plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:Cóz no ja na FM ostatnio rozpętalam burze w szklance wody ;P hehehe
A KMSU to taki trochę uparciuch- weźmie coś do siebie i nie przetłumaczysz
Pisze tam tez na Lipcówkach i atmosfera na tym wątku np jest naprawdę super
no i sama widzisz ... jak mam mi ktos robic uwagi to lepiej wole sobie isc..po co mam prowadzic dziwny monolog .. bo na polemike to wg nie było szans.. zreszta ja nie lubie nikogo oskarżać czy obgadywać.. jak cos to walic prosto w oczy .. :0BellaRosa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Adelko nie wiem o co wam poszlo... bo nie sledzilam wątku. Ja jakos tak naturalnie przestalam pisac... nie mialam za bardzo o czym...nie wszystkie dziewczyny mi podpasowaly, nie moglam juz sluchac martyny, no i to nie byl juz ten sam temat co na kafe...
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Adelko nie wiem o co wam poszlo... bo nie sledzilam wątku. Ja jakos tak naturalnie przestalam pisac... nie mialam za bardzo o czym...nie wszystkie dziewczyny mi podpasowaly, nie moglam juz sluchac martyny, no i to nie byl juz ten sam temat co na kafe...
otóz to.. zaczełam zauwazac ze stała sie tam grupa wsparcia która odstraszała dziewczyny.. a nie przyjmowała z pokora i ciepłem.. tez wolałam kafee, ale mam nadzieje ze teraz tu zadomowie sie na długo i razem z wami uda sie i doczekam sie tych moich upragnionych II kreseczek..mauysia, zbikowa lubią tę wiadomość
-
O matko jak was Dziewczynki czytam to przed oczami pojawiają mi się niektóre moje posty które wcale nie były miłe teraz mi głupio
choć co ja na to poradze że mówie to co myślę ehh...
ale ze teraz jestem jakas spokojniejsza to pewnie nie będe już sadzić dosadnymi tekstami
a tak w ogóle to Witaj Adelajdo bo gdzie moje maniery chyba sie z Tobą nie przywitałam17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyplemniczka wrote:doczekasz sie, doczekasz! ty nie mierzysz temperatury w tym cyklu tak?
w tym nie bo dzis mam dostać @.. wiec od nastepnego działam w 100% jestem zmobilizowana i zwarta i gotowa ..
a tobie z całeg serca gratuluje tych II kresek . pisałam nawet do starczaki ze co jak co ale tobie sie nalezy.. wiec GRATULUJE ..plemniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:O matko jak was Dziewczynki czytam to przed oczami pojawiają mi się niektóre moje posty które wcale nie były miłe teraz mi głupio
choć co ja na to poradze że mówie to co myślę ehh...
ale ze teraz jestem jakas spokojniejsza to pewnie nie będe już sadzić dosadnymi tekstami
a tak w ogóle to Witaj Adelajdo bo gdzie moje maniery chyba sie z Tobą nie przywitałam
dzien dobry...fedro..Fedra lubi tę wiadomość