plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Plemniczko bardzo sie cieszę, oby wszystko szło tak jak powinno
Jeju, Aga fajnie ze sie spotkanie udało, czuje sie matką założycielką spotkań off-forumowych
ja sie pokłóciłam z m. na smierć i życie ale zrobił tak przepyszną ogórkową, że chyba mu wybacze bycie dziadem. z resztą to on powinien wiedzieć, że żbika przed okresem nie należy wkur**ać, nie?Ilona, Fedra, Beata, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Plemniczko bardzo sie cieszę z udanej wizyty.
Dziewczyny ale macie piękne suwaczki
No musze przyznać, ze robi sie na Forum juz coraz bardziej fasolkowo i to mi sie podoba
Dzisiaj dostałam przesyłkę od mamy z Trylogia 50 twarzy Greya i właśnie machnelam polowe 1 części. Nie wiem czy któraś z was czytała i jaka ma opinie co do tej książki, ale dla mnie to jest mega super książka, juz dawno nic mnie tak nie zafascynowalo i szczerze mówiąc to dale bym czytała, tylko M mnie skrzyczal, żebym sie trochę nim zajęła. Teraz juz śpi a ja nie chce juz go lampka torturowac. Ale jutro jak sie do niej dopadne to na bank ja skończę. Jakie tam są sceny, wow mi aż sie włosy na rękach jeza, no i nie tylko. Dziewczyny mówię wam, moj M będzie biedny, hehe
Alez mam kosmate myśli, no chyba nie zasne.
zbikowa, Selena, Kfjatus, Fedra, Beata, Shagga_80, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilona wrote:Plemniczko bardzo sie cieszę z udanej wizyty.
Dziewczyny ale macie piękne suwaczki
No musze przyznać, ze robi sie na Forum juz coraz bardziej fasolkowo i to mi sie podoba
Dzisiaj dostałam przesyłkę od mamy z Trylogia 50 twarzy Greya i właśnie machnelam polowe 1 części. Nie wiem czy któraś z was czytała i jaka ma opinie co do tej książki, ale dla mnie to jest mega super książka, juz dawno nic mnie tak nie zafascynowalo i szczerze mówiąc to dale bym czytała, tylko M mnie skrzyczal, żebym sie trochę nim zajęła. Teraz juz śpi a ja nie chce juz go lampka torturowac. Ale jutro jak sie do niej dopadne to na bank ja skończę. Jakie tam są sceny, wow mi aż sie włosy na rękach jeza, no i nie tylko. Dziewczyny mówię wam, moj M będzie biedny, hehe
Alez mam kosmate myśli, no chyba nie zasne.
wstyd sie przyznać, ale żadnej książki dla normalnych ludzi ostatnio nie czytałam... a nie, przepraszam! szarpnęłam się na "projekt matka" małgorzaty łukowiak (bloga tej babki czytam od daaawna - http://zimnoblog.blogspot.co.uk/) ale książka dla mnie była katorgą i jej nie skończyłam.
Ilona, a ptasie mleczko dostałaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2013, 21:43
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczor dziewczynki
Plemniczko i Fedruniu-gratuluje betki-przyrost piekny:)
Fedrus nawet jesli bedzie nieco nizszy niz te 100% nie martw sie-mi na poczatku beta nie rosla o te ksiazkowe 100%- tak jak mauysia pisala-i tez pamietam sie strasznie stresowalam! ale u gina i usg wszystko bylo ok wiec nie zamartwiaj sie niepotrzebnie kochana:)
mialam wiecej napisac ale zapomnialam:( no i spac mi sie strasznie chce wiec tylko wszystkie Was pozdrawiam sciskam i caluje i zycze jutro milego dzionka:)
buziaczki:* spokojnej nocki!mauysia, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Plemniczko - cudowne wiadomościW takim razie może we wtorek Fredzia też już ujrzy pęcherzyk?
Shagguś - kochanie co ty mi wysłałaś o północy?Mój telefon owszem odebrał wiadomość, ale nie chce mi jej pokazać, bo świruje mi ekran dotykowy, i nie mogę trafić w wiadomości odebrane
Masz szczęście że nie spałam
Na wieczór wymiotowałam, i akurat o północy się przebudziłam, bo nos mi się zatkał, za chwilę sms, myslałam, że z łóżka spadnę
Kochane, zapoowiada się piękny słoneczny dzień! M. kupił mi wczoraj hamakowy fotel, powiesił w altanie, mam się bujać i odpoczywaćW przerwie między drzemkami
kopciuszek126, mauysia, Fedra, zbikowa, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc wam
Plemniczko .. teraz to juz napewno wszytsko sie uda i zimowy styczeń bedzie twoj .. bedziesz sie darła do swiata kto ci taka uprzejmosc kazał odbebnić..
A ja czekam na @ i juz sie wkurzam ,że nie mam jej .. pewnie gdyby nie przyszła to chyba była bym najnieszczęśliwsza na świecie.. bo rok starań bedzie w czerwcu...ehh:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 05:24
mauysia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry moje drogie
życzę wam miłego i słonecznego dnia
widzę że nie tylko ja dziś mam gorszy dzień. Selena a co się stało że masz gorszy dzień jak coś to dawaj na priv najwyżej razem sobie posmęcimy żeby tu dziewczynkom nie psuć świetnego dniamauysia, Beata, Fedra, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Dzieńdoberek wszystkim
Dzionek zapowiada się piękny
Ruciu- zazdroszczę Ci takiego foteliko-hamakasuper sprawa na pewno- i na nim możesz drzemki sobie robić
. Ogólnie to zazdroszczę Ci tych codziennych drzemek, bo wiesz mam małego szkraba, który nie za bardzo mi na to pozwala...czasem jak on zaśnie o stosownej porze w dzień to złapę chwilkę śpiocha
. I już dziś o 6 -tej pobudka i ryk, bo on chce na bajki!!!Ale nie sam - mama musi iść z nim!Tak mnie umorduje.
P.S. często wymiotujesz? Ja wczoraj rano i wieczorem. Powiem Ci, ze jak sobie zwymiotuje to od razu chce mi się żyć i mi lepiej. A potem czymś zagryzam i herbata, która mi tak nie smakuje jak przed ciążą i idę spać dopiero. Przed wczoraj jak wymiotowałam to ten przyleciał do wc za mną bo mnie szukal i pytał czy jestem chora?
Odpowiedziałm mu, ze nie. Że mamusia ma dzidziusia w brzuszku i dzidziusiowi nie spodobało się to co mamusia zjadła...
On się zmieszał i uciekł-chyba się wystraszył. Tak to codziennie mi mówi,że chce siostrę i brata a wtedy uciekł, powiedzial, ze dzidziusia mielismy kupić a nie z brzuszka wyjąc!!!
Wczoraj znowu mówi do mnie- mama nie jedz tego, bo siostrzyczce się to nie spodoba!!!!I woził lalkę w wózku (mojej siostrzenicy) i mówił, że wozi siostręAle jaja no nie?
Ruciu- a jak Twoje mdłości-męczą Cie cały dzien czy tylko rano czy wieczorem?Mnie jak to morduje to nic mi sie nie chce, najchętniej poszłabym spać i przespała te mdłości. Aż w końcu "wyrzygam sie" i jest lepiej.
Plemnisiu-cudowne wieści nam przyniosłaśCieszę się razem z Tobą
Miłego dniaSelena, mauysia, Beata, Fedra, Shagga_80, gocha04 lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:Dzień dobry moje drogie
życzę wam miłego i słonecznego dnia
widzę że nie tylko ja dziś mam gorszy dzień. Selena a co się stało że masz gorszy dzień jak coś to dawaj na priv najwyżej razem sobie posmęcimy żeby tu dziewczynkom nie psuć świetnego dnia
Mała witaj:)a ogólnie jakoś mi tak smutno dziś...nie wyspalam sie też dzis..zimno mi w nocy było..spałam w szlafroku nawet...no a teraz siedze w pracy i czuje ze to będzie ciezki dzień...juz mi sie oczy kleją...Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKopciuszku, wymioty występują sporadycznie. Zazwyczaj rano jak jestem bez śniadania. Do tej pory zdażyło mi się wymiotować 3 razy. Mdłości męczą już rzadziej. Bardziej dokucza mi zmęczenie, ale korzystam jak Kinga jest w szkole, jak jest w domu, też w zasadzie staram się spać, bo ona jest już duża i nie potrzebuje non stop mojej uwagi
Zaraz odwioze ją do szkoły, wrócę, zjem śniadanie i w zasadzie idę na dzremkę bo już jestem padnięta.kopciuszek126 lubi tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:Selenko zimno Ci było bo masz wysokie tempki. Ja też tak mam. Zawsze po owulce jak mam wysokie tepki i teraz w ciąży też, cięzko mi sie dogrzać.
hej Kopciuszki:)no możliwe:)bo w domku niby ciepło:)a ja już tak drugą noc marzne...kopciuszek126 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Przychodzę do Was wykąpana i pachnąca
Ja też czuję się jakaś zmęczona, a niedawno wstałam. Po południu mam zajęcia, więc ogarnę trochę w domu, przygotuję materiały i siebie trochę upięknięmauysia, Beata, Fedra, aisa, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeju 3maj się kochana, bo fantastyczna z Ciebie osoba
. I życzę żeby się Wam udało, bo coś czuję, że jak dzieciątko się pojawi to Twój mężczyzna zwariuje dla Maleństwa, bo z tego co piszesz wynika, że bardzo Cię kocha i że to dobry człowiek, choć faktycznie wczoraj nie zachował się dobrze....
Fedra lubi tę wiadomość