plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfjatus wrote:Jeju Muzi jak Ty jesteś nieobowiązkowa, to ja nie wiem jaka jestem
Ale są plusy tej rozmowy, więc się ciesze i mocno przytulam
Muzi, chciałam napisać w 100% to samo, co Kfjatus, więc nie będę powtarzaćjeju, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Kfjatus wrote:Jeju Muzi jak Ty jesteś nieobowiązkowa, to ja nie wiem jaka jestem
Ale są plusy tej rozmowy, więc się ciesze i mocno przytulam
Muzi, chciałam napisać w 100% to samo, co Kfjatus, więc nie będę powtarzać
Dzisiaj podobnie myślimy.
jeju, aisa lubią tę wiadomość
-
Muzi to super ze udalo wam sie porozmawiac i jednak powiedzial ze pujdzie na badania a reszta sie nie martw jakos sie ulozy. Zycie jest zbyt krutkie zeby sie ciagle zamartwiac.
Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Doslownie
Ale dobrze ze juz weekend sie zbliza. W sobote mamy gosci bo moj m. Ma dzis urodzinki ale jutro robimy z tej okazju malego grila i bede mogla sie napic hi hi hijeju, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyjeju wrote:Jak bym Wam szczegóły odkryła, to byście nie mówiły, że nie ma powodu do zmartwień.Kury weszły mi do domu...do pokoju młodego,,,,sorry lecę....
Jeju nie znam twojej historii , ale z tego co piszesz to jesteś w związku z osoba po przejściach .. takie związki potrzebuja wiecej uwagi i wiecej cierpliwości i zrozumienia , trudno się zyje 2 osobie z myslą ze kochasz kogos kto juz w zyciu miał rodzine i juz cały czas gdzieś się ten wątek przewija i przewijac bedzie .. ja podziwiam mojego N za to że jest .. tym bardziej , ze jest on młodszy od mnie i mógłby sobie znaleźć młodszą bez zobowiązań kobietę czy dziewczynę.. a ja nie myslałam ,że odnaje miłośc mojego zycia .. widać tak miało być.Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
staraczka24 wrote:kfajtus hahahahaha jak spojrzałam na twoje zdjecie to myslalam ze to foto seksu oralnego hahahaha !
:D:D:D
propnowałabym tego typu wynurzeń nie robić na tym wątku...Ilona, zbikowa, Effcia28, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
jeju wrote:Przepraszam, że zabrzmiało, to tak obcesowo...nie tak miało brzmieć ale w pośpiechu wklikałam te zdania...problem jest zgoła inny i czas pokaże, czy warto było tyle lat poświęcać dla jednego człowieka...
Muzi, ale to chyba może każda z nas powiedzieć, bo przecież nigdy nie wiadomo, jak będzie wyglądała przyszłość...
Ja Wam życzę powodzenia, a to, że Twój związek jest na swój sposób trudny
( mądrze pisała Shagga o swoim domu rodzinnym i problemach w nim istniejących) to oczywiste i z pewnością wymaga dojrzałości i mądrości obu stron.Fedra, Ilona, Effcia28, aisa lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Halo jestem...specjalnie dla zmartwionej psiapsiółki:
Rozmowa się odbyła w dwóch etapach...dowiedziałam się, że jestem nieobowiązkowa i jak nie pójdę do pracy, to nas nie stać na dziecko. Także na badania pójdzie a problem miał, bo coś mu nie pasowało...jak dopytał o leczenie, to z tą wiedzą już się wszystko w główce poukładało i pójdzie...
Muzi jak Ty jesteś nie obowiazkowa to ja nie wiem jaka ja jestem...
ale dobrze ze pójdzie na badaniaEffcia28, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Kfjatus wrote:Mała co kupiłaś mężczyźnie na urodziny?
Przyznaj się
Rybko dostal prezent juz wczesniej bo upatrzyl sobie maske do spawania wiec mu ja kupilam a drugi prezent nie wypalil bo przylazla wtedna @Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
mala29_ wrote:Kfjatus wrote:Mała co kupiłaś mężczyźnie na urodziny?
Przyznaj się
Rybko dostal prezent juz wczesniej bo upatrzyl sobie maske do spawania wiec mu ja kupilam a drugi prezent nie wypalil bo przylazla wtedna @
Mój Mąż ma urodziny w grudniu, może się wyrobię z jakąś miłą informacją do tego czasumauysia, Fedra, Ilona, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:mala29_ wrote:Kfjatus wrote:Mała co kupiłaś mężczyźnie na urodziny?
Przyznaj się
Rybko dostal prezent juz wczesniej bo upatrzyl sobie maske do spawania wiec mu ja kupilam a drugi prezent nie wypalil bo przylazla wtedna @
Mój Mąż ma urodziny w grudniu, może się wyrobię z jakąś miłą informacją do tego czasu
moj N ma w listopadzie i jak bym zaszła w marcu to włsnie w jego dzien urodzin by był.. jednak mnie sie nie udało.. za to udało sie jego bratowej ..ale nie chce tego wg komentować..:0 jedynie to dwulicowa @Fedra lubi tę wiadomość
-
Oczywiście najpierw pisze a teraz się Witam
Tak więc Kochane Dziewczyny Dzień Dobry i Dowidzenia
zaraz mój luby wróci z Czekoladą ze spaceru weźmie prysznic i trzeba na jakieś zakupy jechaćdlatego mnie dzisiaj Kobitki nie będzie...
Muzi nie zazdroszczę Ci sytuacji bo na pewno jest trudna, ale mam nadzieję ze wasza miłośc jest na tyle silna że przetrwa wszystkie złe chwile
Adelko (nie wiem czy to skrót od Adelajdy ale mi się tak podoba)nie wiem czy uda mi się zajrzeć jaki wyszedł wynik testu ale postaram się wpaść zeby się dowiedzieć chucham i dmucham na Ciebie dzisiaj w szczególności
Kfjatuszku nie przejmuj się :* mnie tez to zniesmaczyło...
Mała29 udanego grilowania i dużo słoneczka życzę
i ide sobie bo od przesuwajacego się obrazu gorzej mi
Słonko zostawiam i skromne wirusiki kto chce niech bierzeKfjatus, mauysia, Shagga_80, Ilona, Selena, Effcia28, Dodi, plemniczka, aisa, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
a mój ma urodziny w styczniu na początku więc dostanie prezent urodzinowy w postaci rozwrzeszczanego bobasa
i tym akcetem sięzegnam :*adelajda82, mauysia, Kfjatus, Ilona, Rucia, zbikowa, Selena, Effcia28, Blondi22, Dodi, aisa, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Kfjatus wrote:Fedra kup dzieciaczkowi coś pysznego na zakupach, coś na co najbardziej ma teraz ochotę
he he he no właśnie tylko na co ma ochotę???
banana zjadłam i chyba na to nie miało ochotyKfjatus, Selena lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyHej dziewczynki. chwała Bogu,że nie naskrobałyście dziś jeszcze z dużo, bo wpadam korzystając z chwili,że Młody ubiera się i zraz zjemy śniadanko i idziemy do logopedy...jestem potwornie podekscytowana tą wizytą...tak,że chwilowo nie myślę o popołudniowym spotkanku z Ginką
Muzi, najważniejsze,że porozmawialiście sobie z W...dla mnie w moich problemach (z moim Starym) najgorsze jest,gdy On nie chce lub nie może rozmawiać...masakra. Trzymam kciuki.
A tymczasem żegnam się, zmykamy z pościelą na balkon i zjadamy śniadankoBuziaki.
mauysia, zbikowa, Blondi22, Dodi, aisa, kopciuszek126, Fedra lubią tę wiadomość