plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydobra to ja lece popracowac.. jak sie zbierze rada nadzorcza tego Forum i pozytywnie rozpatrzy mój wniosek to po proszę o opinię..przewodniczącej od wklepywania ..
miłego i słonecznego dziona zycze..pamauysia, Fedra, Ilona, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Beatko ja w ogóle mam wrazenie że On teraz by mnie zaknął w klatce zebym tylko nic nie robiła tylko leżała zdrowo się odrzywiała i "rosła"
Mayusia właśnie zawsze sie zastanawiałm nad kwestią kawy bo ja zawsze rano wypijałam jedną czarną i mocno słodziłam, i się zastanawiałam jak to bedzie w ciązy bo Dziewczyny często od niej odrzuca...
to jest moja pierwsza kawa od poniedziałku zrobiłam sobie bo miałam na nią ochotę ale zrobiłam z jednej łyżeczki z mlekiem i jedną łyżeczką cukru no i już nie skamuje jak kiedyś...
no zobaczymy jak to będzie mam tylko nadzieję ze mnie od jedzenia nie odrzuci na razie niemoge przełknąc serków homo które tak lubię no normalnie staje mi w gardle
Fedri, ale to chyba obojętnie czy z mlekiem, czy czarną - o ile mi wiadomo, to mleko nie neutralizuje "szkodliwego" działania kofeinyTakimi drobnostkami jak jedna filiżanka kawy lepiej w ogóle się nie przejmować
Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny mam bardzo mało czasu na forum, dlatego będę w wolnej chwili podczytywać, ale piszecie ostatnio w takim tempie, że jestem daleko za murzynami z nadrabianiem Was.
Trzymam za starające się i za zafasolkowane kciuki. Jak wrócę to będę na bieżąco. Buziaki.:*zbikowa, Beata, mauysia, Fedra, Blondi22, Ilona, Kfjatus, Effcia28, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Fedra wrote:zbikowa wrote:A dlaczemu Plemniczka wisi na tabelce jako nie zafasolkowana?
bo nie wyraziła chęci zmiany w tabelce a ja nie robie nic na własną rękę to jedna z zasad tabelki "zmiany zgłaszamy Fedrze"
Fedra, to musisz zgłosić sobie chęć wpisania siebie! Ach ta biurokracja...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 08:20
zbikowa, Fedra, Beata, Ola_czeka, Kfjatus, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Po pierwsze i najważniejsze trzeba sie udzielać na w wątku i to nie od wielkiego dzwonu.
po drugie musisz podać do strażnika tabelki - którym jest Fedra - swój nick, jak długo staracie sie o dziecko, teramin spodziewaniej miesiączki i województwo/kraj gdzie mieszkasz
po trzecie jeśli dostaniesz @ trzeba zaktualizować swoje dane i tak jak już pewnie widziałaś, piszemy posta z nową datą miesiączki i grzecznie prosimy Fedre o aktualizacje.
a poza tym kilka dobrych rad i nie piję tu do nikogo, żeby nie było:
1. zawsze o innych dziewczynach piszemy z Wielkiej litery
2. nie nazywamy sie cipeczkami itp
3. próbujemy sie angażować w sprawy innych nie piszemy tylko o sobie i oczekujemy analizy wykresu.
to mówiłąm ja. neofita.
jak któraś z Was chce coś dodać/zmienic to do dziełaSelena, mauysia, Beata, Fedra, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Ilona, Kfjatus, Effcia28, Shagga_80, aisa, Gunia, kopciuszek126, Dodi, gocha04 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Fedra wrote:Beatko ja w ogóle mam wrazenie że On teraz by mnie zaknął w klatce zebym tylko nic nie robiła tylko leżała zdrowo się odrzywiała i "rosła"
Mayusia właśnie zawsze sie zastanawiałm nad kwestią kawy bo ja zawsze rano wypijałam jedną czarną i mocno słodziłam, i się zastanawiałam jak to bedzie w ciązy bo Dziewczyny często od niej odrzuca...
to jest moja pierwsza kawa od poniedziałku zrobiłam sobie bo miałam na nią ochotę ale zrobiłam z jednej łyżeczki z mlekiem i jedną łyżeczką cukru no i już nie skamuje jak kiedyś...
no zobaczymy jak to będzie mam tylko nadzieję ze mnie od jedzenia nie odrzuci na razie niemoge przełknąc serków homo które tak lubię no normalnie staje mi w gardle
Fedri, ale to chyba obojętnie czy z mlekiem, czy czarną - o ile mi wiadomo, to mleko nie neutralizuje "szkodliwego" działania kofeinyTakimi drobnostkami jak jedna filiżanka kawy lepiej w ogóle się nie przejmować
ja to wogóle muszę miec obowiazkowo mleko do kawy:)i najlepiej wiecej mleka niz kawy:)i duużo cukru:)ostatnio latte pije:)ale coś mi zbrzydła kawa..wole siemocnej herbaty napić..zawsze piłam 2 dziennie a teraz tylko jedna:) -
a-koczek wrote:mauysia wrote:A-koczku, zachęcam do częstszych wizyt u nas!
JESTEM CAŁY CZA STYLKO OSTATNIO NIE MAM CZASU NA PISANIE BO KONIEC SEMSTRU PRZYGOTOWANIA DO OBRONY I TAKIE TAM
No to powiedz chociaż kiedy masz, to będziemy trzymać kciukiI włożymy solidarnie czerwone podwiązki, czy cośtam!
Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Po pierwsze i najważniejsze trzeba sie udzielać na w wątku i to nie od wielkiego dzwonu.
po drugie musisz podać do strażnika tabelki - którym jest Fedra - swój nick, jak długo staracie sie o dziecko, teramin spodziewaniej miesiączki i województwo/kraj gdzie mieszkasz
po trzecie jeśli dostaniesz @ trzeba zaktualizować swoje dane i tak jak już pewnie widziałaś, piszemy posta z nową datą miesiączki i grzecznie prosimy Fedre o aktualizacje.
3. próbujemy sie angażować w sprawy innych nie piszemy tylko o sobie i oczekujemy analizy wykresu.
to mówiłąm ja. neofita.
jak któraś z Was chce coś dodać/zmienic to do dzieła
łe a ja czasem piszę niektóre z nicki z małej litery - tak jak dziewczyny same wpisały sobie pod avatarem. Chyba mnie nie wywalicie...Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:zbikowa wrote:Po pierwsze i najważniejsze trzeba sie udzielać na w wątku i to nie od wielkiego dzwonu.
to mówiłąm ja. neofita.
łe a ja czasem piszę niektóre z nicki z małej litery - tak jak dziewczyny same wpisały sobie pod avatarem. Chyba mnie nie wywalicie...
no nie wiem Mayusia. trzeba to przemyśleć. ale ja na Twoim miejscu bym sie zaczęła pakować i nie zapomnij zabrać paprotki.Fedra, mauysia, Selena, Beata, Ilona, Kfjatus, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Po pierwsze i najważniejsze trzeba sie udzielać na w wątku i to nie od wielkiego dzwonu.
to mówiłąm ja. neofita.
no ładnie to ujełaś bardzo mi sie to podoba
tak wielką literką piszemy bo to tak kulturalniej choć mi się czasem zdaża małą i zapominam poprawićale to nie z braku szacunku tylko z lenistwa
i punkt 2 bardzo mi się podoba
dodałabym jeszcze ze jesteśmy według siebie szczere i jak nam coś nie pasuje to piszemy to tu otwarcieSelena, zbikowa, Blondi22, Beata, Ilona, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
No pięknie Zbikowa przejęła kredki po Olce
olka widzisz jak to jest nie ma Cię nie ma i chapnęła Twoje miejsce na rozśmieszanie ludziSelena, Blondi22, Beata, Ola_czeka, Ilona, Kfjatus, Effcia28, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
ok, to ja to edytuje, i jak będzie trzeba to krzyczcie, będę wklejać.
myślałam jeszcze o prośbie nie uzywania caps looka - z technicznych rzeczy.
oj Fredzia, ja najwyżej mogę być prawą ręką Prezydentowej, gdzieżbym śmiała odbierać jej honory!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 08:32
Fedra, Blondi22, Beata, Ilona, Kfjatus, Effcia28, Shagga_80, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Fredzia weź nie pitol tutaj o jakimś wiszeniu, wpisuje siebie i Plemnisie w tabletę jako Fasolinki i koniec tematu cholera.
Oszalałaś? Mam czekać do wtorku?
tak masz czekać do wtorkutyle czekałaś to Cię te parę dni nie zbawi
a za Plemnisie decyzji nie będę podejmowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 08:33
Shagga_80, Gunia, Dodi, plemniczka lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny