plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Nic...kompletnie nic...i nie podoba mi się to wcale!
Pytałam o badanie czystości pochwy, to powiedział, że zbędne a cytologię mam 1-ynkę z marca zeszłego roku...lada moment będę nową robić...
Muzi zadzwoń do szpitala w którym będziesz miała robione HSG i dowiedz się jakie warunki trzeba spełnić, żeby do zabiegu doszło. Z tego co wiem, oba te badania są koniecznością, ale może nie wszędzie tak jest? W razie czego przełożysz HSG na przyszły miesiąc.Fedra lubi tę wiadomość
-
Selena wrote:Fedra wrote:Ja tylko coś dodam i znikam:
mam mega mdłości i strasznie mnie to cieszy
a ja mega dusznosci i tez mnie to cieszy po przeczytaniu tego artykułu:
http://www.netmama.pl/magazyn/ciaza/dolegliwosci-ciazowe/dusznosci-w-ciazy/
Wosebko aż musiałam sobie coś sprawdzić nie wiem czy widać na moim wykresie notatki ale w 9 dniu po owu mam wpisane strasznie kłucie serca i tak jkabym nie mogła złapać oddechu17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Kolejny objaw ciąży na podstawie "przypadku Fedry" to nieumiarkowanie w lubieniu postów
Aha, czyli to oznaczało to NLP
Hahahahhahahahahha o mój Boże sama nie wiem, która z nas jest bardziej genialna.Selena, Fedra, mauysia, zbikowa, Beata, Kfjatus, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Selena wrote:Fedra wrote:Ja tylko coś dodam i znikam:
mam mega mdłości i strasznie mnie to cieszy
a ja mega dusznosci i tez mnie to cieszy po przeczytaniu tego artykułu:
http://www.netmama.pl/magazyn/ciaza/dolegliwosci-ciazowe/dusznosci-w-ciazy/
Wosebko aż musiałam sobie coś sprawdzić nie wiem czy widać na moim wykresie notatki ale w 9 dniu po owu mam wpisane strasznie kłucie serca i tak jkabym nie mogła złapać oddechu
no dokładnie tak mam...co chwile musze głeboko sobie dychnać bo czuje ze mi brakuje powietrza...no nie widać notatek u Ciebie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 10:18
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiecie co moja koleżanka mnie prawie wczoraj zlinczowała bo jej powiedziałam ze zrobiłam sobie barszcz czerwony z ziemniakami i ryzem...
Muzi ja jeszcze jedną mam propozycję a moze zadzwoń do innego szpitala i spytaj jak u nich wygląda procedura tak z ciekawości?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:Wosebciu, masz zakaz czytania neta do 5 dni po spodziewanej miesiączce! Wykonać! O tyle przyjemniej jest być zaskoczoną ciążą, a Ty byś chciała wszystko rozpykać!
Ola sie robi:)co jak co ale Ciebie to aż strach nie posłuchać;)ale forum moge czytac?Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyogarnęłam parę tematów w pracy .. i mam chwile .. latam dziś do wc .. bo ma przyjść okres , a tu nic jaja sobie robi prima aprilis był w kwietniu , a teraz dziadzie gdzie com her ..już mi tu ..bo mój kolejny cykl czeka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 10:20
Fedra lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Wosebciu, masz zakaz czytania neta do 5 dni po spodziewanej miesiączce! Wykonać! O tyle przyjemniej jest być zaskoczoną ciążą, a Ty byś chciała wszystko rozpykać!
Podpisuję się ręcami i nogami! Wosebik, jak mamy Cię nie nakręcać, skoro sama się nakręcasz jak nie wiem??
Proponuję Ci przyjąć strategię Shaggi - żeby interpretować wszelkie objawy tak, jakby NIE BYŁY one objawami ciąży. I NIE CZYTAĆ NETA!!!Selena, Fedra, Shagga_80, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Mauysiu, już tłumaczyłam się Żbikowi, że jak dopada Cię czarna rozpacz, to to jest to przeważnie rozpacz, która najpierw była szara, potem ciut ciemniejsza i skradała się z kilku stron niezauważona a jak już Cię dopada, to nie masz pojęcia skąd się wzięła.
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Kolejny objaw ciąży na podstawie "przypadku Fedry" to nieumiarkowanie w lubieniu postów
Aha, czyli to oznaczało to NLP
Hahahahhahahahahha o mój Boże sama nie wiem, która z nas jest bardziej genialna.
LEJ, LEJ, LEJ TEN BALSAM NA MOJĄ DUSZĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!Selena, Fedra, Beata, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Wosebciu, masz zakaz czytania neta do 5 dni po spodziewanej miesiączce! Wykonać! O tyle przyjemniej jest być zaskoczoną ciążą, a Ty byś chciała wszystko rozpykać!
Podpisuję się ręcami i nogami! Wosebik, jak mamy Cię nie nakręcać, skoro sama się nakręcasz jak nie wiem??
Proponuję Ci przyjąć strategię Shaggi - żeby interpretować wszelkie objawy tak, jakby NIE BYŁY one objawami ciąży. I NIE CZYTAĆ NETA!!!
Wiem Mauyś..głuia jestem i tyle....ale moja ciekowość jest chwilami silniejsza..dobrze że mam Was:)to mnie sprowdzicie na ziemie:)duszno mi bo goraco..klima włączona wiec zaraz bedzie ok:)Fedra, mauysia, Beata lubią tę wiadomość