X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny.. wczoraj mialam bardzo wyczerpujący dzien :/, najpierw 9 godzin w pracy, a pozniej musialam jechac do Krakowa na bankiet z firmy gdzie musialam uczestniczyc w pokazie ubrana w nasz stroj (zeby nie bylo nie w samą bieliznę) wrocilam do domu o 3 w nocy.. dzisiaj mam na szczescie wolne, wczoraj sie dowiedzialam tez ze umowe mi przedluzą, a raczej dadzą normalną o prace probną poki co i dzisiaj musze isc do lekarza medycyny pracy.
    Pozatym na dzisiaj tez bylam umowiona juz od 2 miesiecy do innego ginekologa na kase chorych, jest bardzo dobry, bezplatny i dlatego tyle sie do niego czeka... jako ze juz jestem umowiona to szkoda mi nie isc, wiec pojde...

zbikowa, Ola_czeka, Rucia, Effcia28, Kfjatus, Dodi, mauysia, aisa, Ilona, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Rucia wrote:
    Od środy rano do piątku wieczór zostanę słomianą ... matką :P Moje dziecię jedzie na zieloną szkołę :D Ale będę miała luz ;)

Zapłaczesz się :D

Tak troszeczkę, ale tylko jak będzie odjeżdżała :) jako przyzwoita mama pomacham jej chusteczką, i popędzę później na badania :)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    czesc dziewczyny.. wczoraj mialam bardzo wyczerpujący dzien :/, najpierw 9 godzin w pracy, a pozniej musialam jechac do Krakowa na bankiet z firmy gdzie musialam uczestniczyc w pokazie ubrana w nasz stroj (zeby nie bylo nie w samą bieliznę) wrocilam do domu o 3 w nocy.. dzisiaj mam na szczescie wolne, wczoraj sie dowiedzialam tez ze umowe mi przedluzą, a raczej dadzą normalną o prace probną poki co i dzisiaj musze isc do lekarza medycyny pracy.
    Pozatym na dzisiaj tez bylam umowiona juz od 2 miesiecy do innego ginekologa na kase chorych, jest bardzo dobry, bezplatny i dlatego tyle sie do niego czeka... jako ze juz jestem umowiona to szkoda mi nie isc, wiec pojde...

Plemniczka, uwielbiam słuchać o takich rewoltach, gdy nagle wszystko zaczyna się komuś układać. Mają szczęście, że przedłużyli Ci umowę!

Rucia, Kfjatus, plemniczka, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Rucia wrote:
    Od środy rano do piątku wieczór zostanę słomianą ... matką :P Moje dziecię jedzie na zieloną szkołę :D Ale będę miała luz ;)

Zapłaczesz się :D

Tak troszeczkę, ale tylko jak będzie odjeżdżała :) jako przyzwoita mama pomacham jej chusteczką, i popędzę później na badania :)

Pamiętaj przygotować coś ekstra na jej powrót - balony w pokoju, ciasto albo jakiś drobiazg. Ja dzięki takim atrakcjom uwielbiałam koniec wakacji :)

• Kfjatus Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Fajnie Kfjatuś, to na pewno miło poczuć, że człowiek nadal licz się na rynku ;)

Szkoda tylko, że na rynku ciągle tej samej osoby od 5 lat :P. Jacyś nowi adoratorzy się nie pojawiają jakoś :P

Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:

Gratuluje .. wszystko się układa.. za pewne teraz będziesz mogła spokojnie iść na L-4 i bez obaw odbębnić biurokratyczny roczny urlop macierzyński.. :) Fanaberie rządowe kurcze.. a ja z prawe za Pan brat .. dziś gnębię ZUSY..

plemniczka lubi tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wogole to mam problem.. jak pamietacie wykryli u mnie e coli w wymazie z pochwy, dostalam na to lek. Skonczylam go brac juz z 2 tyg temu, tyle ze po tym czasie zaczelo mnie cos tak troche swedziec jak przy grzybicy.. poszlam wiec do innego gina (to bylo z tydzien temu) i ta stwierdzila ze na oko nie widzi zadnego zapalenia ale pobrala tez wymaz. 3 dni temu odebralam ten wymaz i jest napisane ze nic nie znaleziono, nie wyhodowano... no to dlaczego czuje ten dyskomfort? mozliwe ze pojawila mi sie np inna bakteria przez ktora co jakis czas czuje swedzenie? to czemu w wymazie nic nie wsyszlo? wiecie martwie sie tym, bo wiem ze przez niektore swinstwa tez mozna poronic. Z tego powodu tez ide dzisiaj do tego lekarza

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Blondi22 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie ;)

u nas super ciepło;)

Rucia to odpoczniesz sobie troszke ;)
    Shagga daj znac jak po wizytach ;)
    Adelajda trzymam kciuki za test ;)

mauysia, kopciuszek126, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tam u Ciebie Effcia? Jak synuś?

Effcia28 lubi tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to teraz nadrabiam

Effcia28 lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    http://podatki.wp.pl/kat,70480,title,Zasilki-dla-przedsiebiorczych-matek-52-tys-miesiecznie-przez-rok,wid,15653847,wiadomosc.html?ticaid=1109a1 RUCIA, FEDRA, I INNE DZIEWCZYNY , KTÓRE NIE PRACUJĄ...ZAKŁADAĆ FIRMY PRZED ROZWIĄZANIEM...

Nie jest tak do konca .. interesowałam sie tym tematem bardzo dokładnie .. mimo tego , ze pracuje próbować chciałam wlsnie jescze tej strategii.. ale mieli od nowego roku zmienic zasady .. i nie wiem czy tak sie stało..ale mam info jakby to kogos interesowało..

Fedra lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:

super ze przedłuża ci umowe ;)

a.png
    a.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko dobrze, że przynosisz dobre wieści :)
    Niedługo będziesz może nam jakieś rabaty na bieliznę podsyłać :P

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Blondyneczko!

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Hej Blondyneczko!

hej Oluś ;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Mnie interesuje kochana...można by założyć firmę i później podbić stawkę ubezpieczenia bez problemu...a co! Muszę uciekać ale wrócę...m.nie zabrał komórki...kurde...smycz w domu to skandal! Acha i wiecie co, mam zamiar mu zrobić dzis awanturę, że nie mam zaufania, bo komórki nie wziął a na badaniach mógł nie być tylko jakąś dziunię odwiedzić, ciekawe co zrobi ;-)

mozna Jeju .. wazne by w dniu przejscia na L4 składka chorobowa była płacona w najwyzszej kwocie .. jest to skladka dobrowolna wiec nik nie ma prawa ci jej wysokosci nałozyc .. płacisz jak chcesz .. przy zakładaniu firmy mozna przez 2 lata skorzysatc z Zusów preferencyjnych ,, czyli nizsze składki itp. itd. cdn..:)

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Co tam u Ciebie Effcia? Jak synuś?

A Dziękuję dobrze dziś siedzi w domu(na dworze) bo nie poszedł do przedszkola :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 07:56

mauysia lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:
    Poznaniaka takie bluzy pewnie paliłyby niczem koszula Dejaniry...

Komunikat Wikipedii:

"Z przykrością zawiadamiamy, że z powodu nagłego zainteresowania hasłem >>Koszula Dejaniry<< w różnych częściach Polski, Wielkiej Brytanii, Niemiec i Szwecji, przeciążone serwery Wikipedii pozostaną nieczynne do odwołania"

Ojojoj nie uważało się na polaku w liceum... ;D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:
    PS> Tak na zdrowy rozsądek to Lech przerąbie, ale trzeba wspierać swój klub... :)

Masz zakaz stadionowy. I telewizyjny.

nie zakazuj - bo i tak obejrzy z okna :)

Nie tą razą, bo mecz w Wawie :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    mauysia wrote:
    mauysia wrote:
    Kfjatus wrote:
    Opowiem Wam coś :)
    Jak poszłam na studia to już byłam z moim obecnym Mężem. No i podrywał mnie pewien młodzieniec, ale ja uważałam go jako kolegę i tyle. Zawsze próbował mi przedstawić mojego R., jako złego - co weekend i on nie przyjeżdża? Albo - ja to bym Ci w tym pomógł. Albo - i Wy same do klubu idziecie, bez swoich facetów? :P
    My dalej jesteśmy razem i jest nam dobrze, on był z dziewczyną i mu nie wyszło. I zaczął się odzywać czasem. Zmienił pracę na moje województwo i nawet chciał się spotkać,ale odmówiłam, dziś znów się odezwał. Co jakiś czas pyta czy mam dziecko, czy budujemy dom, czy wszystko ok itd.
    Mam wrażenie, że gdybym powiedziała, że mi się nie układa, albo się rozwodzę, to on byłby najszczęśliwszym facetem pod słońcem i za godzinę byłby koło mnie :P.

Rozumiem, że to nie ten sam, którego imienia zapomniałaś na randce i w przepraszalnym SMS-ie? :D

No chyba, że Cię pomyliłam z inną ovufriendką!

Miałam podobną historię, ale to chyba nie o mnie :P

To było tak, że Ovufriendka owa poszła z chłopakiem na randkę do kina, tam spotkała znajomych, ale zapomniała imienia chłopaka i złym imieniem go im przedstawiła - generalnie klapa, a potem w ramach rekompensaty wysłała mu bodajże SMSa, w którym znowu pomyliła jego imię. Albo coś w tym rodzaju :) Zapamiętałam, bo była fajna historia :D

Kfjatus lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 2796 2797 2798 2799 2800 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ