X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej witam was wszystkie zeby niebyło ze sie nie udzielam wiec daj znak ze jestem a nie tylko czytam co tu skrobiecie
    takze miłego dnia

mauysia, zbikowa, Kfjatus, Effcia28, Blondi22, Dodi, aisa, kopciuszek126, Fedra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;D
    Muzi głowa do góry jakoś sie ułoży, tego Ci życzę i nie chce sie powtarzać, ale Ty nieobowiazkowa. No nie.
    Mauysiu dobrze, ze wszystko na wizycie było ok, a juz na następnej będziesz wiedzieć jaka płeć, ale fajnie ;D
    Schagga powodzenia na wizytach i czekamy z niecierpliwością na Twoje wiadomości.
    Fredziu fajnie, ze macie dzisiaj cały dzień dla siebie. Miłego dnia.
    Kfiatuszku Tobie tez zazdroszczę urlopu M, musisz to wykorzystać ;D Ps tez miałam grymas na twarzy po tym dziwnym poście, ech.
    Adelko trzymam kciuki za testowanie.
    A gdzie Rutka, jak nigdy sie rano nie zameldowala, mam nadzieje, ze mdłości jej juz tak nie doskwieraja.
    Miłego dnia wszystkim ;D

mauysia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, zbikowa, Kfjatus, Effcia28, Blondi22, Dodi, kopciuszek126, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć moje miłe.

W pracy od rana nerwówka.

Mauysia, cieszę się, że wizyta czilałtowa, oby wszystkie były nuuudne ;)

Shagga, czekam na opowieści lekarskie z dzisiejszego dnia.

Dziewczynom, które będą miały dziś, w weekend lub po weekendzie wolne - zazdroszczę.

Tym, które zrobią test i go "zdadzą" też zazdroszcze.

Muzi nie zazdroszczę ale ją trzymam za rękę.

Witam A-koczka:)

Baby budujące/remontujące domy - trzymajmy się razem.

Ilonka - witaj, jak praca męża? Kiedy będą wyniki?

PS. Chcę być gdzie indziej a jestem tu.

Ilona, nick nieaktualny, zbikowa, mauysia, Kfjatus, Selena, Dodi, kopciuszek126, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem jestem :P Spałam jak zwykle :P

Ilona, Ola_czeka, zbikowa, mauysia, Blondi22, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ola ;D
    No wczoraj dzwonił do M ten co z nim rozmowę prowadził i M pojechał tam do firmy i go nie zastał, inny Pan powiedział mu, ze tamtego Pana żona właśnie zaczęła rodzic i on nie zostawiając żadnej wiadomości mojemu M pojechał na sygnale do szpitala, dobre co ;D
    Pewnie odezwie sie po weekendzie, mam nadzieje ;D

Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonko mdłości doskierają niemiłosiernie, jest coraz gorzej :(

Mayuś - szkoda, że nie zobaczyłaś bobasa. Czekałam jak na szpilkach na info co tam między nogami bobolowi małemu wyrosło ;) Mecz Legia - Lech mówisz? LEGIA !!! :D
    Ja mam nawet dla przyszłego potomka bluzę i smoczek Legii :) Mój brat jest mega kibicem Legii, nie opuści żadnego meczu w Wawie.

Shagguś - czekam również na wieści z wizyt :)

Matko co ja miałam napisać jeszcze ... Coś do Muzi, ale to wypracowanie najpierw skrobnę.

Ilona, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Hej Ola ;D
    No wczoraj dzwonił do M ten co z nim rozmowę prowadził i M pojechał tam do firmy i go nie zastał, inny Pan powiedział mu, ze tamtego Pana żona właśnie zaczęła rodzic i on nie zostawiając żadnej wiadomości mojemu M pojechał na sygnale do szpitala, dobre co ;D

Mam nadzieję, że tamten pan wybiegając zostawił na klamce trochę wirusa "ciążówkowis natychmiastus", który to wirus mąż z tej klamki zabrał i nocą przeniósł na Ciebie.

Ilona, mauysia, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu no ja niewiem co na mdłości, bo nie miałam. Ale mam nadzieje, ze niedługo znikną i będziesz mogła w pełni cieszyć sie stanem blogoslawionym.
    Mówią ze mdłości to na syna, prawda ;D

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu,

"Mecz Legia - Lech mówisz? LEGIA !!! :D
    Ja mam nawet dla przyszłego potomka bluzę i smoczek Legii :) Mój brat jest mega kibicem Legii, nie opuści żadnego meczu w Wawie."

Udam, że tego nie słyszałam.......

;D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ilona wrote:
    Hej Ola ;D

Mam nadzieję, że tamten pan wybiegając zostawił na klamce trochę wirusa "ciążówkowis natychmiastus", który to wirus mąż z tej klamki zabrał i nocą przeniósł na Ciebie.

No tez mam taka nadzieje ;D
    Ola uwielbiam Twoje nazywanie rzeczy po imieniu, ciazuwkowis natychmiastus, dobre, hehe ;D

Fedra lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ruciu,

Ja mam nawet dla przyszłego potomka bluzę i smoczek Legii :) Mój brat jest mega kibicem Legii, nie opuści żadnego meczu w Wawie."

;D

Kurcze zaraz będzie potyczka kibolska :P

Ilona, mauysia, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PS> Tak na zdrowy rozsądek to Lech przerąbie, ale trzeba wspierać swój klub... :)

Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ruciu,

;D

Właśnie dlatego nie skomentowałam posta. Widziałyście, że skrzyżowałam ręce na piersi i z fochem odwróciłam głowę od monitora, nie?

mauysia, nick nieaktualny, Effcia28, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    PS> Tak na zdrowy rozsądek to Lech przerąbie, ale trzeba wspierać swój klub... :)

Masz zakaz stadionowy. I telewizyjny.

nick nieaktualny, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Ruciu no ja niewiem co na mdłości, bo nie miałam. Ale mam nadzieje, ze niedługo znikną i będziesz mogła w pełni cieszyć sie stanem blogoslawionym.

Ilonko moja teściowa ma dwóch synów :) Z pierwszym czuła sie rewelacyjnie, a z drugim miała mdłości, wymioty, i wszystkie możliwe dolegliwości. Sądziła, ze urodzi córkę, wyszedł mój Paweł ;)

Ilona, Kfjatus, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

Mayuś :)

legk.jpg

Ilona, zbikowa, Kfjatus, Blondi22, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ilona wrote:

Ilonko moja teściowa ma dwóch synów :) Z pierwszym czuła sie rewelacyjnie, a z drugim miała mdłości, wymioty, i wszystkie możliwe dolegliwości. Sądziła, ze urodzi córkę, wyszedł mój Paweł ;)

Aaaa, czyli on po ojcu tak Cię męczy?

Rucia, zdajesz sobie sprawę z tego, że jak już uwierzysz w chłopca - zaczniemy Ci wkręcać, że to dziewczynka?

Ilona, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:

Masz zakaz stadionowy. I telewizyjny.

Z tego to pamiętam, to Lech przegrał u siebie z Legią 1:3, więc jakiś cud nad Wisła musiałby się stać... A jak wiemy, cuda się zdarzają :) więc... FORZA LECH!!!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak na marginesie :P Nie jestem kibicem Legii :P Za piłką nożną nie przepadam w ogóle :P Także czy Legia czy Lech wygra mi to bez różnicy :)

Fedra lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Tak na marginesie :P Nie jestem kibicem Legii :P Za piłką nożną nie przepadam w ogóle :P Także czy Legia czy Lech wygra mi to bez różnicy :)

Więc niech wygra lech.

mauysia lubi tę wiadomość

‹‹ 2794 2795 2796 2797 2798 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ