X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej witam was wszystkie zeby niebyło ze sie nie udzielam wiec daj znak ze jestem a nie tylko czytam co tu skrobiecie
    takze miłego dnia

mauysia, zbikowa, Kfjatus, Effcia28, Blondi22, Dodi, aisa, kopciuszek126, Fedra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;D
    Muzi głowa do góry jakoś sie ułoży, tego Ci życzę i nie chce sie powtarzać, ale Ty nieobowiazkowa. No nie.
    Mauysiu dobrze, ze wszystko na wizycie było ok, a juz na następnej będziesz wiedzieć jaka płeć, ale fajnie ;D
    Schagga powodzenia na wizytach i czekamy z niecierpliwością na Twoje wiadomości.
    Fredziu fajnie, ze macie dzisiaj cały dzień dla siebie. Miłego dnia.
    Kfiatuszku Tobie tez zazdroszczę urlopu M, musisz to wykorzystać ;D Ps tez miałam grymas na twarzy po tym dziwnym poście, ech.
    Adelko trzymam kciuki za testowanie.
    A gdzie Rutka, jak nigdy sie rano nie zameldowala, mam nadzieje, ze mdłości jej juz tak nie doskwieraja.
    Miłego dnia wszystkim ;D

mauysia, adelajda82, Rucia, zbikowa, Kfjatus, Effcia28, Blondi22, Dodi, kopciuszek126, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć moje miłe.

W pracy od rana nerwówka.

Mauysia, cieszę się, że wizyta czilałtowa, oby wszystkie były nuuudne ;)

Shagga, czekam na opowieści lekarskie z dzisiejszego dnia.

Dziewczynom, które będą miały dziś, w weekend lub po weekendzie wolne - zazdroszczę.

Tym, które zrobią test i go "zdadzą" też zazdroszcze.

Muzi nie zazdroszczę ale ją trzymam za rękę.

Witam A-koczka:)

Baby budujące/remontujące domy - trzymajmy się razem.

Ilonka - witaj, jak praca męża? Kiedy będą wyniki?

PS. Chcę być gdzie indziej a jestem tu.

Ilona, adelajda82, zbikowa, mauysia, Kfjatus, Selena, Dodi, kopciuszek126, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem jestem :P Spałam jak zwykle :P

Ilona, Ola_czeka, zbikowa, mauysia, Blondi22, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ola ;D
    No wczoraj dzwonił do M ten co z nim rozmowę prowadził i M pojechał tam do firmy i go nie zastał, inny Pan powiedział mu, ze tamtego Pana żona właśnie zaczęła rodzic i on nie zostawiając żadnej wiadomości mojemu M pojechał na sygnale do szpitala, dobre co ;D
    Pewnie odezwie sie po weekendzie, mam nadzieje ;D

Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonko mdłości doskierają niemiłosiernie, jest coraz gorzej :(

Mayuś - szkoda, że nie zobaczyłaś bobasa. Czekałam jak na szpilkach na info co tam między nogami bobolowi małemu wyrosło ;) Mecz Legia - Lech mówisz? LEGIA !!! :D
    Ja mam nawet dla przyszłego potomka bluzę i smoczek Legii :) Mój brat jest mega kibicem Legii, nie opuści żadnego meczu w Wawie.

Shagguś - czekam również na wieści z wizyt :)

Matko co ja miałam napisać jeszcze ... Coś do Muzi, ale to wypracowanie najpierw skrobnę.

Ilona, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Hej Ola ;D
    No wczoraj dzwonił do M ten co z nim rozmowę prowadził i M pojechał tam do firmy i go nie zastał, inny Pan powiedział mu, ze tamtego Pana żona właśnie zaczęła rodzic i on nie zostawiając żadnej wiadomości mojemu M pojechał na sygnale do szpitala, dobre co ;D

Mam nadzieję, że tamten pan wybiegając zostawił na klamce trochę wirusa "ciążówkowis natychmiastus", który to wirus mąż z tej klamki zabrał i nocą przeniósł na Ciebie.

Ilona, mauysia, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu no ja niewiem co na mdłości, bo nie miałam. Ale mam nadzieje, ze niedługo znikną i będziesz mogła w pełni cieszyć sie stanem blogoslawionym.
    Mówią ze mdłości to na syna, prawda ;D

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu,

"Mecz Legia - Lech mówisz? LEGIA !!! :D
    Ja mam nawet dla przyszłego potomka bluzę i smoczek Legii :) Mój brat jest mega kibicem Legii, nie opuści żadnego meczu w Wawie."

Udam, że tego nie słyszałam.......

;D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ilona wrote:
    Hej Ola ;D

Mam nadzieję, że tamten pan wybiegając zostawił na klamce trochę wirusa "ciążówkowis natychmiastus", który to wirus mąż z tej klamki zabrał i nocą przeniósł na Ciebie.

No tez mam taka nadzieje ;D
    Ola uwielbiam Twoje nazywanie rzeczy po imieniu, ciazuwkowis natychmiastus, dobre, hehe ;D

Fedra lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ruciu,

Ja mam nawet dla przyszłego potomka bluzę i smoczek Legii :) Mój brat jest mega kibicem Legii, nie opuści żadnego meczu w Wawie."

;D

Kurcze zaraz będzie potyczka kibolska :P

Ilona, mauysia, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PS> Tak na zdrowy rozsądek to Lech przerąbie, ale trzeba wspierać swój klub... :)

Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ruciu,

;D

Właśnie dlatego nie skomentowałam posta. Widziałyście, że skrzyżowałam ręce na piersi i z fochem odwróciłam głowę od monitora, nie?

mauysia, Rucia, Effcia28, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    PS> Tak na zdrowy rozsądek to Lech przerąbie, ale trzeba wspierać swój klub... :)

Masz zakaz stadionowy. I telewizyjny.

Rucia, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Ruciu no ja niewiem co na mdłości, bo nie miałam. Ale mam nadzieje, ze niedługo znikną i będziesz mogła w pełni cieszyć sie stanem blogoslawionym.

Ilonko moja teściowa ma dwóch synów :) Z pierwszym czuła sie rewelacyjnie, a z drugim miała mdłości, wymioty, i wszystkie możliwe dolegliwości. Sądziła, ze urodzi córkę, wyszedł mój Paweł ;)

Ilona, Kfjatus, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

Mayuś :)

legk.jpg

Ilona, zbikowa, Kfjatus, Blondi22, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ilona wrote:

Ilonko moja teściowa ma dwóch synów :) Z pierwszym czuła sie rewelacyjnie, a z drugim miała mdłości, wymioty, i wszystkie możliwe dolegliwości. Sądziła, ze urodzi córkę, wyszedł mój Paweł ;)

Aaaa, czyli on po ojcu tak Cię męczy?

Rucia, zdajesz sobie sprawę z tego, że jak już uwierzysz w chłopca - zaczniemy Ci wkręcać, że to dziewczynka?

Ilona, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:

Masz zakaz stadionowy. I telewizyjny.

Z tego to pamiętam, to Lech przegrał u siebie z Legią 1:3, więc jakiś cud nad Wisła musiałby się stać... A jak wiemy, cuda się zdarzają :) więc... FORZA LECH!!!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak na marginesie :P Nie jestem kibicem Legii :P Za piłką nożną nie przepadam w ogóle :P Także czy Legia czy Lech wygra mi to bez różnicy :)

Fedra lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Tak na marginesie :P Nie jestem kibicem Legii :P Za piłką nożną nie przepadam w ogóle :P Także czy Legia czy Lech wygra mi to bez różnicy :)

Więc niech wygra lech.

mauysia lubi tę wiadomość

‹‹ 2794 2795 2796 2797 2798 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ