X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Bez odbioru!!

Jeszcze jeden!

mauysia, jeju lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelajda82 wrote:
    miłego po południa .. ja już do mein dom lecę.. wyjepana jestem a dziś czeka mnie pracowite prasowanie .. ehh..

P.S. jak ktoś wie gdzie mój @ to niech da znać . bo ja już mam dość czekania na gościa.robi mnie w jajo czy co.. ból krzyża masakra , piersi to już od 2 tyg. bolą , jajniki szwankują i co jeszcze do tego peletonu dołączy ..

pa ..

wiesz co mogła się zapodziać w Austrii jak reszte tam zawoziłam :P

jeju, adelajda82 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak jak ja przyszłam to reszte wywiało no cóż nadrobiłam to i ja znikam :D

jeju lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli nie ma nikogo? Hmmm....zbyt wolno nadrabiałam, albo zbyt dużo byłO napisane...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 13:32

jeju, aisa, Effcia28 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, Kfjatus :)

Kfjatus, jeju lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Jestem Kfjatuś...jestem...m. nie raczył przyjechać po pracy na obiad, nie raczył zadzwonić i do tego jak ja zadzwoniłam odparł, że jedzie na wieś po pieniądze i po środki do Głogówka...wspaniale a ja zupkę, drugie i kompot mu gotowałam...rewelacja....wiecie co mu powiedziałam:"więc wybrałeś" i się rozłączyłam...nie zadzwonił, nic nie powiedział, sms-a też nie dostałam...
    Poczułam się jak nędzna niepotrzebna rzecz, która przez przypadek wychyliła się z kąta...normalnie aż nie wiem co robić...

Muzi, wyobrażam sobie, jak może Ci być przykro...

Sądzę, że to tylko działanie w emocjach, i że za parę godzin/jutro wszystko się wyjaśni. Najgorsze jest działanie w afekcie...

jeju, Kfjatus, Effcia28 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Wiem ale ja od lat walczę z pewnymi sprawami niedokończonymi a on nie potrafi się odciąć....Mauyś jesteś kochana...wiesz jak walczę ze sobą i wiesz jak mnie język od przygryzania boli...

Ciekawe tylko czy "walnął focha", czy może nawet nie zauważył, że powiedział coś, co Ciebie zraniło. Jak wróci, to się pewnie okaże.

jeju lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewoje, to ja się zmywam. Do napisania wieczorkiem albo jutro rano.
    Pa!

jeju, Fedra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi nie znam do końca Twojej historii. Czyli Twój facet ma dorosłe dzieci z poprzedniego związku i dziś pojechał do nich, tak?
    Faktycznie ostatnio Ci się straszenie wszystko na głowę wali. Wygarnij mu wszystko jak wróci, a co, niech wie, co czujesz i myślisz!
    Chociaż ciekawe czy zrozumie.... faceci :/

1221648qmrgggy559.gif
  • aisa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O masakra, doczytałam. A jak doczytałam to cisza na forum, ale to w sumie dobrze bo mam czas na strzelenie długiego posta a Wy w tym czasie nie naklikacie trzech stron :P

Aga i Muzi, fajnie, że spotkanie się udało

Plemniczko, wieści od gina superowe! Fasolinkę już widziałaś, ale czadowo!

Ilona, książkę Greya chyba Gosia zaczęła czytać. A Meginka w cyklu, w którym wzięła się za Greya zaciążyła ;)

Ruciu, superaśnie, że masz nowy sprzęt do wypoczynku ;)

Ja też się pochwalę :) Dziś niespodziewanie kupiliśmy zestaw altanowy, stół + 6 krzeseł. Do tego materiały do budowy cieplarki, M się uparł, że nie kupi gotowca tylko sam zbuduje.

Staraczko, witaj i trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę u gin!

Libruś, piękna data Mszy.

Sylwia, trzymam kciuki za badania.

MuziJeju, paskudna kumulacja się zrobiła u Ciebie. I mama i W i zamieszanie z badaniem. Termin badania już masz ustalony więc jedna rzecz do przodu. Z mamą mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Zmiana leków i wszystko będzie ok, i za to trzymam kciuki!
    A co do W, to facet zmiennym jest, albo i nie. Mój jak mówiłam Mu o badaniach to powiedział, że jak ja chcę się przebadać to mogę, ale On nie planuje. Walnęło mnie wtedy nieźle. Ale teraz planuje wcześniej pojechać na wakacje i zrobić badania hormonów i może monitoring więc wróciłam do tematu. Znów zapytałam czy pójdzie na badanie nasienia, tym razem powiedział, że zrobi. Po tamtej odmowie nic Mu nie mówiłam, sam jakoś zmienił zdanie. Mam nadzieję, że W też tak będzie miał.

Mauysia, czekam na wieści z wizyty

Fedruś, doczytałam, że wiruski rozsyłasz, więc i ja poproszę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 14:24

Fedra lubi tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Aiso ;) Fajnie Cię widzieć :)
    Muzi ciężka ta Twoja sprawa i najgorzej jak człowiek poświęca swoje życie dla drugiego,a potem coś się zaczyna chrzanić. Życzę dużo cierpliwości i szybkiego pozytywnego wyjaśnienia tych ekscesów różnorakich...

1221648qmrgggy559.gif
  • aisa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kfjatuszku :)

A może ktoś jeszcze jest albo nadciąga!? To też witam :)

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem i ja czytam was bo strasznie pędzicie ;)

ja byłam nasz samochodzik nasz i juz wróciłam .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 15:29

a.png
    a.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, przeczytałam co żeście skrobały zawzięcie i nie mam już sił nic pisać poza tym, że tez dziś mam doła... to chyba pogoda bo kilka dziewczyn czytałam, że dziś narzekało...

Muzarciu, przykro mi, nie wiem, co powiedzieć, jak pocieszyć, przytulam Cię mocno:*

I się żegnam na razie, i tak nikogo nie ma, do widzenia(?)

P.s. Też sobie ponarzekam, a co... nie mam pomysłu co może mi szkodzić, nic nie zmieniałam w jadłospisie, ale codziennie mam nudności, męczy mnie to, nawet zrobiłam pyszne spaghetti i też nie idzie go jeść... co najgorsze woda, którą piję w litrach, też mi zaczyna przeszkadzać, o:( Bye.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 16:58

Fedra lubi tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Witam, przeczytałam co żeście skrobały zawzięcie i nie mam już sił nic pisać poza tym, że tez dziś mam doła... to chyba pogoda bo kilka dziewczyn czytałam, że dziś narzekało...

Muzarciu, przykro mi, nie wiem, co powiedzieć, jak pocieszyć, przytulam Cię mocno:*

P.s. Też sobie ponarzekam, a co... nie mam pomysłu co może mi szkodzić, nic nie zmieniałam w jadłospisie, ale codziennie mam nudności, męczy mnie to, nawet zrobiłam pyszne spaghetti i też nie idzie go jeść... co najgorsze woda, którą piję w litrach, też mi zaczyna przeszkadzać, o:( Bye.

Ta Twoja temperatura i nudności nasuwają mi jedną myśl.
    @ świadczy zupełnie co innego, ale kto wie?
    może by tak jednak bete dla pewności?

Fedra, Ola_czeka lubią tę wiadomość

• staraczka24 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem po wizycie.. zalamana
    we wtorek wzielam pregnyl plyny w zatoczce nie ma ale sa pecherzyki wiec albo nie pekly albo rosna inne a ten co mial to pekl.. jesli @ przyjdzie to musze zrobic przerwe i isc na hsg...
    nina jak to hsg wyglada ? lezy sie w spzitalu ?

powiem wam ze stracilam nadzieje ze cos w tym cyklu wyjdzie.

Naj­piękniej­szych chwil w życiu nie zap­la­nujesz. One przyjdą same.
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Gunia wrote:

Ta Twoja temperatura i nudności nasuwają mi jedną myśl.
    @ świadczy zupełnie co innego, ale kto wie?
    może by tak jednak bete dla pewności?

o tym samym pomyslalam
    wysoka tempka jak na @

a.png
    a.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam prawdziwą @, w ubiegłym roku sporo czytałam o tym, @ to @, jest charakterystyczna, strzępki śluzówki, skrzepy krwi, obfitość itp. Nie ma co się doszukiwać, twardo stąpam po ziemi, może to nagła zmiana klimatu, a może potrzebuje urlopu, albo po prostu więcej ruchu. A wiecie, że drętwienie kończyn (obecnie mam opuchnięte kostki i czuję mrowienie) może być objawem wszystkich chorób (krążenie, nerki itp), ale jednocześnie tez jednym z pierwszych objawów ciąży?;P Nie dajmy się zwariować;)

• Gunia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka24 wrote:
    jestem po wizycie.. zalamana
    we wtorek wzielam pregnyl plyny w zatoczce nie ma ale sa pecherzyki wiec albo nie pekly albo rosna inne a ten co mial to pekl.. jesli @ przyjdzie to musze zrobic przerwe i isc na hsg...
    nina jak to hsg wyglada ? lezy sie w spzitalu ?

powiem wam ze stracilam nadzieje ze cos w tym cyklu wyjdzie.

Nie znam się kompletnie na działaniu pregnyli, a lekarz co powiedział? Że trzeba czekać bo nigdy nic niewiadomo? Przejrzyj wykresy Dziewczyn, które miał zastrzyk, pamiętam przypadek, że lekarz powiedział, że nic z tego, w ogóle żaden pęcherzyk nie pękł na 100%, a ona zaszła w ciążę...

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe jak tam Mauysia po wizycie u gin

Gunia lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
‹‹ 2789 2790 2791 2792 2793 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ