plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc dziewczyny.. wczoraj mialam bardzo wyczerpujący dzien
, najpierw 9 godzin w pracy, a pozniej musialam jechac do Krakowa na bankiet z firmy gdzie musialam uczestniczyc w pokazie ubrana w nasz stroj (zeby nie bylo nie w samą bieliznę) wrocilam do domu o 3 w nocy.. dzisiaj mam na szczescie wolne, wczoraj sie dowiedzialam tez ze umowe mi przedluzą, a raczej dadzą normalną o prace probną poki co i dzisiaj musze isc do lekarza medycyny pracy.
Pozatym na dzisiaj tez bylam umowiona juz od 2 miesiecy do innego ginekologa na kase chorych, jest bardzo dobry, bezplatny i dlatego tyle sie do niego czeka... jako ze juz jestem umowiona to szkoda mi nie isc, wiec pojde...zbikowa, Ola_czeka, Rucia, Effcia28, Kfjatus, Dodi, mauysia, aisa, Ilona, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Rucia wrote:Od środy rano do piątku wieczór zostanę słomianą ... matką
Moje dziecię jedzie na zieloną szkołę
Ale będę miała luz
Zapłaczesz się
Tak troszeczkę, ale tylko jak będzie odjeżdżałajako przyzwoita mama pomacham jej chusteczką, i popędzę później na badania
-
plemniczka wrote:czesc dziewczyny.. wczoraj mialam bardzo wyczerpujący dzien
, najpierw 9 godzin w pracy, a pozniej musialam jechac do Krakowa na bankiet z firmy gdzie musialam uczestniczyc w pokazie ubrana w nasz stroj (zeby nie bylo nie w samą bieliznę) wrocilam do domu o 3 w nocy.. dzisiaj mam na szczescie wolne, wczoraj sie dowiedzialam tez ze umowe mi przedluzą, a raczej dadzą normalną o prace probną poki co i dzisiaj musze isc do lekarza medycyny pracy.
Pozatym na dzisiaj tez bylam umowiona juz od 2 miesiecy do innego ginekologa na kase chorych, jest bardzo dobry, bezplatny i dlatego tyle sie do niego czeka... jako ze juz jestem umowiona to szkoda mi nie isc, wiec pojde...
Plemniczka, uwielbiam słuchać o takich rewoltach, gdy nagle wszystko zaczyna się komuś układać. Mają szczęście, że przedłużyli Ci umowę!Rucia, Kfjatus, plemniczka, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Ola_czeka wrote:Rucia wrote:Od środy rano do piątku wieczór zostanę słomianą ... matką
Moje dziecię jedzie na zieloną szkołę
Ale będę miała luz
Zapłaczesz się
Tak troszeczkę, ale tylko jak będzie odjeżdżałajako przyzwoita mama pomacham jej chusteczką, i popędzę później na badania
Pamiętaj przygotować coś ekstra na jej powrót - balony w pokoju, ciasto albo jakiś drobiazg. Ja dzięki takim atrakcjom uwielbiałam koniec wakacji -
nick nieaktualnyplemniczka wrote:czesc dziewczyny.. wczoraj mialam bardzo wyczerpujący dzien
Pozatym na dzisiaj tez bylam umowiona juz od 2 miesiecy do innego ginekologa na kase chorych, jest bardzo dobry, bezplatny i dlatego tyle sie do niego czeka... jako ze juz jestem umowiona to szkoda mi nie isc, wiec pojde...
Gratuluje .. wszystko się układa.. za pewne teraz będziesz mogła spokojnie iść na L-4 i bez obaw odbębnić biurokratyczny roczny urlop macierzyński..Fanaberie rządowe kurcze.. a ja z prawe za Pan brat .. dziś gnębię ZUSY..
plemniczka lubi tę wiadomość
-
wogole to mam problem.. jak pamietacie wykryli u mnie e coli w wymazie z pochwy, dostalam na to lek. Skonczylam go brac juz z 2 tyg temu, tyle ze po tym czasie zaczelo mnie cos tak troche swedziec jak przy grzybicy.. poszlam wiec do innego gina (to bylo z tydzien temu) i ta stwierdzila ze na oko nie widzi zadnego zapalenia ale pobrala tez wymaz. 3 dni temu odebralam ten wymaz i jest napisane ze nic nie znaleziono, nie wyhodowano... no to dlaczego czuje ten dyskomfort? mozliwe ze pojawila mi sie np inna bakteria przez ktora co jakis czas czuje swedzenie? to czemu w wymazie nic nie wsyszlo? wiecie martwie sie tym, bo wiem ze przez niektore swinstwa tez mozna poronic. Z tego powodu tez ide dzisiaj do tego lekarza
-
nick nieaktualnyjeju wrote:http://podatki.wp.pl/kat,70480,title,Zasilki-dla-przedsiebiorczych-matek-52-tys-miesiecznie-przez-rok,wid,15653847,wiadomosc.html?ticaid=1109a1 RUCIA, FEDRA, I INNE DZIEWCZYNY , KTÓRE NIE PRACUJĄ...ZAKŁADAĆ FIRMY PRZED ROZWIĄZANIEM...
Nie jest tak do konca .. interesowałam sie tym tematem bardzo dokładnie .. mimo tego , ze pracuje próbować chciałam wlsnie jescze tej strategii.. ale mieli od nowego roku zmienic zasady .. i nie wiem czy tak sie stało..ale mam info jakby to kogos interesowało..Fedra lubi tę wiadomość
-
plemniczka wrote:czesc dziewczyny.. wczoraj mialam bardzo wyczerpujący dzien
super ze przedłuża ci umoweplemniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Mnie interesuje kochana...można by założyć firmę i później podbić stawkę ubezpieczenia bez problemu...a co! Muszę uciekać ale wrócę...m.nie zabrał komórki...kurde...smycz w domu to skandal! Acha i wiecie co, mam zamiar mu zrobić dzis awanturę, że nie mam zaufania, bo komórki nie wziął a na badaniach mógł nie być tylko jakąś dziunię odwiedzić, ciekawe co zrobi
mozna Jeju .. wazne by w dniu przejscia na L4 składka chorobowa była płacona w najwyzszej kwocie .. jest to skladka dobrowolna wiec nik nie ma prawa ci jej wysokosci nałozyc .. płacisz jak chcesz .. przy zakładaniu firmy mozna przez 2 lata skorzysatc z Zusów preferencyjnych ,, czyli nizsze składki itp. itd. cdn.. -
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Poznaniaka takie bluzy pewnie paliłyby niczem koszula Dejaniry...
Komunikat Wikipedii:
"Z przykrością zawiadamiamy, że z powodu nagłego zainteresowania hasłem >>Koszula Dejaniry<< w różnych częściach Polski, Wielkiej Brytanii, Niemiec i Szwecji, przeciążone serwery Wikipedii pozostaną nieczynne do odwołania"
Ojojoj nie uważało się na polaku w liceum... -
Kfjatus wrote:mauysia wrote:mauysia wrote:Kfjatus wrote:Opowiem Wam coś
Jak poszłam na studia to już byłam z moim obecnym Mężem. No i podrywał mnie pewien młodzieniec, ale ja uważałam go jako kolegę i tyle. Zawsze próbował mi przedstawić mojego R., jako złego - co weekend i on nie przyjeżdża? Albo - ja to bym Ci w tym pomógł. Albo - i Wy same do klubu idziecie, bez swoich facetów?
My dalej jesteśmy razem i jest nam dobrze, on był z dziewczyną i mu nie wyszło. I zaczął się odzywać czasem. Zmienił pracę na moje województwo i nawet chciał się spotkać,ale odmówiłam, dziś znów się odezwał. Co jakiś czas pyta czy mam dziecko, czy budujemy dom, czy wszystko ok itd.
Mam wrażenie, że gdybym powiedziała, że mi się nie układa, albo się rozwodzę, to on byłby najszczęśliwszym facetem pod słońcem i za godzinę byłby koło mnie.
Rozumiem, że to nie ten sam, którego imienia zapomniałaś na randce i w przepraszalnym SMS-ie?
No chyba, że Cię pomyliłam z inną ovufriendką!
Miałam podobną historię, ale to chyba nie o mnie
To było tak, że Ovufriendka owa poszła z chłopakiem na randkę do kina, tam spotkała znajomych, ale zapomniała imienia chłopaka i złym imieniem go im przedstawiła - generalnie klapa, a potem w ramach rekompensaty wysłała mu bodajże SMSa, w którym znowu pomyliła jego imię. Albo coś w tym rodzajuZapamiętałam, bo była fajna historia
Kfjatus lubi tę wiadomość