plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Muzi głowa do góry jakoś sie ułoży, tego Ci życzę i nie chce sie powtarzać, ale Ty nieobowiazkowa. No nie.
Mauysiu dobrze, ze wszystko na wizycie było ok, a juz na następnej będziesz wiedzieć jaka płeć, ale fajnie
Schagga powodzenia na wizytach i czekamy z niecierpliwością na Twoje wiadomości.
Fredziu fajnie, ze macie dzisiaj cały dzień dla siebie. Miłego dnia.
Kfiatuszku Tobie tez zazdroszczę urlopu M, musisz to wykorzystaćPs tez miałam grymas na twarzy po tym dziwnym poście, ech.
Adelko trzymam kciuki za testowanie.
A gdzie Rutka, jak nigdy sie rano nie zameldowala, mam nadzieje, ze mdłości jej juz tak nie doskwieraja.
Miłego dnia wszystkimmauysia, adelajda82, Rucia, zbikowa, Kfjatus, Effcia28, Blondi22, Dodi, kopciuszek126, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Cześć moje miłe.
W pracy od rana nerwówka.
Mauysia, cieszę się, że wizyta czilałtowa, oby wszystkie były nuuudne
Shagga, czekam na opowieści lekarskie z dzisiejszego dnia.
Dziewczynom, które będą miały dziś, w weekend lub po weekendzie wolne - zazdroszczę.
Tym, które zrobią test i go "zdadzą" też zazdroszcze.
Muzi nie zazdroszczę ale ją trzymam za rękę.
Witam A-koczka:)
Baby budujące/remontujące domy - trzymajmy się razem.
Ilonka - witaj, jak praca męża? Kiedy będą wyniki?
PS. Chcę być gdzie indziej a jestem tu.Ilona, adelajda82, zbikowa, mauysia, Kfjatus, Selena, Dodi, kopciuszek126, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Ola
No wczoraj dzwonił do M ten co z nim rozmowę prowadził i M pojechał tam do firmy i go nie zastał, inny Pan powiedział mu, ze tamtego Pana żona właśnie zaczęła rodzic i on nie zostawiając żadnej wiadomości mojemu M pojechał na sygnale do szpitala, dobre co
Pewnie odezwie sie po weekendzie, mam nadziejeKfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIlonko mdłości doskierają niemiłosiernie, jest coraz gorzej
Mayuś - szkoda, że nie zobaczyłaś bobasa. Czekałam jak na szpilkach na info co tam między nogami bobolowi małemu wyrosłoMecz Legia - Lech mówisz? LEGIA !!!
Ja mam nawet dla przyszłego potomka bluzę i smoczek LegiiMój brat jest mega kibicem Legii, nie opuści żadnego meczu w Wawie.
Shagguś - czekam również na wieści z wizyt
Matko co ja miałam napisać jeszcze ... Coś do Muzi, ale to wypracowanie najpierw skrobnę.
Ilona, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:Hej Ola
No wczoraj dzwonił do M ten co z nim rozmowę prowadził i M pojechał tam do firmy i go nie zastał, inny Pan powiedział mu, ze tamtego Pana żona właśnie zaczęła rodzic i on nie zostawiając żadnej wiadomości mojemu M pojechał na sygnale do szpitala, dobre co
Pewnie odezwie sie po weekendzie, mam nadzieje
Mam nadzieję, że tamten pan wybiegając zostawił na klamce trochę wirusa "ciążówkowis natychmiastus", który to wirus mąż z tej klamki zabrał i nocą przeniósł na Ciebie.Ilona, mauysia, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Ilona wrote:Hej Ola
Pewnie odezwie sie po weekendzie, mam nadzieje
Mam nadzieję, że tamten pan wybiegając zostawił na klamce trochę wirusa "ciążówkowis natychmiastus", który to wirus mąż z tej klamki zabrał i nocą przeniósł na Ciebie.
No tez mam taka nadzieje
Ola uwielbiam Twoje nazywanie rzeczy po imieniu, ciazuwkowis natychmiastus, dobre, heheFedra lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ruciu,
"Mecz Legia - Lech mówisz? LEGIA !!!
Ja mam nawet dla przyszłego potomka bluzę i smoczek LegiiMój brat jest mega kibicem Legii, nie opuści żadnego meczu w Wawie."
Udam, że tego nie słyszałam.......
Kurcze zaraz będzie potyczka kibolskaIlona, mauysia, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ruciu,
"Mecz Legia - Lech mówisz? LEGIA !!!
Ja mam nawet dla przyszłego potomka bluzę i smoczek LegiiMój brat jest mega kibicem Legii, nie opuści żadnego meczu w Wawie."
Udam, że tego nie słyszałam.......
Właśnie dlatego nie skomentowałam posta. Widziałyście, że skrzyżowałam ręce na piersi i z fochem odwróciłam głowę od monitora, nie?mauysia, Rucia, Effcia28, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIlona wrote:Ruciu no ja niewiem co na mdłości, bo nie miałam. Ale mam nadzieje, ze niedługo znikną i będziesz mogła w pełni cieszyć sie stanem blogoslawionym.
Mówią ze mdłości to na syna, prawda
Ilonko moja teściowa ma dwóch synówZ pierwszym czuła sie rewelacyjnie, a z drugim miała mdłości, wymioty, i wszystkie możliwe dolegliwości. Sądziła, ze urodzi córkę, wyszedł mój Paweł
Ilona, Kfjatus, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Ilona wrote:Ruciu no ja niewiem co na mdłości, bo nie miałam. Ale mam nadzieje, ze niedługo znikną i będziesz mogła w pełni cieszyć sie stanem blogoslawionym.
Mówią ze mdłości to na syna, prawda
Ilonko moja teściowa ma dwóch synówZ pierwszym czuła sie rewelacyjnie, a z drugim miała mdłości, wymioty, i wszystkie możliwe dolegliwości. Sądziła, ze urodzi córkę, wyszedł mój Paweł
Aaaa, czyli on po ojcu tak Cię męczy?
Rucia, zdajesz sobie sprawę z tego, że jak już uwierzysz w chłopca - zaczniemy Ci wkręcać, że to dziewczynka?Ilona, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:PS> Tak na zdrowy rozsądek to Lech przerąbie, ale trzeba wspierać swój klub...
Masz zakaz stadionowy. I telewizyjny.
Z tego to pamiętam, to Lech przegrał u siebie z Legią 1:3, więc jakiś cud nad Wisła musiałby się stać... A jak wiemy, cuda się zdarzająwięc... FORZA LECH!!!
-
nick nieaktualny