plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Rucia wrote:Fredzia weź nie pitol tutaj o jakimś wiszeniu, wpisuje siebie i Plemnisie w tabletę jako Fasolinki i koniec tematu cholera.
Oszalałaś? Mam czekać do wtorku?
tak masz czekać do wtorkutyle czekałaś to Cię te parę dni nie zbawi
a za Plemnisie decyzji nie będę podejmować
Idź w choleręFedra lubi tę wiadomość
-
ojejku
no więc tak.. Fedrus to świetnie ze się tak o Ciebie troszczy pozwól mu na to uwierz mi nie opłaca sie udawac twarda
a co do tabeli kochana to wręcz przeciwnie pragnę abys się tam jak najszybciej dopisała to daje nam ogromną wiare i siłe do walki i przypomina o tym aby sie nie poddawać!
Zbikowa ukłon za wyjaśnienia- co do dopisania Adeli ja jestem za wygląda na zaangażowaną więc ja zdecydowanie dałabym jej szanse
Gosiu jak miło że wpadłaś od rana o Tobie myslę a własciwie od wczoraj kiedy zrobiłam test :pzbikowa, Fedra, Shagga_80, gocha04 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnywitam... ja na którto poinformować o mszy, bo nie pamiętam juz która z was chciała znać termin (na pewno Dodi, ale kot jeszcze nie pamiętam)...
masz zamówiona - 26.05. o 16:15 masza dzienkczynno - błagalna (jak to ksiądz określił) za dar poczęcia dla Fedry i męża oraz z prośbą o obdażenie darem poczęcia małżeństwa, które długo oczekują owocu swej miłości
żegnam się życząc miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 08:40
zbikowa, Rucia, Blondi22, Selena, Beata, mauysia, aisa, Ola_czeka, Fedra, Ilona, Kfjatus, Effcia28, Shagga_80, mala29_, gadgeta, kopciuszek126, plemniczka, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiałam coś skrobnać do Muzi:
Więc tak ... Muzi kochana, przykro mi z powodu mamy, mam nadzieję, że to nic groźnego, tak jak niegroźne są moje czestoskurcze nadkomorowe, ale z komorami mamy nic teraz nie zrobisz, ani z nogą w gipsie Dominika, więc kochana pomyśl nad swoją osobą i zadbaj o siebie, czemu masz przekładać coś co lada chwila ma się wydarzyć?To tylko jeden dzień twojej nieobecności!Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:witam... ja na którto poinformować o mszy, bo nie pamiętam juz która z was chciała znać termin (na pewno Dodi, ale kot jeszcze nie pamiętam)...
masz zamówiona - 26.05. o 16:15 masza dzienkczynno - błagalna (jak to ksiądz określił) za dar poczęcia dla Ciebie i męża oraz z prośbą o obdażenie darem poczęcia małżeństwa, które długo oczekują owocu swej miłości
żegnam się życząc miłego dnia
Ajczemu tak daleko mieszkacie
Ale aleOgłaszam wszem i wobec, że prawdopodobnie 11 czerwca będę w Częstochowie
Selena, Fedra, Shagga_80, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
MOJA FRUSTRACJA rośnie klienci przeszkadzaj tamtego posta pisałam po jednym słowie między klientami oszelec można
zaraz musze nadrobić co tam w międzyczasie dodrukowałyścieOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:zbikowa wrote:Po pierwsze i najważniejsze trzeba sie udzielać na w wątku i to nie od wielkiego dzwonu.
po drugie musisz podać do strażnika tabelki - którym jest Fedra - swój nick, jak długo staracie sie o dziecko, teramin spodziewaniej miesiączki i województwo/kraj gdzie mieszkasz
po trzecie jeśli dostaniesz @ trzeba zaktualizować swoje dane i tak jak już pewnie widziałaś, piszemy posta z nową datą miesiączki i grzecznie prosimy Fedre o aktualizacje.
a poza tym kilka dobrych rad i nie piję tu do nikogo, żeby nie było:
1. zawsze o innych dziewczynach piszemy z Wielkiej litery
2. nie nazywamy sie cipeczkami itp
3. próbujemy sie angażować w sprawy innych nie piszemy tylko o sobie i oczekujemy analizy wykresu.
to mówiłąm ja. neofita.
jak któraś z Was chce coś dodać/zmienic to do dzieła
no ładnie to ujełaś bardzo mi sie to podoba
tak wielką literką piszemy bo to tak kulturalniej choć mi się czasem zdaża małą i zapominam poprawićale to nie z braku szacunku tylko z lenistwa
i punkt 2 bardzo mi się podoba
dodałabym jeszcze ze jesteśmy według siebie szczere i jak nam coś nie pasuje to piszemy to tu otwarcie
och własnie i ja miałam napisać otej małej literce raczej zawsze sie staram napisać dużą nawet słowo Ty Twoje itp. ale pewnie tez czasem przez moje pędziostwo nie nadążam wcisnąc shifta tak samo jak z rozpędu wchodzę i piszę capsem ale aboslutni enie jest to krzyk (pracuję na capsie)zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
beata ja tez pisze miedyz klientami
dziewczyny trzymajcie kciuki dzisiaj kolo 18 ide do gin sprawdzić czy była owu i pekly pęcherzyki.Beata, mauysia, Selena, Fedra, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Blondi22 wrote:nie wiem jak to zrobiłam ale Ruci post polubiłam 3 razy hehe
hehe no własnie zauwazyłam wczoraj te ztak miałas miałam zapytac jak to robisz że masz taki dar obdarzania?Oliwka 2006
-
staraczko trzymamy kciuki i daj znać bo coś czuję że bęe bardzo zainteresowana tym tematem ale to dopiero od przyszłego cyklu
klienci się dziś uwzięli
Zbiku heheh ja złay czas widziałam tam literkę ż myslałam że Ty zona żbikaOliwka 2006
-
ej no ale mnie zostawiłyście.... prowadzę monolog
wróciłam pełna zapału przeganiając klientów miotłą a widzę że i Was wymiotło no cóż nie mam szcześcia dziś to biore sie do robotyzbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Witam!!
Wczoraj miałam zalatany dzień... cały poza domem.
Tylko chwilami zaglądałam na telefonie do Was bo byłam ciekawa wyników bet hCG dziewczyn. Suuuper że rosną oby tak dalej;)
Teraz idę nadrabiać!!
zbikowa, Beata, mauysia, Selena, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość