plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Beata wrote:Ola_czeka wrote:Beciu - witam Cię szczególnie :*
ojej no jestes wreszcie ale otwórz sie bardziej bo nie wierzę ze To Ty?! \
męzu drogi oddaj Olkę naszą Olkę krejzolkę
p.s. oż jakie podwójne powitanie
och a nawet potrójne!
Przejrzałaś mnie, to ja, jej mąż wszedłem tu z nadzieją, że podpowiecie mi co jej kupić na sobotnie imieniny. Po raz pierwszy chciałbym pamiętać o jej święcie i zrobić jej jakąś niesamowitą niespodziankę, zacząć dzień od kwiatów, jako że od ślubu nie kupiłem jej złamanego mlecza, potem chciałbym cały dzień zasypywać ją drobnymi upominkami a wieczorem zabrać w jakieś niezwykłe miejsce i żeby wszystko było przygotowane i grała muzyka.
Ależ mam dziś doła
To się czuje
Chyba jakiś dolinowy dzień dziś, bo jako czwarta bodajże dołączasz do klubu dołkowych...
Ale wiedz, że dzięki sprytnemu przemyceniu info o imieninach, złożymy Ci w sobotę soczyste życzenia, ja sobie nawet wpiszę przypominacz w telefonie, proszę ja Ciebie!Beata, Fedra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Beata wrote:Ola_czeka wrote:Beciu - witam Cię szczególnie :*
och a nawet potrójne!
Przejrzałaś mnie, to ja, jej mąż wszedłem tu z nadzieją, że podpowiecie mi co jej kupić na sobotnie imieniny. Po raz pierwszy chciałbym pamiętać o jej święcie i zrobić jej jakąś niesamowitą niespodziankę, zacząć dzień od kwiatów, jako że od ślubu nie kupiłem jej złamanego mlecza, potem chciałbym cały dzień zasypywać ją drobnymi upominkami a wieczorem zabrać w jakieś niezwykłe miejsce i żeby wszystko było przygotowane i grała muzyka.
Ależ mam dziś doła
To się czuje
Chyba jakiś dolinowy dzień dziś, bo jako czwarta bodajże dołączasz do klubu dołkowych...
Ale wiedz, że dzięki sprytnemu przemyceniu info o imieninach, złożymy Ci w sobotę soczyste życzenia, ja sobie nawet wpiszę przypominacz w telefonie, proszę ja Ciebie!
Dzięki Mauyś, choć przyznam, że liczyłam raczej na forumową zrzutkę na fiata 500.Selena, Beata, Rucia, Fedra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:No właśnie jakaś cisza się zrobiła. Fredzia chyba usnęła w trakcie pisania
Muzi wywiało do ogórdka, a mnie chyba zaraz wywieje na zakupy lodówkowe, więc tymczasem dziewoje !
nie usnęłam musiałam iść z moją czekoladą na podwórko bo bidula biegunki dostała i jeszcze mnie dwie Panie pod blokiem ciśnienie podniosły tekstami "taki duży pies to w kagańcu powinien chodzić" i takie tam ehhh...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:Beata wrote:Ola_czeka wrote:Beciu - witam Cię szczególnie :*
och a nawet potrójne!
Ależ mam dziś doła
Męzu Oli dawaj numer do siebie to ja Cię oświecę w weekend zebyś nie zapomniał o kwiatkach, umominkach i zebyś nie zapomniał Naszej oOli wziasć i posiaść w jakims niezwykłym miejscu
Ola ja Cię mocno przytulam do serucha i głaskam po główcewięcej chyba nie mogę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 09:43
Beata, Ola_czeka lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mauysia wrote:A może być taki? Groszkowego nie ma kurka
... http://allegro.pl/majorette-fiat-500-stan-idealny-i3246897415.html
spoko na taki to dorzucam sie już dziś, a miałam zaproponować inne rozwiazanie..Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Przypomniał mi się kawał.
Trzech gości rozmawia o tym jak pieszczotliwie nazywają żony:
Pierwszy mówi:
- Ja mówię Mauyś - to zdrobnienie od Maria.
Drugi na to:
- A ja mówię Becia - zdrobnienie od Beata.
A trzeci:
- A ja mówię Flanelcia.
Koledzy go pytają:
- A od czego to zdrobnienie?
- Od szmaty.Beata, Selena, Rucia, Kfjatus, Shagga_80, Gunia, gadgeta, Dodi lubią tę wiadomość
-
i ja się do takiego dożucę i nawet moge mu groszki sprawić....
yyy ale to chyba nie o groszki chodziło tylko o kolor groszkowy...
o Matko przepraszam Was ale chyba jestem dzisiaj nie kumata ...Ola_czeka lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Beata wrote:Ola_czeka wrote:Beciu - witam Cię szczególnie :*
och a nawet potrójne!
Ależ mam dziś doła
Męzu Oli dawaj numer do siebie to ja Cię oświecę w weekend zebyś nie zapomniał o kwiatkach, umominkach i zebyś nie zapomniał Naszej oOli wziasć i posiaść w jakims niezwykłym miejscu
Ola ja Cię mocno przytulam do serucha i głaskam po główcewięcej chyba nie mogę
Dzięks.Fedra lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:A może być taki? Groszkowego nie ma kurka
Pierwszy mówi:
Drugi na to:
A trzeci:
- A ja mówię Flanelcia.
Koledzy go pytają:
- Od szmaty.
hehhe dobre no i wróciła nasza Ola!Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Pierwszy mówi:
Drugi na to:
A trzeci:
- A ja mówię Flanelcia.
Koledzy go pytają:
- Od szmaty.
Jezus Maria mam nadzieję ze żadna z Was nie usłyszała "Flanelciu"... bo jak tak to dawać namiary na tych łobuzów osoiście ich zażygamOla_czeka, Beata, Kfjatus, mala29_, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Pierwszy mówi:
Drugi na to:
A trzeci:
- A ja mówię Flanelcia.
Koledzy go pytają:
- Od szmaty.
A czemu Ci się przypomniał a propos Fiata 500? -
Ola_czeka wrote:Beata wrote:Olu ale skad ten spadek w dołek miałaś za wysokie obcasy?
Taki zwykły ból istnienia mnie dopadł, ale nie skupiajmy się na tym, pogadajmy o cyckach andżeliny.
chyba o ich braku...
mój maz to skomentował tak chciała sobie zrobić nowe cycki to stare wycieła
ja się na jej temat nie wypowiadam fajna aktorka i tyle...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:A może być taki? Groszkowego nie ma kurka
Pierwszy mówi:
Drugi na to:
A trzeci:
- A ja mówię Flanelcia.
Koledzy go pytają:
- Od szmaty.
A czemu Ci się przypomniał a propos Fiata 500?
To był długi ciąg przyczynowo-skutkowy. Nie wiem, czy jestem do w stanie odtworzyć, ale wtedy miało to sens.jeju lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:Blondi22 wrote:nie wiem jak to zrobiłam ale Ruci post polubiłam 3 razy hehe
hehe no własnie zauwazyłam wczoraj te ztak miałas miałam zapytac jak to robisz że masz taki dar obdarzania?
hehe ja nie wiem jak to sie dziejejeju lubi tę wiadomość