plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymam pytanie do was fasolkowych .. miała któras z was objawy jak na @ a jednak były II kreski ..?
bo szczerze to ja przy tych moich 3 ciazach to nie miałam zadnych .. no przy ostatniej byłam zmeczoana ale to jak juz wiedziałam ze jestem .. a teraz to juz sama sie gubie .. ?
prosze o wyrozumiałośc i prosze nie bićFedra lubi tę wiadomość
-
adelajda82 wrote:mam pytanie do was fasolkowych .. miała któras z was objawy jak na @ a jednak były II kreski ..?
bo szczerze to ja przy tych moich 3 ciazach to nie miałam zadnych .. no przy ostatniej byłam zmeczoana ale to jak juz wiedziałam ze jestem .. a teraz to juz sama sie gubie .. ?
prosze o wyrozumiałośc i prosze nie bić
No chyba nawet sporo tak miało.
Ale tak czy inaczej, nie ma co gdybać, tylko jutro rano zrobić test
Dobra idę do tej roboty, bo to co ja dziś robię (albo czego nie robię) przekracza ludzkie pojęcie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 08:43
Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry...
Ja dzisiaj z doskoku, ponieważ dzisiaj działam w kuchni: robię swoje przyjęcie urodzinowe.
Zostały mi do zrobienia babeczki, szarlotka i dwie sałatki. Więc trochę mi zejdzie.
Plemniczko, super że Ci przedłużają umowę
Resztę doczytam później.
Miłego dnia Wam życzę
Paaaa!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 08:48
Blondi22, plemniczka, Kfjatus, aisa, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySandraa wrote:Tak dzisiaj;) o 13:45 dokładnie;)
P.S babeczki już w piekarniku.
No to juz pare godzin przed ..
Abyś była uśmiechnięta
w dniu tak ważnego święta.
Abyś mimo biegu lat,
zawsze kochała cały świat.
Abyś duchem młoda była
i nic sobie z problemów nie robiła.
Zycze ci Ja ..Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj najlepszego Sandro!!
Lub też Sandroo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 09:06
Sandraa, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny