X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Mauysiu, już tłumaczyłam się Żbikowi, że jak dopada Cię czarna rozpacz, to to jest to przeważnie rozpacz, która najpierw była szara, potem ciut ciemniejsza i skradała się z kilku stron niezauważona a jak już Cię dopada, to nie masz pojęcia skąd się wzięła.

oj co ja bym dała zeby tą czarną rozpacz od Ciebie zabrać :( ehhh

Ola_czeka lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    wiecie co moja koleżanka mnie prawie wczoraj zlinczowała bo jej powiedziałam ze zrobiłam sobie barszcz czerwony z ziemniakami i ryzem...

Muzi ja jeszcze jedną mam propozycję a moze zadzwoń do innego szpitala i spytaj jak u nich wygląda procedura tak z ciekawości?

A czemu prawie zlinczowała, bo nie czaję? To jakieś toksyczne połączenie?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Fedra wrote:
    wiecie co moja koleżanka mnie prawie wczoraj zlinczowała bo jej powiedziałam ze zrobiłam sobie barszcz czerwony z ziemniakami i ryzem...

Muzi ja jeszcze jedną mam propozycję a moze zadzwoń do innego szpitala i spytaj jak u nich wygląda procedura tak z ciekawości?

nie powiedziała jak mogłam sprofanować barszcz czerwony ryzem...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    No to idę 27 na to badanie, podobno to zadziała wtedy w następnym cyklu...jak to Ci mogą wszystkie plany porąbać...dobra nic już nie smęcę...kolejny cykl stracony...kurde! Wiecie co pomyślałam...zadzwonię za tydzień i zmienię termin na inny...bo nie odbierają dzisiaj.

Jeju nic straconego.. ważne by działać na luzie . a możne akurat...zaskoczy

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    No to idę 27 na to badanie, podobno to zadziała wtedy w następnym cyklu...jak to Ci mogą wszystkie plany porąbać...dobra nic już nie smęcę...kolejny cykl stracony...kurde! Wiecie co pomyślałam...zadzwonię za tydzień i zmienię termin na inny...bo nie odbierają dzisiaj.

Ale co ty chcesz zmieniać? Idziesz 27 maja i koniec. Jeżeli nie wymagają od ciebie żadnych akutalych badań to najwyzej tak ma być i już. Czemu kolejny stracony cykl? Muzi HSG ma ci pomóc a nie w czymś wadzić.

Fedra, Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Mauysiu, już tłumaczyłam się Żbikowi, że jak dopada Cię czarna rozpacz, to to jest to przeważnie rozpacz, która najpierw była szara, potem ciut ciemniejsza i skradała się z kilku stron niezauważona a jak już Cię dopada, to nie masz pojęcia skąd się wzięła.

Niedobrze :( Pozwoliłam aż sobie napisać cuś na prv.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    mauysia wrote:
    Fedra wrote:

Ale purystka! Tak na dobrą sprawę, to tylko uszka nie kalają tej szlachetnej zupy...

Fedra lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Fedra wrote:
    mauysia wrote:
    Fedra wrote:

Ale purystka! Tak na dobrą sprawę, to tylko uszka nie kalają tej szlachetnej zupy...

ehhh ja nic na to nie poradze że lubie ryz i makaron i daje te dwa skałdniki do wszystkich zup zamiennie :P
    a z ryzem jest bardziej syconce niż sama woda z ziemniakiem a na uszka coś chęci nie mam...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra idę na drzemkę :D

a Ty Muzi nie możesz myśleć ze to cykl stracony tak jak mówi Rucia to ma Ci pomóc a nie zaszkodzić !!!

Beata lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem Muzi czemu sądzisz, że cykl z HSG ma iść na straty? Przecież podobno po samym badaniu prawdopodobieństwo zajścia w ciaże bardzo wzrasta!

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę odgrzać pomidorówkę.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Idę odgrzać pomidorówkę.

Zezwalam.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Rucia wrote:
    Idę odgrzać pomidorówkę.

Zezwalam.

Dziękuję szefowo :)

mauysia lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Idę...zadzwonię do gina po południu i zapytam, czy w razie czego mi zmieni datę na skierowaniu. Trzymajcie się ciepło dziewczynki...ciekawe czy dałoby się zrobić hsg bez znieczulenia...

dało Muzii dało bo ja też nie miałam żadnego znieczulenia :)

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, za 2h idę, a chciałabym sobie jeszcze z Wami popisać....... :)

Fedra lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

ja po prostu umieram.. tak mnie muli ze chyba zaraz wyjdę z siebie .. dziś to już mnie tak zad boli .. muszę zmienić pracę na stojącą . hee

Fedra lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelajda82 wrote:
    mauysia wrote:

ja po prostu umieram.. tak mnie muli ze chyba zaraz wyjdę z siebie .. dziś to już mnie tak zad boli .. muszę zmienić pracę na stojącą . hee

Aż dziwne, bo takie fajne słońce dziś świeci (w każdym razie u mnie), że ja nawet się dziś nieźle trzymam :)

Fedra lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, Shagga nadciąga :)
    Hejo!

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    adelajda82 wrote:
    mauysia wrote:

Aż dziwne, bo takie fajne słońce dziś świeci (w każdym razie u mnie), że ja nawet się dziś nieźle trzymam :)

a ja nie .. choć było Oki, to teraz czuje sie zmęczona i zamulona .. zreszta w pracy siedzę na tel bo muszę dodzwonić się w sprawie zusów a tu od 3 godz , zajęte .. szlak mnie trafia .. czy to moze jakas agencja towarzyska czy jak..

no i moj @ tez go brak.. ehh dzień mi sie jakoś dziwnie chyba skończy no i mam tony prasowania , jutro na mój domek ruszam i do mojego N .. :)

Fedra lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelajda82 wrote:
    mauysia wrote:
    adelajda82 wrote:
    mauysia wrote:

a ja nie .. choć było Oki, to teraz czuje sie zmęczona i zamulona .. zreszta w pracy siedzę na tel bo muszę dodzwonić się w sprawie zusów a tu od 3 godz , zajęte .. szlak mnie trafia .. czy to moze jakas agencja towarzyska czy jak..

no i moj @ tez go brak.. ehh dzień mi sie jakoś dziwnie chyba skończy no i mam tony prasowania , jutro na mój domek ruszam i do mojego N .. :)

No właśnie, Ty to masz jazdy z tymi rozjazdami... ;) Ja bym chyba tak nie zdzierżyła.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 11:41

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 2785 2786 2787 2788 2789 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ