plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zbikowa wrote:Jestem żbikiem twardo od pierwszej klasy liceum, ale jak tylko próbowałam sie gdzieś zalogować to nicki były zajęte. więc zmieniłam na żbikową, żeby też od razu było widać że jestem dziewuszką. i to tyle.
a wtajemniczysz mnie w genezę tego słowa?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
kurde no jaja zobaczyłam lajki więc mysle zleciały sie jak poszłam wchodzę, dalej nuda
wszystkie nadrabiają?
witaj Sanduś jak sampoczucie?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:zbikowa wrote:Jestem żbikiem twardo od pierwszej klasy liceum, ale jak tylko próbowałam sie gdzieś zalogować to nicki były zajęte. więc zmieniłam na żbikową, żeby też od razu było widać że jestem dziewuszką. i to tyle.
a wtajemniczysz mnie w genezę tego słowa?
hmmm ta historia nie jest jakas super fajna ale ok opowiem Ci na priv. -
Olu no co jest naprawdę zaczynam sie martwić jestes a nic się nie odzywasz
plis daj znak że to Ty a nie ktos skradł hasło do Twojego konta
Zbikowa chętnie poczytam poproszęOla_czeka lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Ola tylko lajkuje i ... kurde węsze podstęp moze to jej mąz chce sie czegos dowiedziec
Ola_czeka, mauysia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Ola_czeka wrote:Beciu - witam Cię szczególnie :*
ojej no jestes wreszcie ale otwórz sie bardziej bo nie wierzę ze To Ty?! \
męzu drogi oddaj Olkę naszą Olkę krejzolkę
p.s. oż jakie podwójne powitanie
och a nawet potrójne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 09:27
Selena, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:Ola_czeka wrote:Beciu - witam Cię szczególnie :*
ojej no jestes wreszcie ale otwórz sie bardziej bo nie wierzę ze To Ty?! \
męzu drogi oddaj Olkę naszą Olkę krejzolkę
p.s. oż jakie podwójne powitanie
och a nawet potrójne!
Przejrzałaś mnie, to ja, jej mąż wszedłem tu z nadzieją, że podpowiecie mi co jej kupić na sobotnie imieniny. Po raz pierwszy chciałbym pamiętać o jej święcie i zrobić jej jakąś niesamowitą niespodziankę, zacząć dzień od kwiatów, jako że od ślubu nie kupiłem jej złamanego mlecza, potem chciałbym cały dzień zasypywać ją drobnymi upominkami a wieczorem zabrać w jakieś niezwykłe miejsce i żeby wszystko było przygotowane i grała muzyka.
Ależ mam dziś doła
Beata, Fedra, Blondi22, Ilona, Kfjatus, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Więc nadrobiłam....
Muzi mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze z Twoją mamą;*
Plemniczko,super, że już widziałaś "tyci" maleństwo;) będzie dobrze!!!!
Fedra, czekamy do wtorku:)
Hej Beatko , zdrówko ok;) jakoś się trzymam;) A co u Ciebie;)
Beata, Fedra lubią tę wiadomość