X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Jeju Muzi jak Ty jesteś nieobowiązkowa, to ja nie wiem jaka jestem :/
    Ale są plusy tej rozmowy, więc się ciesze i mocno przytulam :)

Muzi, chciałam napisać w 100% to samo, co Kfjatus, więc nie będę powtarzać :)

jeju, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Kfjatus wrote:
    Jeju Muzi jak Ty jesteś nieobowiązkowa, to ja nie wiem jaka jestem :/
    Ale są plusy tej rozmowy, więc się ciesze i mocno przytulam :)

Muzi, chciałam napisać w 100% to samo, co Kfjatus, więc nie będę powtarzać :)

Dzisiaj podobnie myślimy :D.

jeju, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi to super ze udalo wam sie porozmawiac i jednak powiedzial ze pujdzie na badania a reszta sie nie martw jakos sie ulozy. Zycie jest zbyt krutkie zeby sie ciagle zamartwiac.

Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała dobrze to napisałaś, bo ciągłe zamartwianie nic nie daje, a pogłębia problem. Więc trzeba być silnym i mieć nadzieję :)

jeju, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doslownie :-)
    Ale dobrze ze juz weekend sie zbliza. W sobote mamy gosci bo moj m. Ma dzis urodzinki ale jutro robimy z tej okazju malego grila i bede mogla sie napic hi hi hi :-P

jeju, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała co kupiłaś mężczyźnie na urodziny? :) Przyznaj się :P

jeju lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Jak bym Wam szczegóły odkryła, to byście nie mówiły, że nie ma powodu do zmartwień.Kury weszły mi do domu...do pokoju młodego,,,,sorry lecę....

Jeju nie znam twojej historii , ale z tego co piszesz to jesteś w związku z osoba po przejściach .. takie związki potrzebuja wiecej uwagi i wiecej cierpliwości i zrozumienia , trudno się zyje 2 osobie z myslą ze kochasz kogos kto juz w zyciu miał rodzine i juz cały czas gdzieś się ten wątek przewija i przewijac bedzie .. ja podziwiam mojego N za to że jest .. tym bardziej , ze jest on młodszy od mnie i mógłby sobie znaleźć młodszą bez zobowiązań kobietę czy dziewczynę.. a ja nie myslałam ,że odnaje miłośc mojego zycia .. widać tak miało być.:)

Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka24 wrote:
    kfajtus hahahahaha jak spojrzałam na twoje zdjecie to myslalam ze to foto seksu oralnego hahahaha ! :D:D:D:D

propnowałabym tego typu wynurzeń nie robić na tym wątku...

Ilona, zbikowa, Effcia28, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi no chyba ze jest jakis powarzniejszy problem to moze zmienic postac zeczy. Ale wierze ze wszystko ci sie ulozy jestem teho pewna.

Fedra, Effcia28 lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Przepraszam, że zabrzmiało, to tak obcesowo...nie tak miało brzmieć ale w pośpiechu wklikałam te zdania...problem jest zgoła inny i czas pokaże, czy warto było tyle lat poświęcać dla jednego człowieka...

Muzi, ale to chyba może każda z nas powiedzieć, bo przecież nigdy nie wiadomo, jak będzie wyglądała przyszłość...
    Ja Wam życzę powodzenia, a to, że Twój związek jest na swój sposób trudny
    ( mądrze pisała Shagga o swoim domu rodzinnym i problemach w nim istniejących) to oczywiste i z pewnością wymaga dojrzałości i mądrości obu stron.

Fedra, Ilona, Effcia28, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Halo jestem...specjalnie dla zmartwionej psiapsiółki:

Rozmowa się odbyła w dwóch etapach...dowiedziałam się, że jestem nieobowiązkowa i jak nie pójdę do pracy, to nas nie stać na dziecko. Także na badania pójdzie a problem miał, bo coś mu nie pasowało...jak dopytał o leczenie, to z tą wiedzą już się wszystko w główce poukładało i pójdzie...

Muzi jak Ty jesteś nie obowiazkowa to ja nie wiem jaka ja jestem...
    ale dobrze ze pójdzie na badania :D

Effcia28, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:

Rybko dostal prezent juz wczesniej bo upatrzyl sobie maske do spawania wiec mu ja kupilam a drugi prezent nie wypalil bo przylazla wtedna @ :-(

Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Kfjatus wrote:

Rybko dostal prezent juz wczesniej bo upatrzyl sobie maske do spawania wiec mu ja kupilam a drugi prezent nie wypalil bo przylazla wtedna @ :-(

Mój Mąż ma urodziny w grudniu, może się wyrobię z jakąś miłą informacją do tego czasu :P

mauysia, Fedra, Ilona, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    mala29_ wrote:
    Kfjatus wrote:

Mój Mąż ma urodziny w grudniu, może się wyrobię z jakąś miłą informacją do tego czasu :P

moj N ma w listopadzie i jak bym zaszła w marcu to włsnie w jego dzien urodzin by był.. jednak mnie sie nie udało.. za to udało sie jego bratowej ..ale nie chce tego wg komentować..:0 jedynie to dwulicowa @

Fedra lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście najpierw pisze a teraz się Witam :D

Tak więc Kochane Dziewczyny Dzień Dobry i Dowidzenia :D

zaraz mój luby wróci z Czekoladą ze spaceru weźmie prysznic i trzeba na jakieś zakupy jechać :D dlatego mnie dzisiaj Kobitki nie będzie...

Muzi nie zazdroszczę Ci sytuacji bo na pewno jest trudna, ale mam nadzieję ze wasza miłośc jest na tyle silna że przetrwa wszystkie złe chwile :D

Adelko (nie wiem czy to skrót od Adelajdy ale mi się tak podoba) :P nie wiem czy uda mi się zajrzeć jaki wyszedł wynik testu ale postaram się wpaść zeby się dowiedzieć chucham i dmucham na Ciebie dzisiaj w szczególności :D

Kfjatuszku nie przejmuj się :* mnie tez to zniesmaczyło...

Mała29 udanego grilowania i dużo słoneczka życzę :D

i ide sobie bo od przesuwajacego się obrazu gorzej mi :/

Słonko zostawiam i skromne wirusiki kto chce niech bierze ;)

Kfjatus, mauysia, Shagga_80, Ilona, Selena, Effcia28, Dodi, plemniczka, aisa, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra kup dzieciaczkowi coś pysznego na zakupach, coś na co najbardziej ma teraz ochotę :P

Selena lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój ma urodziny w styczniu na początku więc dostanie prezent urodzinowy w postaci rozwrzeszczanego bobasa :D

i tym akcetem sięzegnam :*

adelajda82, mauysia, Kfjatus, Ilona, Rucia, zbikowa, Selena, Effcia28, Blondi22, Dodi, aisa, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Fedra kup dzieciaczkowi coś pysznego na zakupach, coś na co najbardziej ma teraz ochotę :P

he he he no właśnie tylko na co ma ochotę???
    banana zjadłam i chyba na to nie miało ochoty :P

Kfjatus, Selena lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam na chwilę, ale wrócę niebawem :)

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki. chwała Bogu,że nie naskrobałyście dziś jeszcze z dużo, bo wpadam korzystając z chwili,że Młody ubiera się i zraz zjemy śniadanko i idziemy do logopedy...jestem potwornie podekscytowana tą wizytą...tak,że chwilowo nie myślę o popołudniowym spotkanku z Ginką :)

Muzi, najważniejsze,że porozmawialiście sobie z W...dla mnie w moich problemach (z moim Starym) najgorsze jest,gdy On nie chce lub nie może rozmawiać...masakra. Trzymam kciuki.

A tymczasem żegnam się, zmykamy z pościelą na balkon i zjadamy śniadanko :) Buziaki.

mauysia, zbikowa, Blondi22, Dodi, aisa, kopciuszek126, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 2793 2794 2795 2796 2797 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ