plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
adelajda82 wrote:mauysia wrote:adelajda82 wrote:a ja chce mierzyc temp.. a okresu brak .. juz sie wnerwiam.. bo 6 cykli i nic .. wiec zakaładm ze teraz tez nic .. i czekam i czekam..az mi zaraz szlak trafi... nastaiwłam sie na castangus .. ehh
najlepsze bo moj gin powiedizał mi ze jak zajde to 3 miesiace nic .. a moj N raczej sie nie ucieszył z tego.. ale przeciezr nie chodzi o sex sam w sobie .. tylko o bliskosc .. wiec damy rade nawet i 9 mieisecy jakby trzeba było..
Adela, a mogłabyś dac swój wykres do stopki, albo go udostępnić na tablicy?
nie..........
Krótka piłka -
staraczka24 wrote:mauysia wrote:staraczka24 wrote:mauysia dziekuje, przedwczoraj dostałam pregnyl na pekniecie, po nim w zeszłym cyklu pekly wszystkie i owu była wiec mam nadzieje se wczoraj tez
Też mam taką nadzieję
A tak z ciekawości - jak w ogóle długo działa ten pregnyl po wstrzyknięciu? Tzn. jakby np. komuś wolno rosły pęcherzyki, a pregnyl byłby wstrzyknięty... nie wiem... 3 dni wcześniej, to dałby radę "pęknąć" ten pęcherzyk?
wiesz co jest tak ze masz monitoring i jak pęcherzyk ma odpowiednia wielkość dostajesz zastrzyk i pecheryzki pekaja w ciągu 24-36 godzin.
ja w zeszłym cyklu miałam monitoring i jak pęcherzyk miał 1.9 to podala mi pregnyl 2 x 5 000 bo się okazało ze były dwa pęcherzyki, a w tym cyklu wszystko jest zakręcone !
miałam monitoring i w tym cyklu pęcherzyki nei rosly tak jak powinny tzn za wolno bo w zeszly czwartek miały 1.0 a w poniedziałek 1.3 ale we wtorek wyszedł pozytywny test owulacyjny i gin kazala wziąć pregnyl wiec wzielam ale boje się ze pęcherzyki były za male, gin powiedziała ze może tez być tak ze nie widzialysdmy jakiegoś, ob.y !
Dzięki za wyjaśnienie -
nick nieaktualnymauysia wrote:adelajda82 wrote:mauysia wrote:adelajda82 wrote:a ja chce mierzyc temp.. a okresu brak .. juz sie wnerwiam.. bo 6 cykli i nic .. wiec zakaładm ze teraz tez nic .. i czekam i czekam..az mi zaraz szlak trafi... nastaiwłam sie na castangus .. ehh
najlepsze bo moj gin powiedizał mi ze jak zajde to 3 miesiace nic .. a moj N raczej sie nie ucieszył z tego.. ale przeciezr nie chodzi o sex sam w sobie .. tylko o bliskosc .. wiec damy rade nawet i 9 mieisecy jakby trzeba było..
Adela, a mogłabyś dac swój wykres do stopki, albo go udostępnić na tablicy?
nie..........
Krótka piłka
heee .. nie nawidze piłki noznej . -
jeju wrote:Idę...zadzwonię do gina po południu i zapytam, czy w razie czego mi zmieni datę na skierowaniu. Trzymajcie się ciepło dziewczynki...ciekawe czy dałoby się zrobić hsg bez znieczulenia...
przecież oni nie znieczulają ????Effcia28 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualnyHej Babeczki
Ja dziś mam trochę planów na dzień więc wpadam tylko nadrobić co tu nowego.
Rucia, zazdroszczę wylegiwania się w hamaczku na dworze, aaaaaaaaaaaah ale się rozmarzyłam.
A co wysłałam Ci? Pamiętasz jak jakiś czas temu mówiłam,że Młody wysłał Ci fotkę mojego M ze Szpitala? To właśnie wczoraj dostałam raport doręczeń, więc właśnie wczoraj wysłało CiWybacz...wybacz Młodemu
Muzi, trzymam kciuki,żeby z Mamą było dobrze i żeby okazało się,że w porę Ją to pogotowie zabrało i będzie dobrze.
A co do Twojego W...kurcze jakbym widziała mojego Starego, ja nie śpię,bo aż nosi mnie w środku , a On zasypia...zazdroszczę Mu tego...Niektórzy faceci tak mają, swoją drogą to ja nie znam takiego,co by tak nie miał
Fedra, ja na początku ciąży też bardzo marzłam, a w ogóle nie jestem typem zmarzlucha, zawsze mi gorąco,gdy inni marzną...a tymczasem w lutym musiałam non stop się ubierać po samą szyję, bo marzłam
Pozdrawiam...i uciekam do roboty - trzeba zrobić i zjeść śniadanko, potem mam do poprawienia dwa rysunki (Szef mi wczoraj przysłał) a wieczorem mam plan zabrać się do nowego zleconka (przedwczoraj Szef przywlókł mi,ale że wisi mi kasę to jakoś tak ...nie mam zapału), potem chcę iść do Pediatry skonsultować co dalej z wynikami konsultacji Młodego.
Tyle u mnie
Buziakimauysia, adelajda82, Selena, Kfjatus, Fedra, zbikowa, Beata, Rucia, Ilona, aisa, Dodi, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
No porozsyłałam wiruski jeśli któraś nie dostała pod wykresem to się meldować
a tym czasem znikam moze jakieś pranie bym zrobiła czy cośShagga_80, Kfjatus, Selena, zbikowa, Beata, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Hej dziewczyny.Przeczytalam wszystko ale nie mam teraz czasu sie ustosunkowac
musze juz leciec do roboty, no i dzisiaj juz nie dam rady tu zaglądnąc..
Do jutra!
miłej pracy .. zycze ..
bo moja cos ten tydzien kuleje.. ehhhhhhhhhhhh
jesli tak jak mi sie nie chce by mi sie chciało to była by rewelacja..Selena, Fedra, plemniczka lubią tę wiadomość
-
adelajda82 wrote:plemniczka wrote:Hej dziewczyny.Przeczytalam wszystko ale nie mam teraz czasu sie ustosunkowac
musze juz leciec do roboty, no i dzisiaj juz nie dam rady tu zaglądnąc..
Do jutra!
miłej pracy .. zycze ..
bo moja cos ten tydzien kuleje.. ehhhhhhhhhhhh
jesli tak jak mi sie nie chce by mi sie chciało to była by rewelacja..
Mam dziś to samo..normalnie zaraz zasne na klawiaturze...Fedra lubi tę wiadomość
-
adelajda82 wrote:Beata wrote:Ja dostałam Bardzo dziękuję kochan Fedruś
patrzyłam na wykres no jesli teraz temp. wzrosnie i tak sie utzyma no to duze prawdopodobienstwo.. II krech
a widzis zmoje serducha? myslałam że ukryte mamOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
to ja postanowiłam sobie zrobic słaba kawkę z jednej łyżeczki z mlekiem bo podobno nie powinno się gwałtownie kawy odstawiać i co stwierdzam kawę wypiłam ale szału nie było nie smakuje mi a kiedyś było inaczej
moje jedno pranie się kreci moze zrobie jeszcze jedno i to będzie wszystko co dzisiaj zrobie no może jeszcze się zdrzemnę i coś zjem no i pójdę z Czekoladą na spacer ale to bedzie wszystkoBeata, Selena lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
miłego dnia Plemniczko
Wosebko mnie tez cos łapie chyba powoli udziela mi się forumowy smęt
wymyślcie cos na poprawę nastroju
Muzi pewnie kawału dziś nie poowie...
własnie a gdzie jest Olka krejzolka? wyjechała gdzieś? zaraz rozbawiłaby towarzystwoFedra, plemniczka lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:adelajda82 wrote:Beata wrote:Ja dostałam Bardzo dziękuję kochan Fedruś
patrzyłam na wykres no jesli teraz temp. wzrosnie i tak sie utzyma no to duze prawdopodobienstwo.. II krech
a widzis zmoje serducha? myslałam że ukryte mam
nie nie widze .. ale mam nadzieje ze czesto i miło.. -
Kfjatus wrote:Beata ja nie widzę
uff Kfjatus dzięki już się przestraszyłam bo w tym miesiącu to wstyd pokazaćKfjatus, mauysia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006