plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:a-koczek wrote:ja wszystkie odcinki miałam nagrane na kasety vhs i ogladałam kazdy odcinek po 1000 raz pozniej przezuciłam sie na jezioro marzen
....... Masz może jeszcze te kasety........?
gdzies u rodziców na strychu pewnie są ale musiałabym poszukac -
miało być tak pięknie a musze pracować, co za niesprawiedliwość...
całe szczęście ze dziś piątunio!
<czy będę robić strone znajomemu w weekend zamiast jak normalni ludzie iść sobie offline?? ALEŻ OCZYWIŚCIE!>Blondi22, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:miało być tak pięknie a musze pracować, co za niesprawiedliwość...
całe szczęście ze dziś piątunio!
<czy będę robić strone znajomemu w weekend zamiast jak normalni ludzie iść sobie offline?? ALEŻ OCZYWIŚCIE!>
Cudownie, jutro poklikamy...zbikowa lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Żbiku, rozumiem, że temka w dół, bo się solidaryzujesz ze mną? Naprawdę nie ma potrzeby, spokojnie zachodź w ciążę. Czy też chodzi Ci może o przelot na antypody?
temat zdechł chwilowo, nie wyrobimy sie z kasą raczej. ale znając mojego pięknego to jeszcze 7 razy sie wszystko zmieni.
a "żołnierze w sypialni" byli tylko raz w tym czasie gdy powinni wiec nie spodziewałabym sie cudów.
ej musze leciećBlondi22, aisa, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:Żbiku, rozumiem, że temka w dół, bo się solidaryzujesz ze mną? Naprawdę nie ma potrzeby, spokojnie zachodź w ciążę. Czy też chodzi Ci może o przelot na antypody?
temat zdechł chwilowo, nie wyrobimy sie z kasą raczej. ale znając mojego pięknego to jeszcze 7 razy sie wszystko zmieni.
a "żołnierze w sypialni" byli tylko raz w tym czasie gdy powinni wiec nie spodziewałabym sie cudów.
ej musze lecieć
Aha, to sorry, myślałam, że planujesz dziecko ze swoim facetem, a ty z całym wojskiem się prowadzasz. Zmień forum ok?zbikowa, Dodi, Effcia28, Ilona, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim
Mauysiu, dobrze, że wizyta nudna, za to następna będzie ekscytująca
Kfjatku, fajnie, że M czeka urlop. Odpoczniecie sobie razem
Historia z zakochańcem niezła. I chyba dobrze, że nie zaprosiłaś Go na wesele...
Historia z zapomnianym imieniem była Kajowa albo Agowa
Muzi, miło, że W zgodził się na badania. Wierzę, że wszystko będzie się dobrze układać. Życzę dużo sił! A i tak podziwiam bo silna z Ciebie kobieta!
Mała, życzę udanego grilowania
Shagguś, udanych wizyt z Młodym i z Młodszymi czekamy na relację
Adelajda, trzymam kciuki za dzisiejszy test, bo do jutra chyba nie wytrzymasz
Plemniczka, gratulejszyn z okazji przedłużenia umowyno i rozpoczęcia kariery modelki
Sandro, wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń!!
Muke pamiętam z podstawówki, bardziej mi się Brandon podobał, ale Go nie kochałam...adelajda82, Ola_czeka, mauysia, Kfjatus, Ilona, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySandra wszystkiego najlepszego
Ola - Tomaszów jest .. MazowieckiTak samo jak Grodzisk Wielkopolski a ja pół życia mieszkałam w Grodzisku ... Mazowieckim
Byłyśmy na zakupach, moje dziecko wymiękło cholera, choróbsko ją łapie, musiałyśmy się wcześniej ewakuować ze sklepów, to nie do pomysleniaAle w końcu mamy kalosze !
Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ Beverly Hills kochałam się w Dylanie
ale jakoś nie byłam wielką fanką tego serialu. W ogóle mało tv oglądam
Chyba w tym czasie w gume jeszcze grałam.
EDIT
Przecież ja wtedy jeszcze w majtki robiłam. Kiedy nadawali ten serial? Miałam 9 lat? O Chryste o jakiej ja miłości mówięWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 10:59
zbikowa, Ola_czeka, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyadelajda82 wrote:Beverly Hills, 90210
Gatunek serialu dramat
Kraj produkcji Stany Zjednoczone
Oryginalny język angielski
Premiera 1990 roku..
gatunek serialu DRAMAT .. ja pikole to cztm jest dlaczego ja i trunde sprawy .. heeee masakraIlona, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Sandra wszystkiego najlepszego
Ola - Tomaszów jest .. MazowieckiTak samo jak Grodzisk Wielkopolski a ja pół życia mieszkałam w Grodzisku ... Mazowieckim
Byłyśmy na zakupach, moje dziecko wymiękło cholera, choróbsko ją łapie, musiałyśmy się wcześniej ewakuować ze sklepów, to nie do pomysleniaAle w końcu mamy kalosze !
Mówiłysmy o Gorzowie Wielkopolskim w województwie lubuskim:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 11:32
-
Rucia wrote:Z Beverly Hills kochałam się w Dylanie
ale jakoś nie byłam wielką fanką tego serialu. W ogóle mało tv oglądam
Chyba w tym czasie w gume jeszcze grałam.
EDIT
Przecież ja wtedy jeszcze w majtki robiłam. Kiedy nadawali ten serial? Miałam 9 lat? O Chryste o jakiej ja miłości mówię
Grunt, że już miałaś gust!