X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Rucia wrote:
    Fredzia weź nie pitol tutaj o jakimś wiszeniu, wpisuje siebie i Plemnisie w tabletę jako Fasolinki i koniec tematu cholera. :P Oszalałaś? Mam czekać do wtorku?

tak masz czekać do wtorku :P tyle czekałaś to Cię te parę dni nie zbawi :P

a za Plemnisie decyzji nie będę podejmować :P

Idź w cholerę :P

Fedra lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku
    no więc tak.. Fedrus to świetnie ze się tak o Ciebie troszczy pozwól mu na to uwierz mi nie opłaca sie udawac twarda
    a co do tabeli kochana to wręcz przeciwnie pragnę abys się tam jak najszybciej dopisała to daje nam ogromną wiare i siłe do walki i przypomina o tym aby sie nie poddawać!

Zbikowa ukłon za wyjaśnienia- co do dopisania Adeli ja jestem za wygląda na zaangażowaną więc ja zdecydowanie dałabym jej szanse

Gosiu jak miło że wpadłaś od rana o Tobie myslę a własciwie od wczoraj kiedy zrobiłam test :p

zbikowa, Fedra, Shagga_80, gocha04 lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam... ja na którto poinformować o mszy, bo nie pamiętam juz która z was chciała znać termin (na pewno Dodi, ale kot jeszcze nie pamiętam)...
    masz zamówiona - 26.05. o 16:15 masza dzienkczynno - błagalna (jak to ksiądz określił) za dar poczęcia dla Fedry i męża oraz z prośbą o obdażenie darem poczęcia małżeństwa, które długo oczekują owocu swej miłości

żegnam się życząc miłego dnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 08:40

zbikowa, Rucia, Blondi22, Selena, Beata, mauysia, aisa, Ola_czeka, Fedra, Ilona, Kfjatus, Effcia28, Shagga_80, mala29_, gadgeta, kopciuszek126, plemniczka, gocha04 lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Żbiku ja wymiękam na twoje teksty 8) leje po gaciach ... czy wy przypadkiem nie jesteście z Olką spokrewnione?

nie, jak to mówi Shagga - wielkie umysły myślą tak samo ;)

Ola_czeka, Fedra, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam coś skrobnać do Muzi:

Więc tak ... Muzi kochana, przykro mi z powodu mamy, mam nadzieję, że to nic groźnego, tak jak niegroźne są moje czestoskurcze nadkomorowe, ale z komorami mamy nic teraz nie zrobisz, ani z nogą w gipsie Dominika, więc kochana pomyśl nad swoją osobą i zadbaj o siebie, czemu masz przekładać coś co lada chwila ma się wydarzyć?To tylko jeden dzień twojej nieobecności!

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    witam... ja na którto poinformować o mszy, bo nie pamiętam juz która z was chciała znać termin (na pewno Dodi, ale kot jeszcze nie pamiętam)...
    masz zamówiona - 26.05. o 16:15 masza dzienkczynno - błagalna (jak to ksiądz określił) za dar poczęcia dla Ciebie i męża oraz z prośbą o obdażenie darem poczęcia małżeństwa, które długo oczekują owocu swej miłości

żegnam się życząc miłego dnia

Aj :( czemu tak daleko mieszkacie :(

Ale ale :D Ogłaszam wszem i wobec, że prawdopodobnie 11 czerwca będę w Częstochowie :D

Selena, Fedra, Shagga_80, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOJA FRUSTRACJA rośnie klienci przeszkadzaj tamtego posta pisałam po jednym słowie między klientami oszelec można
    zaraz musze nadrobić co tam w międzyczasie dodrukowałyście

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem jak to zrobiłam ale Ruci post polubiłam 3 razy hehe

zbikowa, Rucia, Selena, Beata, Fedra, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:

własnie miałam pisać Blondi, że masz supermoce bo ja tez mam 3x lubie od Ciebie w jednym poście ;)

Blondi22, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:

Faktycznie :D :D

Blondi22, Ilona lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Ovu świruje ;)

a.png
    a.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    zbikowa wrote:
    Po pierwsze i najważniejsze trzeba sie udzielać na w wątku i to nie od wielkiego dzwonu.
    po drugie musisz podać do strażnika tabelki - którym jest Fedra - swój nick, jak długo staracie sie o dziecko, teramin spodziewaniej miesiączki i województwo/kraj gdzie mieszkasz
    po trzecie jeśli dostaniesz @ trzeba zaktualizować swoje dane i tak jak już pewnie widziałaś, piszemy posta z nową datą miesiączki i grzecznie prosimy Fedre o aktualizacje.

a poza tym kilka dobrych rad i nie piję tu do nikogo, żeby nie było:

1. zawsze o innych dziewczynach piszemy z Wielkiej litery
    2. nie nazywamy sie cipeczkami itp
    3. próbujemy sie angażować w sprawy innych nie piszemy tylko o sobie i oczekujemy analizy wykresu.

to mówiłąm ja. neofita.

jak któraś z Was chce coś dodać/zmienic to do dzieła ;)

no ładnie to ujełaś bardzo mi sie to podoba :)

tak wielką literką piszemy bo to tak kulturalniej choć mi się czasem zdaża małą i zapominam poprawić :P ale to nie z braku szacunku tylko z lenistwa :D

i punkt 2 bardzo mi się podoba :)

dodałabym jeszcze ze jesteśmy według siebie szczere i jak nam coś nie pasuje to piszemy to tu otwarcie :)

och własnie i ja miałam napisać otej małej literce raczej zawsze sie staram napisać dużą nawet słowo Ty Twoje itp. ale pewnie tez czasem przez moje pędziostwo nie nadążam wcisnąc shifta tak samo jak z rozpędu wchodzę i piszę capsem ale aboslutni enie jest to krzyk (pracuję na capsie)

zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • staraczka24 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beata ja tez pisze miedyz klientami ;-)

dziewczyny trzymajcie kciuki dzisiaj kolo 18 ide do gin sprawdzić czy była owu i pekly pęcherzyki.

Beata, mauysia, Selena, Fedra, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

Naj­piękniej­szych chwil w życiu nie zap­la­nujesz. One przyjdą same.
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, Mayusia, poszłaś pakować graty? wraaaaacaj, żartowałam! ;)

Beata, Fedra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:

hehe no własnie zauwazyłam wczoraj te ztak miałas miałam zapytac jak to robisz że masz taki dar obdarzania?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczko trzymamy kciuki i daj znać bo coś czuję że bęe bardzo zainteresowana tym tematem ale to dopiero od przyszłego cyklu

klienci się dziś uwzięli
    Zbiku heheh ja złay czas widziałam tam literkę ż myslałam że Ty zona żbika

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej no ale mnie zostawiłyście.... prowadzę monolog :(
    wróciłam pełna zapału przeganiając klientów miotłą a widzę że i Was wymiotło no cóż nie mam szcześcia dziś to biore sie do roboty

zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem żbikiem twardo od pierwszej klasy liceum, ale jak tylko próbowałam sie gdzieś zalogować to nicki były zajęte. więc zmieniłam na żbikową, żeby też od razu było widać że jestem dziewuszką. i to tyle. ;)

Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Ej, Mayusia, poszłaś pakować graty? wraaaaacaj, żartowałam! ;)

Pilny dżob wpadł :)
    Właśnie nadrabiam...

zbikowa lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!!
    Wczoraj miałam zalatany dzień... cały poza domem.
    Tylko chwilami zaglądałam na telefonie do Was bo byłam ciekawa wyników bet hCG dziewczyn. Suuuper że rosną oby tak dalej;)
    Teraz idę nadrabiać!!;)

zbikowa, Beata, mauysia, Selena, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 2780 2781 2782 2783 2784 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ