz nawet trochu wyzszy. Super! a jak sie dzisiaj czuejsz?
a dzięki nawet w miare dobrze niechce zapeszać ale plamienia ustały, bolą mnie jeszcze plecy i brzuch ale do wytrzymania, no i spałabym wszędzie i w każdej pozycji więc idę coś zjeść i czekam na Twoją betę jeśli będzie za godzinę to się jeszcze nie kłądę
a jak u Ciebie z samopoczuciem?mauysia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyplemniczka wrote:iiiii ja mysle ze ze mnie psycholog bylby dobry (jestem pedagogiem wiec niedaleko) bo ja wiem kim jest Adelajda
Uspokoje was nie udzielala sie wczesniej tu u nas i jest bardzo bardzo fajna!
Adelajdo czy ty to Waris z innego forum? jesli tak to moze sie domyslisz kim ja jestem...
juz wiem .. tak myslałam ze masz podobne podejscie do fm .. i tam nie siedzisz , ale musisz gdzies pisac .. ciepło pozdrawiam .. -
plemniczka wrote:zbikowa jesli tylko beta mi dobrze przyrosnie to obiecuje ze zmienie
to w takim razie ja poczekam na Twoją betę i jeśli ładnie prztyrośnie a wierzę ze tam będzie to zmienimy sobie razemzbikowa, plemniczka, Beata, Shagga_80, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedrus u mnie dzisiaj tez troche lepiej. Temperatura skoczyla spowrotem na szczescie. Od jutra nie mierze juz temperatury bo mnie to stresuje za bardzo. Dzisiaj tez mniejsze bóle mam, co jakis czas jajniki zakują i sutki bolą. No i jakos mnie dzisiaj tak muli, mdli. Mysle ze to dobry objaw. Czekam w napieciu na bete.
Fedra, Beata, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Adelo no to witaj ponownie kochana! Jestem pewna ze w koncu Ci sie uda! zobacz mi po poronieniu tez sie udalo
Pamietam jak razem przez to przechodzilysmy... a co do forum to tutaj bylam najszybciej, tworzylam to forum i to tu jest moje stale miejsce
jak chwile z nami tu pobedziesz to zobaczysz jaka fantastyczna atmosfera tu panuje i jak fajne są dziewczyny
adelajda82, Fedra, Beata, Ilona, Kfjatus, Shagga_80, aisa, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Adelo no to witaj ponownie kochana! Jestem pewna ze w koncu Ci sie uda! zobacz mi po poronieniu tez sie udalo
Pamietam jak razem przez to przechodzilysmy... a co do forum to tutaj bylam najszybciej, tworzylam to forum i to tu jest moje stale miejsce
jak chwile z nami tu pobedziesz to zobaczysz jaka fantastyczna atmosfera tu panuje i jak fajne są dziewczyny
dziękuje .. nie wiem czy bywałas na Fm ostatnio i czytaas podejscie tego forum .. ale ja juz miała dosc ... i widze ze tu jest o wiele lepiej , bo sa tu osoby które naprawde sa po to by wspierac a nie obrażać..po czym mnie poznałas ? hmm
-
Adelko a jakos tak najpierw po twojej historii... potem po zdjeciu, pozniej po wieku, po twoim sposobie pisania, twojej otwartosci..wszystko do kupy zlozylam
a na fm nie zaglądam, bylam tylko napisac ze mi sie udalo bo KMSU mnie oto prosila, bo wiesz jej tez sie w tym cyklu udalo
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
plemniczka wrote:zbikowa haha no tak
Fedrus przespij sie jak masz ochotemoj wynik nie ucieknie... ale boje sie jak cholera!
Kochana doskonale Cię rozumiem...
dlatego aj chciałam wynik na cito bo bym do wieczora nie wytrzymała
no co Ty te 30 minut poczeka z wrażenia i emocji i tak pewnie nie zasnę będe spokojniejsza jak będę wiedzieć co u Ciebie w końcu jesteś moją parą więc nie wypada się nie zainteresowaćplemniczka lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Adelko a jakos tak najpierw po twojej historii... potem po zdjeciu, pozniej po wieku, po twoim sposobie pisania, twojej otwartosci..wszystko do kupy zlozylam
a na fm nie zaglądam, bylam tylko napisac ze mi sie udalo bo KMSU mnie oto prosila, bo wiesz jej tez sie w tym cyklu udalo
wiem .. ale to własnie ona miała do mnie najwieksze fochy.. i stwierdziłam ze ja sie tak ludzi traktuje to ja dziekuje..napisałam mi ze wszytskie tak mysla, i wg to wywnioskowałam ze obgaduja na privach a nie pisza na głownym , a to moim zdaniem nie fer..
jak podsumowałam martyne to wielka obraza .. wiec doszłam do wniosku ze szkoda czasu , i powiem szczerze ze chciała juz daweno sie zapytac ciebie co jest u ciebie grane .. no i teraz wiem chyba jako jedyna .. F... ciesze sie ze jestes bo naprawde byłas mi bliska osoba z która lubiłam pisac .. a jakie były twoje powody ?