plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySelena wrote:adelajda82 wrote:Cześć Selena .. jak tam dziś samopoczucie .. bo moje takie sobie !
hej:)a moje tez takie pól na pół..ale juz czekam na jutro:)na weekend:)wkoncu się wyśpie:)
ja chyba nie bardzo bo mam w łikend dużo do zrobienia ..no i dzis jest moj 31 dc i brak Okresu ?
Rano mierzyłam temp..37 ,0
chyba dziś zrobie test z moim N .. choc jakoś się boję..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 05:35
Fedra, Effcia28, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Pogoda piękna, letnia.
Mauysiu dobrze, że wszystko ok, ale czekam na to aż pokażesz focię Maluszka i powiesz nam czy to chłopiec czy dziewczynka
Shagga udanych wizyt
Muzi napisz jak u Cibie, bo się zastanawiam i martwię...
Selenko ja chyba odkryje życie poza forum przez najbliższy czas, bo Mąż idzie na 3 tygodnie urlopu od poniedziałku
Selena, mauysia, Fedra, Ilona, Effcia28, Dodi, aisa, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
adelajda82 wrote:Selena wrote:adelajda82 wrote:Cześć Selena .. jak tam dziś samopoczucie .. bo moje takie sobie !
hej:)a moje tez takie pól na pół..ale juz czekam na jutro:)na weekend:)wkoncu się wyśpie:)
ja chyba nie bardzo bo mam w łikend dużo do zrobienia ..no i dzis jest moj 31 dc i brak Okresu ?
chyba dziś zrobie test z moim N .. choc jakoś się boję..
no to trzymam kciuki:)ale to dobry znak ze go nie ma:)a cykle z reguły jakie masz długie?:)ja bede mieć małpe w same urodziny..zarąbiście....nic z m nie porobie;)he he..ale to sobie odbijemy po niej:)wiesz ja tez mam zawsze dużo pracy w weekend:)ale juz wole w domku popracować;)przynajmniej mi oczka odpoczna od kompa:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 05:38
-
Kfjatus wrote:Dzień dobry
Pogoda piękna, letnia.
Mauysiu dobrze, że wszystko ok, ale czekam na to aż pokażesz focię Maluszka i powiesz nam czy to chłopiec czy dziewczynka
Shagga udanych wizyt
Selenko ja chyba odkryje życie poza forum przez najbliższy czas, bo Mąż idzie na 3 tygodnie urlopu od poniedziałku
hej:)no to super:)a wybieracie sie gdzieś z m? -
Selena wrote:Kfjatus wrote:Dzień dobry
Pogoda piękna, letnia.
Shagga udanych wizyt
hej:)no to super:)a wybieracie sie gdzieś z m?
Nie. Budowa trwa, kaska się kończy - czyli z wypoczynku nici
Ale to uczucie i widok swojego domu napawa radością, więc mogę się cieszyć na miejscu, bez wyjazdów
Selena, mauysia, Fedra, Effcia28, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelena wrote:adelajda82 wrote:Selena wrote:adelajda82 wrote:Cześć Selena .. jak tam dziś samopoczucie .. bo moje takie sobie !
chyba dziś zrobie test z moim N .. choc jakoś się boję..
no to trzymam kciuki:)ale to dobry znak ze go nie ma:)a cykle z reguły jakie masz długie?:)ja bede mieć małpe w same urodziny..zarąbiście....nic z m nie porobie;)he he..ale to sobie odbijemy po niej:)wiesz ja tez mam zawsze dużo pracy w weekend:)ale juz wole w domku popracować;)przynajmniej mi oczka odpoczna od kompa:)
cykle mam książkowe 28 -29 z reguły to teraz 29 dni po poronieniu.. zawsze dostałam do południa .. a teraz ? brak.. i ograniczyłam mój stres naprawdę do minimum w tym cyklu - tak naprawdę olałam go , nic prócz przytulanek nie robiłam .. no tylko przed jednym napoiłam mojego N kawka ..by plemniczki dostały werwy.. podobno to pomaga
objawy jak na @ mam i to jest dziwne no i temp. zawsze mi spadała już 2 dni przed @.. a teraz jest ładna 37,0 ..
A ja juz od listopada mam zajęte łikendy .. kończę nasz DOMEK ..jestem juz na końcówce teraz tylko takie detale... zostały..Fedra, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Adelko czyli Ty dziś jedziesz do swojego mężczyzny tak? Jak daleko masz ?
(jak mówiłaś to przepraszam, może przeoczyłam)
Tak jadę Kfjatus.. mieszkamy w dwóch województwach ja wlkp a on w lubuskim .. ale łączy nas mała odległość bo to aż 50 km.. a dla mnie to czasem koniec świataale ogarniam temat ..
Kfjatus, Selena lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Selena wrote:Kfjatus wrote:Dzień dobry
Pogoda piękna, letnia.
Shagga udanych wizyt
hej:)no to super:)a wybieracie sie gdzieś z m?
Nie. Budowa trwa, kaska się kończy - czyli z wypoczynku nici
Ale to uczucie i widok swojego domu napawa radością, więc mogę się cieszyć na miejscu, bez wyjazdów
a no to napewno:)u nas tez krucha z kasą i wtym roku raczej nigdzie sie nie wybiermay.. -
nick nieaktualny