plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Adela, a długo jeszcze będziesz pracować w takim trybie? Czy może np. kończy Ci się projekt i znowu osiądziesz?
nie wiem .. ciąża to była dobra alternatywa na bycie razem .. szczerze to mam bardzo dobra prace i szkoda ja zmieniać, ale jak będzie trzeba to nic nie zrobię .. oczywiście poszukuje nowej ale nie ma nic konkretnego.. a ja wymagająca jestem.. a owszem chciałabym już spokój i wg , ale sama widzisz jak jest .. -
Effcia28 wrote:jeju wrote:A byłaś senna albo kręciło Ci się w głowie?
Dostałaś znieczulca i nie wiesz nawet Effciu...dormikum pewnie...jak masz wypis zajrzyj sobie...powinno pisać...no czytałam, że masz uczucie jakby wciskali w ciebie coś i jakby już masz pewność, że nie zmieści się więcej a tu klops, cisną dalej ten kontrast;-) ile to trwało u Ciebie, bo piszą 5,8 i 15 minut....niby popołudniu mogę iść do domu...
no w głowie mi się kręciło a ten zastrzyk jakoś na D się nazywałno zobacz jaki człowiek nie do informowany dostałam znieczulenie a nawet tego nie wiem
nie wiem ile to trwało łącznie z 20 minut dojazd na badanie i spowrotem
...Dolargan? (tylko ten znam)
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Effcia28 wrote:jeju wrote:A byłaś senna albo kręciło Ci się w głowie?
Dostałaś znieczulca i nie wiesz nawet Effciu...dormikum pewnie...jak masz wypis zajrzyj sobie...powinno pisać...no czytałam, że masz uczucie jakby wciskali w ciebie coś i jakby już masz pewność, że nie zmieści się więcej a tu klops, cisną dalej ten kontrast;-) ile to trwało u Ciebie, bo piszą 5,8 i 15 minut....niby popołudniu mogę iść do domu...
no w głowie mi się kręciło a ten zastrzyk jakoś na D się nazywałno zobacz jaki człowiek nie do informowany dostałam znieczulenie a nawet tego nie wiem
nie wiem ile to trwało łącznie z 20 minut dojazd na badanie i spowrotem
...Dolargan? (tylko ten znam)
no tak się nazywał ten zastrzyk co mi wtedy podali -
Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:A co do aborcji to się nie wypowiem, ale Shagga i Mauyś - piona!
ej a co Ty tak ni z gruszki ni z pietruszki o aborcji nam tu gadasz?
A wracając do pralek...
Bo jak kuźwa proszę jak kogo dobrego, żebyście nie pisały jak mnie nie ma, to nie słuchacie, a potem nadrabiam godzinami Waszą pisaninę i mi się przypomina poniewczasie. I tak jak zobaczyłam Shaggę to pomyślałam o aborcji.
Jakkolwiek by to nie zabrzmiało....Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 12:32
-
jeju wrote:Dolargan o! to chyba to, jednak mauysiu, bo Dormikum dają z Relanium i tego mi tam byłoby trzeba...raczej więcej Relanium...zobaczy się...a w jakiej pozycji Ci robili Effcia, musiałaś nogi pod brodę dawać?Jeśli tak, to mnie trzeba najpierw odsysanie tłuszczu machnąć...hehe
Czyli jednak do czegoś mi się przydała wiedza wyniesiona z porodówki! (Dolargan podali mi jako znieczulenie podczas porodu)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 12:40
-
jeju wrote:Dolargan o! to chyba to, jednak mauysiu, bo Dormikum dają z Relanium i tego mi tam byłoby trzeba...raczej więcej Relanium...zobaczy się...a w jakiej pozycji Ci robili Effcia, musiałaś nogi pod brodę dawać?Jeśli tak, to mnie trzeba najpierw odsysanie tłuszczu machnąć...hehe
pytasz o pozycje hmm... no wiec leżałam na stole z nogami rozszerzonymi ugiętymi w kolanach -
jeju wrote:mmm...pyszna zupka z botwinki...a która z Was lubi zupę z brukwi na gęsinie...Kaja powinna kojarzyć a u Was też się jada taką zupkę?
Nie nie znam, ale mój M czasem pieszczotliwie zwraca się do mnie per "brukiew"... Czy już wspominałam że jesteśmy porąbani?zbikowa, Fedra, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:A co do aborcji to się nie wypowiem, ale Shagga i Mauyś - piona!
A wracając do pralek...
Bo jak kuźwa proszę jak kogo dobrego, żebyście nie pisały jak mnie nie ma, to nie słuchacie, a potem nadrabiam godzinami Waszą pisaninę i mi się przypomina poniewczasie. I tak jak zobaczyłam Shaggę to pomyślałam o aborcji.
Jakkolwiek by to nie zabrzmiało....
Jezuuuuuuuuuuuuuuuuu!
No teraz to przegięłaś!!
A poważnie,to wiesz,że ja Ciebie uwielbiam...nawet,gdy patrząc na mnie jesteś za aborcją :p
No nic, my obżarci już,teraz zmiksujemy sos i zmykamy na dwór.
UWAGA - dziś coś odkryłam (ku mojemu zdziwieniu) ISTNIEJE ŻYCIE POZA OVUFRIEND
I tym akcentem się żegnamDo wieczorka
Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:mmm...pyszna zupka z botwinki...a która z Was lubi zupę z brukwi na gęsinie...Kaja powinna kojarzyć a u Was też się jada taką zupkę?
Rozumiem...i dzięki za potwierdzenie mojej zdobytej "googlim sprytem" wiedzy...Effcia jak dobrze, że mi to wszystko piszesz...uspokajam się...
Więc się ewakuuję na kilka godzin chyba, bo mieczyki czekają i inne kwiatki też...połowa maja a ja w proszku jestem...papapa i dziękuję...
Pierwsze słyszę o takiej zupce..a botwinke uwielbiam:)chciałam nawet zrobic teraz w niedziele ale mój m sie uparł na rosól..więc bedzie rosół..a Rucia mi dzis smaka na pomidorówke zrobiła:)i bede jutro gotować:)znaczy dzis wieczorkiem:)i bedzie na jutro:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 12:46
Fedra lubi tę wiadomość
-
Też bym sobie upichciła jakąś zupkę, ale tak uwielbiam rosół, że jak już rosół jest gotowy, to żal mi go kalać czymkolwiek innym...
A z drugiej strony na kostce głupio mi robić, bo sama chemia, blablabla...
I tak tkwię w zupowym zawieszeniu! Pozostaje mi tylko czytać Wasze zupne opowieści.Fedra, jeju lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:A co do aborcji to się nie wypowiem, ale Shagga i Mauyś - piona!
A wracając do pralek...
Jakkolwiek by to nie zabrzmiało....
Jezuuuuuuuuuuuuuuuuu!
No teraz to przegięłaś!!
A poważnie,to wiesz,że ja Ciebie uwielbiam...nawet,gdy patrząc na mnie jesteś za aborcją :p
No nic, my obżarci już,teraz zmiksujemy sos i zmykamy na dwór.
UWAGA - dziś coś odkryłam (ku mojemu zdziwieniu) ISTNIEJE ŻYCIE POZA OVUFRIEND
I tym akcentem się żegnamDo wieczorka
"UWAGA - dziś coś odkryłam (ku mojemu zdziwieniu) ISTNIEJE ŻYCIE POZA OVUFRIEND"
Nie lubię. Nienawidzę.Shagga_80 lubi tę wiadomość