plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Co tam u Ciebie Effcia? Jak synuś?
A Dziękuję dobrze dziś siedzi w domu(na dworze) bo nie poszedł do przedszkola
Mały wagarowicz nam rośnie!
Dopisuję go do listy osób, którym zazdroszczę.
wczoraj z nim byłam na szczepieniu dostał kropelki i pani pielęgniarka zakazała mu podawać surowych warzyw ,owoców,soków,jogurtów ,mleka itd a że on chodzi do przedszkola z wyżywieniem to wolałam nie ryzykować podania czegoś czego mu nie wolno
Ola_czeka, Kfjatus, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:adelko rob test, kurde jestem dobrej mysli! trzymam kciuki
Muzi jestes niezwykle dzielna! nie znam bardziej pracowitej, poukladanej i zorganizowanej osoby jak ty! do tego wydaje mi sie ze ty wszystko robisz dobrze
jestes pewnie wymarzoną zoną i mamą. Te wszystkie niedogadania, spiecia miną, twoj W z pewnością wie jaki ma skarb tylko czasami tez go przerastają problemy, niepowodzenia ktorych nie brak nam w zyciu.
Zrobie .. ale wiesz Plemniczko ja wg sie nie spodziewałam takiego zbiegu zdarzeń.. a teraz masz .. 6 cykl i nic .. a ten po prostu olałam już siły nie miałam psychicznie .. jeśli sie by udało .. to nie wiemm. to popatrz jaki zbieg okolicznosci Ty , Kmsu i ja .. w tym samym czasie straciłysmy nasze aniołki , a teraz jest i dla mnie nadzieja ..
plemniczka lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Dobra dziewczyny, ja wiem, że tylko część z Was znam prywatnie, że nie znamy się jakoś przesadnie długo. Wiem, że niektóre z Was nie lubią się odkrywać na forum, bo nie mają jeszcze pełnego zaufania a w necie jest wielu dewiantów. Ale może czas się otworzyć?
Kogo kochałyście w Beverly Hills 90210 - Dylana czy Brandona?
Oglądałam serial, fakt, ale jakoś nie czułam mięty do żadnego z bohaterów
Za to Joe z New Kids On The Block... Aaaaach! (kurka czuję się jak jakiś dinozaur
)

-
Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:mauysia wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:PS> Tak na zdrowy rozsądek to Lech przerąbie, ale trzeba wspierać swój klub...

Masz zakaz stadionowy. I telewizyjny.
nie zakazuj - bo i tak obejrzy z okna
Nie tą razą, bo mecz w Wawie
no widzicie to ja nawet nie wiem gdzie ten mecz się będzie odbywał
wstyd
Effcia...... bez komentarza..... Jak możesz.....
no taka ze mnie wielkopolanka
-
Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Co tam u Ciebie Effcia? Jak synuś?
A Dziękuję dobrze dziś siedzi w domu(na dworze) bo nie poszedł do przedszkola
Mały wagarowicz nam rośnie!
Dopisuję go do listy osób, którym zazdroszczę.
wczoraj z nim byłam na szczepieniu dostał kropelki i pani pielęgniarka zakazała mu podawać surowych warzyw ,owoców,soków,jogurtów ,mleka itd a że on chodzi do przedszkola z wyżywieniem to wolałam nie ryzykować podania czegoś czego mu nie wolno
By nie siedzieć tu w pracy dałabym się nawet zaszczepić.
Choć nie, chyba nie.
Czy u Was też była w podstawówce moda na dawaniu "muk"? (Uderzenie zamknięta pięścią w ramię z okrzykiem "Muka!")
Pamiętam, że jedyne co pozwalało uniknąć muki, to rozpaczliwe: "Nie w szczępionkęęęęęęęęęęęęę!!!!!"
mauysia, aisa, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Dobra dziewczyny, ja wiem, że tylko część z Was znam prywatnie, że nie znamy się jakoś przesadnie długo. Wiem, że niektóre z Was nie lubią się odkrywać na forum, bo nie mają jeszcze pełnego zaufania a w necie jest wielu dewiantów. Ale może czas się otworzyć?
Kogo kochałyście w Beverly Hills 90210 - Dylana czy Brandona?
Oglądałam serial, fakt, ale jakoś nie czułam mięty do żadnego z bohaterów
Za to Joe z New Kids On The Block... Aaaaach! (kurka czuję się jak jakiś dinozaur
)
Tylko Jordan! -
Adelko to wlasnie czesto jest tak ze kiedy juz odpuszczamy troche to wtedy TO sie dzieje
nie nakrecam, po cihu kibicuje 
mauysiu no wlasnie e coli to straszne dziadostwo, podobno ciezko to wyleczyc, wiec tym bardziej dziwne ze ja po jednym opakowaniu leku juz bym sie tego pozbyla... hmmm.
dziewczyny no tez sie ciesze ze umowe dostane
Fedrus dziekuje za gratki bety od Libry. Usciskaj ją wirtualnie odemnie!
Fedra lubi tę wiadomość