plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Mauysiu, już tłumaczyłam się Żbikowi, że jak dopada Cię czarna rozpacz, to to jest to przeważnie rozpacz, która najpierw była szara, potem ciut ciemniejsza i skradała się z kilku stron niezauważona a jak już Cię dopada, to nie masz pojęcia skąd się wzięła.
oj co ja bym dała zeby tą czarną rozpacz od Ciebie zabraćehhh
Ola_czeka lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:wiecie co moja koleżanka mnie prawie wczoraj zlinczowała bo jej powiedziałam ze zrobiłam sobie barszcz czerwony z ziemniakami i ryzem...
Muzi ja jeszcze jedną mam propozycję a moze zadzwoń do innego szpitala i spytaj jak u nich wygląda procedura tak z ciekawości?
A czemu prawie zlinczowała, bo nie czaję? To jakieś toksyczne połączenie? -
mauysia wrote:Fedra wrote:wiecie co moja koleżanka mnie prawie wczoraj zlinczowała bo jej powiedziałam ze zrobiłam sobie barszcz czerwony z ziemniakami i ryzem...
Muzi ja jeszcze jedną mam propozycję a moze zadzwoń do innego szpitala i spytaj jak u nich wygląda procedura tak z ciekawości?
A czemu prawie zlinczowała, bo nie czaję? To jakieś toksyczne połączenie?
nie powiedziała jak mogłam sprofanować barszcz czerwony ryzem...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyjeju wrote:No to idę 27 na to badanie, podobno to zadziała wtedy w następnym cyklu...jak to Ci mogą wszystkie plany porąbać...dobra nic już nie smęcę...kolejny cykl stracony...kurde! Wiecie co pomyślałam...zadzwonię za tydzień i zmienię termin na inny...bo nie odbierają dzisiaj.
Jeju nic straconego.. ważne by działać na luzie . a możne akurat...zaskoczyFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:No to idę 27 na to badanie, podobno to zadziała wtedy w następnym cyklu...jak to Ci mogą wszystkie plany porąbać...dobra nic już nie smęcę...kolejny cykl stracony...kurde! Wiecie co pomyślałam...zadzwonię za tydzień i zmienię termin na inny...bo nie odbierają dzisiaj.
Ale co ty chcesz zmieniać? Idziesz 27 maja i koniec. Jeżeli nie wymagają od ciebie żadnych akutalych badań to najwyzej tak ma być i już. Czemu kolejny stracony cykl? Muzi HSG ma ci pomóc a nie w czymś wadzić.Fedra, Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Mauysiu, już tłumaczyłam się Żbikowi, że jak dopada Cię czarna rozpacz, to to jest to przeważnie rozpacz, która najpierw była szara, potem ciut ciemniejsza i skradała się z kilku stron niezauważona a jak już Cię dopada, to nie masz pojęcia skąd się wzięła.
NiedobrzePozwoliłam aż sobie napisać cuś na prv.
-
Fedra wrote:mauysia wrote:Fedra wrote:wiecie co moja koleżanka mnie prawie wczoraj zlinczowała bo jej powiedziałam ze zrobiłam sobie barszcz czerwony z ziemniakami i ryzem...
nie powiedziała jak mogłam sprofanować barszcz czerwony ryzem...
Ale purystka! Tak na dobrą sprawę, to tylko uszka nie kalają tej szlachetnej zupy...Fedra lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Fedra wrote:mauysia wrote:Fedra wrote:wiecie co moja koleżanka mnie prawie wczoraj zlinczowała bo jej powiedziałam ze zrobiłam sobie barszcz czerwony z ziemniakami i ryzem...
nie powiedziała jak mogłam sprofanować barszcz czerwony ryzem...
Ale purystka! Tak na dobrą sprawę, to tylko uszka nie kalają tej szlachetnej zupy...
ehhh ja nic na to nie poradze że lubie ryz i makaron i daje te dwa skałdniki do wszystkich zup zamiennie
a z ryzem jest bardziej syconce niż sama woda z ziemniakiem a na uszka coś chęci nie mam...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jeju wrote:Idę...zadzwonię do gina po południu i zapytam, czy w razie czego mi zmieni datę na skierowaniu. Trzymajcie się ciepło dziewczynki...ciekawe czy dałoby się zrobić hsg bez znieczulenia...
dało Muzii dało bo ja też nie miałam żadnego znieczulenia -
nick nieaktualnymauysia wrote:Dziewczyny, za 2h idę, a chciałabym sobie jeszcze z Wami popisać.......
ja po prostu umieram.. tak mnie muli ze chyba zaraz wyjdę z siebie .. dziś to już mnie tak zad boli .. muszę zmienić pracę na stojącą . heeFedra lubi tę wiadomość
-
adelajda82 wrote:mauysia wrote:Dziewczyny, za 2h idę, a chciałabym sobie jeszcze z Wami popisać.......
ja po prostu umieram.. tak mnie muli ze chyba zaraz wyjdę z siebie .. dziś to już mnie tak zad boli .. muszę zmienić pracę na stojącą . hee
Aż dziwne, bo takie fajne słońce dziś świeci (w każdym razie u mnie), że ja nawet się dziś nieźle trzymam
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:adelajda82 wrote:mauysia wrote:Dziewczyny, za 2h idę, a chciałabym sobie jeszcze z Wami popisać.......
ja po prostu umieram.. tak mnie muli ze chyba zaraz wyjdę z siebie .. dziś to już mnie tak zad boli .. muszę zmienić pracę na stojącą . hee
Aż dziwne, bo takie fajne słońce dziś świeci (w każdym razie u mnie), że ja nawet się dziś nieźle trzymam
a ja nie .. choć było Oki, to teraz czuje sie zmęczona i zamulona .. zreszta w pracy siedzę na tel bo muszę dodzwonić się w sprawie zusów a tu od 3 godz , zajęte .. szlak mnie trafia .. czy to moze jakas agencja towarzyska czy jak..
no i moj @ tez go brak.. ehh dzień mi sie jakoś dziwnie chyba skończy no i mam tony prasowania , jutro na mój domek ruszam i do mojego N ..Fedra lubi tę wiadomość
-
adelajda82 wrote:mauysia wrote:adelajda82 wrote:mauysia wrote:Dziewczyny, za 2h idę, a chciałabym sobie jeszcze z Wami popisać.......
a ja nie .. choć było Oki, to teraz czuje sie zmęczona i zamulona .. zreszta w pracy siedzę na tel bo muszę dodzwonić się w sprawie zusów a tu od 3 godz , zajęte .. szlak mnie trafia .. czy to moze jakas agencja towarzyska czy jak..
no i moj @ tez go brak.. ehh dzień mi sie jakoś dziwnie chyba skończy no i mam tony prasowania , jutro na mój domek ruszam i do mojego N ..
No właśnie, Ty to masz jazdy z tymi rozjazdami...Ja bym chyba tak nie zdzierżyła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 11:41