X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia, chciałam zapytać co u Twojego kota-geja. czy miewa sie dobrze? czy aby zdrów?

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    adelajda82 wrote:
    mauysia wrote:
    adelajda82 wrote:
    mauysia wrote:
    Dziewczyny, za 2h idę, a chciałabym sobie jeszcze z Wami popisać....... :)

ja po prostu umieram.. tak mnie muli ze chyba zaraz wyjdę z siebie .. dziś to już mnie tak zad boli .. muszę zmienić pracę na stojącą . hee

Aż dziwne, bo takie fajne słońce dziś świeci (w każdym razie u mnie), że ja nawet się dziś nieźle trzymam :)

a ja nie .. choć było Oki, to teraz czuje sie zmęczona i zamulona .. zreszta w pracy siedzę na tel bo muszę dodzwonić się w sprawie zusów a tu od 3 godz , zajęte .. szlak mnie trafia .. czy to moze jakas agencja towarzyska czy jak..

no i moj @ tez go brak.. ehh dzień mi sie jakoś dziwnie chyba skończy no i mam tony prasowania , jutro na mój domek ruszam i do mojego N .. :)

No właśnie, Ty to masz jazdy z tymi rozjazdami... ;) Ja bym chyba tak nie zdzierżyła.

Powiem ci szczerze , że był okres kiedy już miałam dość , ale co mam zrobić.. nic nie poradzę jeszcze muszę się pomęczyć i tyle.. ale tak już od 1,5 roku na walizkach .. moja mama czasem mówi zostań odpocznij .. a ja ze mam co robić i jak jak mój ukochany czeka na mnie a ja na niego te okropne 4 dni.. a jest tak .. w piątek jadę po pracy biorę małą z przedszkola i jedziemy , w poniedziałek rano wylot do pracy i znów 4 dni tu i tak w kółko ..hee:)

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki mogę się wreszcie przywitać musiałam Was nadrobić od wczorajszego południa więc trochę mi zeszło :)

Po raz pierwszy na mnie nie zadziałały testy ovu :) albo moja ovulejszyn się od myśliła i dlatego testy mam ujemne :( trudno się mówi kocha się dalej :) ale w Pażdzierniku mój brat bierze ślub więc jest się czym cieszyć :)

jeju, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle to chciałam Wam pokazać uroki pracy zdalnej: właśnie wróciłam ze spaceru
    img20130516122406.th.jpg

(godzina oczywiście do odpracowania)
    no i przepraszam za mojego psa, ale chroni sobie prywatność.

mauysia, Shagga_80, Fedra, Kfjatus, aisa, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Effciu,

akurat testy owu to coś czym przejmowałabym się na samym końcu (po temperaturze, śluzie, szyjce itp). Dla mnie zawsze były najniżej w hierarchii.

Effcia28, Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Rucia, chciałam zapytać co u Twojego kota-geja. czy miewa sie dobrze? czy aby zdrów?

Mój kot gej zdrowy. :) Jest w swoim żywiole, bo łazi w nocy na randki ze swoim narzeczonym. Kupiłam mu seksowna czerowną obróżkę, niestety różowej nie było ;(

zbikowa, Effcia28, Ola_czeka, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    a tak w ogóle to chciałam Wam pokazać uroki pracy zdalnej: właśnie wróciłam ze spaceru
    img20130516122406.th.jpg

(godzina oczywiście do odpracowania)
    no i przepraszam za mojego psa, ale chroni sobie prywatność.

Aaaach jaki fajny spacerek! A z psa niezły gość, tak się wtopił w tło, że musiałam wytężyć wzrok, żeby go dostrzec :)
    Kiedyś przez rok pracowałam zdalnie ale kończyło się na tym, że do 14:00 paradowałam w piżamie, bez śniadania, uczesania itp, Ale raz na jakiś czas dla odmiany miło by było tak znowu sobie popracować.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 11:52

zbikowa, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Hej Effciu,

akurat testy owu to coś czym przejmowałabym się na samym końcu (po temperaturze, śluzie, szyjce itp). Dla mnie zawsze były najniżej w hierarchii.

ale właśnie jakoś wogóle dziwnie u mnie było ostatnio ze sluzem i te temperatury tak nie podoba mi się i tyle :) a z resztą nie ważne :)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adela, a długo jeszcze będziesz pracować w takim trybie? Czy może np. kończy Ci się projekt i znowu osiądziesz?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pies to gościówa. a jak pracuje z domu to piżama to prawie jak mój mundurek ;)

Adelajda, po tym jak poszłaś napisałam Ci posta co trzeba zrobić zeby dostać sie do naszej tabelki. zerknij, jak masz ochote.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 11:55

Rucia, adelajda82, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    mauysia wrote:
    Hej Effciu,

ale właśnie jakoś wogóle dziwnie u mnie było ostatnio ze sluzem i te temperatury tak nie podoba mi się i tyle :) a z resztą nie ważne :)

A może plusik jeszcze przed Tobą... Szyjka wciąż otwarta, więc "wszystko się moooże zdaaarzyyyć..."

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi jakoś nie mogę się nauczyć do Jejku dla mnie będziesz Muzi :) życzę zdrówka dla mamy. A jeśli chodzi o Hsg to mnie lekarz mówił ,że robi się do owulacji najlepiej tak do 10 dc i badanie było bez znieczulenia :)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Ach nie wiecie dlaczego stracony???...bo źle datę wpisałam...mam termin na 5-tego czerwca...i ani starać się nie ma teraz co, bo hsg w 22 dniu cyklu i nie zdążę sprawdzić czy fasolek jest czy nie ma, prawda? Jakby było to badanie za 11 dni czyli 27.05 to rozumiem ...

Jest,jest,jest jest, udało się!!!! Mam termin na 27 maja! Hurrra ...to jednak będą starania!!!!!!!!!!!!!

Będą starania, będą starania!
    Ale czy owocne to nie wiem, ale będą starania!!!! la la la, zawsze to zmniejsza ryzyko wypłukania fasoli...dziś na obiad mam botwinkę...czy któraś reflektuje?
    A na drugie dla chłopców schabowy i ziemniaki na parze...niech znają moje chamskie serduszko...ej...jestem już Waszą przyjaciółką ;-)Kocham Was i dziękuję za to, że mnie dziś wsparłyście, gotowa byłam zrezygnować...a tak...mmm...m. będzie miał dłuuuugi post...taką posuchę...nie chce się badać, to nie...moje jajniki z x-ińskimi komórkami mojego m. teraz nie mają zamiaru się zadawać...są obrażone...
    Effcia to Ty szłaś na żywca? Tak jak ja chcę pójść? Powiedzieli mi, że nie ma sprawy...bez się też da zrobić...

Jejmuzi, skoro już humor lepszy to koniecznie skołuj sobie tę komedię, o której Ci mówiłam :) PADNIESZ!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi oni mi dali jakiś zastrzyk,ale czy to było znieczulenie ?wydaje mi się że nie,ja wszystko czułam,były pewne momenty gdzie miałam wrażenie,że mnie od środka rozwali:)

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Nie dostałaś nic ogłupiającego nawet Effciu?
    Jestem hrabina muzi von o jeju grzmot;-) Tak moja godność hehe

jak miałam robione te drugie badanie to tam miałam znieczulenie i tam mi dali 2 tabletki głupiego Jasia a potem krótkotrwałą narkozę 30 minutową

• mauysia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Zaraz syna uruchomię i wieczorem seans z m. zostanie przywiązany do łóżka i nie wyjdzie ale wątpię czy do niego dotrze...jak polecasz, obejrzę...coś trzeba z życia mieć a nie tylko praca i praca...cofam się do ranka i luknę tytuł...

Dotrze, nie dotrze, zabawa będzie przednia. No i gwarantuję, że będziesz miała na czym oko zawiesić ;)

Tytuł "Kocha, lubi, szanuje" (ang. "Crazy, Stupid, Love")

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 12:07

Blondi22, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Cholera ale wiesz Mauyś, że ja jestem chyba pół les, bo mnie żaden facet nie kręci, oprócz m. ale to się nie liczy...jestem zboczona a za chwilę mnie będzie można uznać, bo od jakiego wieku zaczyna się zboczenie związane z granny? o ile wiesz co mam na myśli hehe

Nie wiem i natychmiast proszę o wyjaśnienie :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JESTEM!
    I powiem Wam coś! Jak jeszcze raz pod moją nieobecność będziecie tyle skrobały toooooooo, nie wiem co Wam zrobię!
    Ale ale...u mnie też się dziś dzieje :P
    Poszłam do Pediatry, na szczęście żadne inne dziecko nie choruje w tym czasie więc weszłam z biegu, miło pogawędziłyśmy z Panią Dr dostaliśmy skierowanie do logopedy (w zasadzie sama się o nie upomniałam,a co!) no i zaraz z biegu poszliśmy do jednej poradni psychologicznej i UWAGA już na jutro mamy termin konsultacji...po drodze zrobiliśmy zakupy i odkąd wróciłam to robię jednocześnie dwa obiady (nam Małym podgrzewam wczorajsze kotlety a Staremu spagetti, może i my wieczorkiem coś dziubniemy z tego).
    Teraz dosłownie mam chwilę, bo już ziemniaczki ugotowane i kotlety też już w zasadzie gotowe..tyle od mnie.

Zbikowa - jestem z Ciebie mega dumna, odrobiłaś pracę domową z statusu forum! Nawet ja lepiej bym tego nie przytoczyła :P
    A tak na marginesie, to mega urosłam dziś, kilka razy cytowałyście mnie lub wspominałyście :P Czuję się co najmniej jak Premier (nie żebym była jakąś fanką Donalda, bynajmniej nie! Ale chodzi raczej o to, że funkcja Prezydenta już zajęta!).

Muzi, koniecznie idź na to HSG - trzeba wykorzystać każdą możliwość przebadania się!
    A tak na marginesie powiem (jeśli Was to w ogóle interesuje, a Ona się nie obrazi),że i Sylwia ma mieć HSG ale wcześniej Ginka zleciła Jej masę badań itd i w ogóle wygląda,że konkretna i rzeczowa babka!

Libra, piękną datę wybrałaś na tę Mszę Św. dziękczynno - błagalną Dzień Matki :)

Mauysia przed 17 idziesz do gina,tak :) ?
    Nie muszę przypominać, że MASZ SIĘ POCHWALIĆ PO!

Ola, mój Stary ostatnio nie pamiętał o moich urodzinach...ten typ tak ma :/

Nie wiem,co jeszcze miałam pisać :(
    A teraz już sobie nie przypomnę...prawie przypaliłam mielone więc teraz idę konsumować z Synem....ohooo, właśnie zdałam sobie sprawę,że będzie ciężko - Młody podczas mojego skrobania do Was dorwał się do czekolady i już mi oznajmił,że jeść nie będzie, grrrrrrrrrrrrrrr

mauysia, zbikowa, Effcia28, Fedra, Kfjatus, aisa, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggi, wizyta dopiero na 18:45 więc jak dobrze pójdzie, to zdam raport między 20 a 21. A jak źle pójdzie to dopiero jutro rano (albo w środku nocy ;) ) bo dziś moja kolej usypiania Leomiszcza, więc na stówę zasnę razem z nim.

Shagga_80, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    A byłaś senna albo kręciło Ci się w głowie?
    Dostałaś znieczulca i nie wiesz nawet Effciu...dormikum pewnie...jak masz wypis zajrzyj sobie...powinno pisać...no czytałam, że masz uczucie jakby wciskali w ciebie coś i jakby już masz pewność, że nie zmieści się więcej a tu klops, cisną dalej ten kontrast;-) ile to trwało u Ciebie, bo piszą 5,8 i 15 minut....niby popołudniu mogę iść do domu...

no w głowie mi się kręciło a ten zastrzyk jakoś na D się nazywał :) no zobacz jaki człowiek nie do informowany dostałam znieczulenie a nawet tego nie wiem :) nie wiem ile to trwało łącznie z 20 minut dojazd na badanie i spowrotem

‹‹ 2786 2787 2788 2789 2790 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ