plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej. mogę do was dolaczyc ?
pisze tez na starając się z pomocą medyczna PCO, chociaż pco u mnie nei stwierdzono, moglybyscie spojrzeć na mój wykres i mi pwoiedziec czy jest szansa ze owu wczoraj była ? przedwczoraj dostałam pregnyl bo wyszedł mi pik w testach a nie miałam możliwości zrobienia monitoringu niestety wiec podany został w ciemno, bardzo się boje ze znowu się ni euda, to nasz 9 cykl z CLO i drugi z CLO i pregnylem..kopciuszek126 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Ilona wrote:Plemniczko bardzo sie cieszę z udanej wizyty.
Dziewczyny ale macie piękne suwaczki
No musze przyznać, ze robi sie na Forum juz coraz bardziej fasolkowo i to mi sie podoba
Dzisiaj dostałam przesyłkę od mamy z Trylogia 50 twarzy Greya i właśnie machnelam polowe 1 części. Nie wiem czy któraś z was czytała i jaka ma opinie co do tej książki, ale dla mnie to jest mega super książka, juz dawno nic mnie tak nie zafascynowalo i szczerze mówiąc to dale bym czytała, tylko M mnie skrzyczal, żebym sie trochę nim zajęła. Teraz juz śpi a ja nie chce juz go lampka torturowac. Ale jutro jak sie do niej dopadne to na bank ja skończę. Jakie tam są sceny, wow mi aż sie włosy na rękach jeza, no i nie tylko. Dziewczyny mówię wam, moj M będzie biedny, hehe
Alez mam kosmate myśli, no chyba nie zasne.
hej Ilonka ja przeczytałam wszystkie 3 tez byłam zafascynowana,
jak Twój M zobaczy jak ta ksiażka na Ciebie wpłyneła (a napewno wpłynie) to bedzie Ci podstawiał kolejne częsci i sam ukradkiem czytał
kazda kolejna jest już troszkę inna ale ja własnie tak to sobie wyobrazałam dla mnie samo zycie tylko oczywiście barwneIlona lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
staraczka24 wrote:hej. mogę do was dolaczyc ?
pisze tez na starając się z pomocą medyczna PCO, chociaż pco u mnie nei stwierdzono, moglybyscie spojrzeć na mój wykres i mi pwoiedziec czy jest szansa ze owu wczoraj była ? przedwczoraj dostałam pregnyl bo wyszedł mi pik w testach a nie miałam możliwości zrobienia monitoringu niestety wiec podany został w ciemno, bardzo się boje ze znowu się ni euda, to nasz 9 cykl z CLO i drugi z CLO i pregnylem..
Cześć staraczko,
Na razie wykres nie wykazuje żadnych objawów przebytej owulacji - tzn. nie było skoku temperatur. Za 2-3 dni pewnie będziemy w stanie odpowiedzieć na Twoje pytanie, ale na razie to jeszcze za wcześnie żeby cokolwiek stwierdzić/Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
staraczka24 wrote:czyli jest możliwe ze jednak owu nie było ?
Generalnie dzień po owu to za mało, żeby móc ją "zlokalizować" metodami domowymi. Jeśli owulacja Ci się nie "rozmyśliła", i test rzeczywiście będzie wiarygodny, to pewnie jutro powinna Ci skoczyć temperatura. A to oznacza (w 95% przypadków), że owu miała miejsce.
Ale zobaczymy jaką będziesz miała jutro temperaturę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 06:52
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
kurde ale napedzacie nie mogę sie odnaleźć do którego tematu miałam coś napisać
Muzi najważniejsze: kochana chaotycznie przeczytałam ale zaraz do tego wróce bo nie chce nic przekręcić ale zrozumiałam że Twój m nie chce iśc zbadać nasienia? powiem ci ze rozumiem jego podejście (absolutnie nie popieram) tak jak napisała Rucia duma nie pozwala mu tego zrobić no bo jak przeciez to nie możliwe , ujma na honorze i wogóle
niestety w moim bardzo bliskim otoczeniu znam taki przypadek że para stara sie ponad 4 lata i mają skierowanie badanie nasienia ale on do tej pory nie dotarł bo nie ma czasu hehe
syna mają wiec on twierdzi że to niemożliwe, mój m do mnie nieraz żartował na ten temat że tamten strzela ślepakami skoro nie wychodzi, heh łatwo podśmiac się z kogos ale jeśli chodzi o własną dumę, jestem pewna ze mój tez by nie poszedł na takie badanie, wiec wspieram Cię mętalnie :*Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Hej Kobitki
Muzi jestem myślami z Tobą mam nadzieję ze z mamą będzie wszystko w pożadku... Ciebie również przytulam wirtualnie a co do chłopa no cóż wydaje mi się że Oni się zmieniają jak usłysza że będa Tatusiami
Plemniczko jak się cieszę ze widziałaś już pęcherzyk licze ze i ja go we wtorek zobaczę
Ruziu oj jak masz fajnie hamak i świerze powietrze już widze jak tam śpie
Adelajdko mądrze prawisz Kobieto
Wosebko, Mała29 co ja mogę Wam powiedzieć no chyba tylę że właśnie sobie kichłam jak o was pomyślałamczy to chociaz trochę poprawiło Wasze humorki jeśli nie to jeszcze was wirtualnie ściskam
Beatko gratuluje zakupów teraz czekamy na efekty
Kfjatus Ty szpiegu mały :*
Co do książek ja uwielbiam czytać Ziemiańskiego np. Achaje (jest tego w sumie 4 grubaśne tomy) cudna książka zresztą jego inne też super
I teraz nie pamietam czy do każdej coś napisałam czy znowu którąś ominęłam
i wszystkim przesyłam słonecznego :* no i nieśmiało rozsyłam wiruski... tylko kurcze jak się to robimauysia, Selena, Kfjatus, Shagga_80, Beata, Sandraa, Ilona, aisa, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
jeju wrote:Wosebko to ja Ci napiszę, że zimno jest gdy progesteron duży! Ja ostatnio miałam takie pms, że hej aż lekarz stwierdził, że to na 99% ciąża i szukał zarodka, dopiero później mu oznajmiłam wynik bety...nie był zły, zrozumiał mnie...i był w szoku...ja się już wkręcić nie dam...
Plamienie wiadomo co zwiastuje u Ciebie...ale zaczniesz nowy cykl...
Będziemy znów walczyć razem, walczyć może nie ale czekać na to co los da, i kiedy się zlituje nad marzycielkami...chyba nam potrzeba więcej czasu Wosebko...po powrocie do domu, zrób sobie rozgrzewający peeling...kawę suchą sypaną zmieszaj z żelem pod prysznic, tak by powstała taka masa kawowa...dodaj cynamonu według uznania...tym cudem delikatnie się masuj, całe ciało...skóra się ujędrni, oczyści, rozgrzej, poprawi się cyrkulacja w mikro naczyniach żylnych...obiecuję, że będzie Ci cieplutko...woda ciepła oczywiście, i do łóżeczka pod kołderkę...efekt fantastyczny skóra gładka, jędrna i cynamon rozgrzeje...
Tylko jak ktoś uczulony na cynamon, to nie stosować...pomyślę czym zastąpić...
Muzi ja będe walczyc az sie uda:)wiadomo że będa wzloty i upadki ale warto:)no kochana kusząca propozycja z tym peelengiem:)niewiem czy dzis ale napweno wyprobuje:)brzmi super:)Fedra, Beata, Ilona lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Hej Kobitki
Muzi jestem myślami z Tobą mam nadzieję ze z mamą będzie wszystko w pożadku... Ciebie również przytulam wirtualnie a co do chłopa no cóż wydaje mi się że Oni się zmieniają jak usłysza że będa Tatusiami
Plemniczko jak się cieszę ze widziałaś już pęcherzyk licze ze i ja go we wtorek zobaczę
Ruziu oj jak masz fajnie hamak i świerze powietrze już widze jak tam śpie
Adelajdko mądrze prawisz Kobieto
Wosebko, Mała29 co ja mogę Wam powiedzieć no chyba tylę że właśnie sobie kichłam jak o was pomyślałamczy to chociaz trochę poprawiło Wasze humorki jeśli nie to jeszcze was wirtualnie ściskam
Beatko gratuluje zakupów teraz czekamy na efekty
Kfjatus Ty szpiegu mały :*
Co do książek ja uwielbiam czytać Ziemiańskiego np. Achaje (jest tego w sumie 4 grubaśne tomy) cudna książka zresztą jego inne też super
I teraz nie pamietam czy do każdej coś napisałam czy znowu którąś ominęłam
i wszystkim przesyłam słonecznego :* no i nieśmiało rozsyłam wiruski... tylko kurcze jak się to robi
Hej Fedra:)no mi pomogło:)i do tego ten Twój suwaczek:)CUDNY:)i nie zmieniaj go:)pięknie ten rózowy wozeczek się prezentuje:)jak już mi się uda to sobie ustawie taki sam:)jeśli nie będziesz miała nic przeciwko;)Fedra lubi tę wiadomość
-
staraczka24 wrote:mauysia dziekuje, przedwczoraj dostałam pregnyl na pekniecie, po nim w zeszłym cyklu pekly wszystkie i owu była wiec mam nadzieje se wczoraj tez
Też mam taką nadzieję
A tak z ciekawości - jak w ogóle długo działa ten pregnyl po wstrzyknięciu? Tzn. jakby np. komuś wolno rosły pęcherzyki, a pregnyl byłby wstrzyknięty... nie wiem... 3 dni wcześniej, to dałby radę "pęknąć" ten pęcherzyk? -
nick nieaktualnya ja chce mierzyc temp.. a okresu brak .. juz sie wnerwiam.. bo 6 cykli i nic .. wiec zakaładm ze teraz tez nic .. i czekam i czekam..az mi zaraz szlak trafi... nastaiwłam sie na castangus .. ehh
najlepsze bo moj gin powiedizał mi ze jak zajde to 3 miesiace nic .. a moj N raczej sie nie ucieszył z tego.. ale przeciezr nie chodzi o sex sam w sobie .. tylko o bliskosc .. wiec damy rade nawet i 9 mieisecy jakby trzeba było..Fedra lubi tę wiadomość
-
Wosebko pewnie ze nie będe miała nic przeciwko wręcz przeciwnie strasznie się uciesze jak zobaczę u ciebie suwaczek
a propo różowego mój chodzi i cłay czas powtarza ze będzie córa ze Zuzia się mości w mamy brzuchua jak zapytałam dlaczego uważa że będzie córa to mi powiedział ze dla tego bo mnie opryszczyło
o i własnie sobie kichłam na ekran poczułyście
dobra to idę zwiedzać wykresy pozostawie krótki wspis moze to pomoże
Mauyisiu i Ilonko do was nic nie napisałam chociaz do ilonki odniosłam się troche bez imiennie ale o książkach (przyznaje nie pamietałam która pisała o ksiażkach) więc wybacz Kochana :* a co do Mayusi to ja ją w swoim czasie pewnie wymęcze jeszcze pytaniami więc na razie daje jej spokój :*Selena, Shagga_80, zbikowa, Beata, Sandraa, Ilona, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
adelajda82 wrote:a ja chce mierzyc temp.. a okresu brak .. juz sie wnerwiam.. bo 6 cykli i nic .. wiec zakaładm ze teraz tez nic .. i czekam i czekam..az mi zaraz szlak trafi... nastaiwłam sie na castangus .. ehh
najlepsze bo moj gin powiedizał mi ze jak zajde to 3 miesiace nic .. a moj N raczej sie nie ucieszył z tego.. ale przeciezr nie chodzi o sex sam w sobie .. tylko o bliskosc .. wiec damy rade nawet i 9 mieisecy jakby trzeba było..
Adela, a mogłabyś dac swój wykres do stopki, albo go udostępnić na tablicy? -
nick nieaktualnymauysia wrote:adelajda82 wrote:a ja chce mierzyc temp.. a okresu brak .. juz sie wnerwiam.. bo 6 cykli i nic .. wiec zakaładm ze teraz tez nic .. i czekam i czekam..az mi zaraz szlak trafi... nastaiwłam sie na castangus .. ehh
najlepsze bo moj gin powiedizał mi ze jak zajde to 3 miesiace nic .. a moj N raczej sie nie ucieszył z tego.. ale przeciezr nie chodzi o sex sam w sobie .. tylko o bliskosc .. wiec damy rade nawet i 9 mieisecy jakby trzeba było..
Adela, a mogłabyś dac swój wykres do stopki, albo go udostępnić na tablicy?
nie.......... -
mauysia wrote:staraczka24 wrote:mauysia dziekuje, przedwczoraj dostałam pregnyl na pekniecie, po nim w zeszłym cyklu pekly wszystkie i owu była wiec mam nadzieje se wczoraj tez
Też mam taką nadzieję
A tak z ciekawości - jak w ogóle długo działa ten pregnyl po wstrzyknięciu? Tzn. jakby np. komuś wolno rosły pęcherzyki, a pregnyl byłby wstrzyknięty... nie wiem... 3 dni wcześniej, to dałby radę "pęknąć" ten pęcherzyk?
wiesz co jest tak ze masz monitoring i jak pęcherzyk ma odpowiednia wielkość dostajesz zastrzyk i pecheryzki pekaja w ciągu 24-36 godzin.
ja w zeszłym cyklu miałam monitoring i jak pęcherzyk miał 1.9 to podala mi pregnyl 2 x 5 000 bo się okazało ze były dwa pęcherzyki, a w tym cyklu wszystko jest zakręcone !
miałam monitoring i w tym cyklu pęcherzyki nei rosly tak jak powinny tzn za wolno bo w zeszly czwartek miały 1.0 a w poniedziałek 1.3 ale we wtorek wyszedł pozytywny test owulacyjny i gin kazala wziąć pregnyl wiec wzielam ale boje się ze pęcherzyki były za male, gin powiedziała ze może tez być tak ze nie widzialysdmy jakiegoś, ob.y !Beata lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Fedra wrote:Wosebko pewnie ze nie będe miała nic przeciwko wręcz przeciwnie strasznie się uciesze jak zobaczę u ciebie suwaczek
a propo różowego mój chodzi i cłay czas powtarza ze będzie córa ze Zuzia się mości w mamy brzuchua jak zapytałam dlaczego uważa że będzie córa to mi powiedział ze dla tego bo mnie opryszczyło
Mauyisiu i Ilonko do was nic nie napisałam chociaz do ilonki odniosłam się troche bez imiennie ale o książkach (przyznaje nie pamietałam która pisała o ksiażkach) więc wybacz Kochana :* a co do Mayusi to ja ją w swoim czasie pewnie wymęcze jeszcze pytaniami więc na razie daje jej spokój :*
no to mam nadzieje ze niedługo będe mogła sobie ustwaic taki suwaczek:)o Fedra ja poczułam:)he he:)i to tak ze aż sama kichnełam i to 2 razy;)Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyadelajda82 wrote:mauysia wrote:adelajda82 wrote:a ja chce mierzyc temp.. a okresu brak .. juz sie wnerwiam.. bo 6 cykli i nic .. wiec zakaładm ze teraz tez nic .. i czekam i czekam..az mi zaraz szlak trafi... nastaiwłam sie na castangus .. ehh
Adela, a mogłabyś dac swój wykres do stopki, albo go udostępnić na tablicy?
nie..........
bo go nie ma .. od tego cyklu dopiero mam działac.. ehh.. takze nic sie nie da .. owszem mogłabym isc testowac, ale juz mi sie nie chce z cyklu na cykl gorzej .. wiec teraz ten olałam ze wszytskim.. -
Fedra wrote:Wosebko pewnie ze nie będe miała nic przeciwko wręcz przeciwnie strasznie się uciesze jak zobaczę u ciebie suwaczek
Mauyisiu i Ilonko do was nic nie napisałam chociaz do ilonki odniosłam się troche bez imiennie ale o książkach (przyznaje nie pamietałam która pisała o ksiażkach) więc wybacz Kochana :* a co do Mayusi to ja ją w swoim czasie pewnie wymęcze jeszcze pytaniami więc na razie daje jej spokój :*
No masz szczęście, że się wytłumaczyłaś, bo marny byłby Twój los!!!
Shagga_80, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość