X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Effcia28 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:
    PS> Tak na zdrowy rozsądek to Lech przerąbie, ale trzeba wspierać swój klub... :)

Masz zakaz stadionowy. I telewizyjny.

nie zakazuj - bo i tak obejrzy z okna :)

Nie tą razą, bo mecz w Wawie :)

no widzicie to ja nawet nie wiem gdzie ten mecz się będzie odbywał :( wstyd

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:

Witacie dziołchy te których nie witałam...z bykami piszę ale zrozumiecie mnie, bo ja dziś struś pędziwiatr...Mnie interesuje kochana...można by założyć firmę i później podbić stawkę ubezpieczenia bez problemu...a co! Muszę uciekać ale wrócę...m.nie zabrał komórki...kurde...smycz w domu to skandal! Acha i wiecie co, mam zamiar mu zrobić dzis awanturę, że nie mam zaufania, bo komórki nie wziął a na badaniach mógł nie być tylko jakąś dziunię odwiedzić, ciekawe co zrobi ;-)

No tak, bo z telefonem, to na pewno poszedłby na badania :)

Kfjatus lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Co tam u Ciebie Effcia? Jak synuś?

A Dziękuję dobrze dziś siedzi w domu(na dworze) bo nie poszedł do przedszkola :)

Mały wagarowicz nam rośnie!

Dopisuję go do listy osób, którym zazdroszczę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 08:02

Kfjatus, Effcia28 lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę po lukać na wykresy :)

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Rucia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Rucia wrote:
    Od środy rano do piątku wieczór zostanę słomianą ... matką :P Moje dziecię jedzie na zieloną szkołę :D Ale będę miała luz ;)

Zapłaczesz się :D

Tak troszeczkę, ale tylko jak będzie odjeżdżała :) jako przyzwoita mama pomacham jej chusteczką, i popędzę później na badania :)

Pamiętaj przygotować coś ekstra na jej powrót - balony w pokoju, ciasto albo jakiś drobiazg. Ja dzięki takim atrakcjom uwielbiałam koniec wakacji :)

Aaaa też tak u mnie było!
    Jak wracałam z obozu harcerskiego cały dom był sprzątnięty na błysk, a na stole talerz z owocami i ciachami, na moje powitanie :) To były czasy...

Ola_czeka lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    mauysia wrote:
    Effcia28 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:
    PS> Tak na zdrowy rozsądek to Lech przerąbie, ale trzeba wspierać swój klub... :)

Masz zakaz stadionowy. I telewizyjny.

nie zakazuj - bo i tak obejrzy z okna :)

Nie tą razą, bo mecz w Wawie :)

no widzicie to ja nawet nie wiem gdzie ten mecz się będzie odbywał :( wstyd

Effcia...... bez komentarza..... Jak możesz.....

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko, jeżeli miałaś robiony ponowny wymaz i nic nie wyszło, tzn, że chyba nie ma się czym przejmować. Może idź do apteki poproś o Lactovaginal albo Lacibios Femina i aplikuj sobie dla świętego spokoju.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 08:04

plemniczka, Effcia28, aisa lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Effcia28 wrote:
    Ola_czeka wrote:

A Dziękuję dobrze dziś siedzi w domu(na dworze) bo nie poszedł do przedszkola :)

ja mojemu tez czasem robie wagary ;)

a.png
    a.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Kfjatus wrote:
    mauysia wrote:
    mauysia wrote:
    Kfjatus wrote:
    Opowiem Wam coś :)
    Jak poszłam na studia to już byłam z moim obecnym Mężem. No i podrywał mnie pewien młodzieniec, ale ja uważałam go jako kolegę i tyle. Zawsze próbował mi przedstawić mojego R., jako złego - co weekend i on nie przyjeżdża? Albo - ja to bym Ci w tym pomógł. Albo - i Wy same do klubu idziecie, bez swoich facetów? :P
    My dalej jesteśmy razem i jest nam dobrze, on był z dziewczyną i mu nie wyszło. I zaczął się odzywać czasem. Zmienił pracę na moje województwo i nawet chciał się spotkać,ale odmówiłam, dziś znów się odezwał. Co jakiś czas pyta czy mam dziecko, czy budujemy dom, czy wszystko ok itd.
    Mam wrażenie, że gdybym powiedziała, że mi się nie układa, albo się rozwodzę, to on byłby najszczęśliwszym facetem pod słońcem i za godzinę byłby koło mnie :P.

Rozumiem, że to nie ten sam, którego imienia zapomniałaś na randce i w przepraszalnym SMS-ie? :D

No chyba, że Cię pomyliłam z inną ovufriendką!

Miałam podobną historię, ale to chyba nie o mnie :P

To było tak, że Ovufriendka owa poszła z chłopakiem na randkę do kina, tam spotkała znajomych, ale zapomniała imienia chłopaka i złym imieniem go im przedstawiła - generalnie klapa, a potem w ramach rekompensaty wysłała mu bodajże SMSa, w którym znowu pomyliła jego imię. Albo coś w tym rodzaju :) Zapamiętałam, bo była fajna historia :D

Nie to nie moja. Ja tylko zerwałam z chłopakiem i napisałam zamiast do przyjaciela (Michała) to do niego smsa w stylu: Cześć Misiek z Mariuszem to koniec, kiedy się potkamy żeby pogadać. No i Mariusz zrobił mi awanturę, że kręciłam na dwa fronty i że do niego nigdy Misiek nie powiedziałam :P. A to było tylko zdrobnienie od Michała i nigdy w życiu nie miałam dwóch facetów jednocześnie :D

mauysia, Dodi, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Effcia28 wrote:
    Ola_czeka wrote:

ja mojemu tez czasem robie wagary ;)

A moja mama mi nie robi jakoś :(

Rucia, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wagary nie są złe :) Moja dziecina też dzisiaj siedzi w domu, ale to dlatego że ma mega katar, a za chwilę wycieczka wiec trzeba się podkurować.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra idę się ogarnąć, bo chyba spanie mnie łapie, a mam tyle do zrobienia, ze dzisiaj drzemki muszą poczekać.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleście się rozgadały - przyznajcie, że tylko czekałyście aż pójdę na kawę!

Plemniczko - i do tego jeszcze jako modelka dorabiasz :D
    Kurde, abstrahując od tego, że moja figura pozostawia do życzenia ;) to byłabym w kropce, jakby szef kazał mi paradować w bieliźnie po wybiegu (zważywszy, że ja tylko tę bieliznę sprzedaję).

Kfjatus, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:
    Poznaniaka takie bluzy pewnie paliłyby niczem koszula Dejaniry...

Komunikat Wikipedii:

"Z przykrością zawiadamiamy, że z powodu nagłego zainteresowania hasłem >>Koszula Dejaniry<< w różnych częściach Polski, Wielkiej Brytanii, Niemiec i Szwecji, przeciążone serwery Wikipedii pozostaną nieczynne do odwołania"

Ojojoj nie uważało się na polaku w liceum... ;D

Widocznie w tamtym dniu byłam niedysponowana.

mauysia lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro jedziemu do mojej mamy to kuba na dworzu sie wyszaleje a dziś niech pobawi sie z kolegami w przedszkolu

a.png
    a.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysiu nie w bieliznie paradowalam :) mialam tylko nasz stanik, na to bluzke tez zfirmy taka koronkową przy przeswitywal ten kobaltowy biustonosz, spodenki tez z firmy ( dół od pidzamy ) no i dodatki :) nie zgodzialbym sie wyjsc w samej bieliznie :)

co do tych moich bakterii, ktorych podobno nie ma, a ja czuje jakby byly to dopytam dzisiaj tego gina...

dziewczyny zafasolkowane czy was tez raz bardziej a raz mniej bolalay piersi na początku? czasami przestaja mnie bolec, tylko sutki bolą przy dotyku

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczyny, ja wiem, że tylko część z Was znam prywatnie, że nie znamy się jakoś przesadnie długo. Wiem, że niektóre z Was nie lubią się odkrywać na forum, bo nie mają jeszcze pełnego zaufania a w necie jest wielu dewiantów. Ale może czas się otworzyć?

Kogo kochałyście w Beverly Hills 90210 - Dylana czy Brandona?

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    mauysiu nie w bieliznie paradowalam :) mialam tylko nasz stanik, na to bluzke tez zfirmy taka koronkową przy przeswitywal ten kobaltowy biustonosz, spodenki tez z firmy ( dół od pidzamy ) no i dodatki :) nie zgodzialbym sie wyjsc w samej bieliznie :)

co do tych moich bakterii, ktorych podobno nie ma, a ja czuje jakby byly to dopytam dzisiaj tego gina...

dziewczyny zafasolkowane czy was tez raz bardziej a raz mniej bolalay piersi na początku? czasami przestaja mnie bolec, tylko sutki bolą przy dotyku

Kolor kobaltowy jest cudny.

O piersiach w ciąży wiem mało, więc nie pomogę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 08:16

plemniczka lubi tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelko rob test, kurde jestem dobrej mysli! trzymam kciuki
    Muzi jestes niezwykle dzielna! nie znam bardziej pracowitej, poukladanej i zorganizowanej osoby jak ty! do tego wydaje mi sie ze ty wszystko robisz dobrze :) jestes pewnie wymarzoną zoną i mamą. Te wszystkie niedogadania, spiecia miną, twoj W z pewnością wie jaki ma skarb tylko czasami tez go przerastają problemy, niepowodzenia ktorych nie brak nam w zyciu.

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:

Co do E.coli, to wiem jedno, że mogą narobić niezłego ambarasu... Od paru dni 3,5-letnia córeczka mojej sis jest w szpitalu przez zakażenie tymi bakteriami - zakażenie dróg moczowych, parę dni temu w domu miała przez to temperaturę 42 stopni, pojechali oczywiście do szpitala, podali augmentin na E.coli, na szczęście okazało się, że trafili w dziesiątkę... - jest już coraz lepiej.
    Ale kurde powiem Wam, że się przez parę dni strasznie bałam, po tych ostatnich historiach z wysokimi gorączkami u dzieci :( Szkoda gadać.
    Grunt, że mała zdrowieje.

Effcia28, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 2797 2798 2799 2800 2801 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ