plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:plemniczka wrote:a ja co kilka odcinków kochalam kogos innego... nawet tego od Dony!
????????????????????????????????????????????
Kochałaś też tego blond cherubinka? Steve'a???????
Nie! Plemniczce chyba chodzi o Davida!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 08:27
-
Ola_czeka wrote:A może brian to imię aktora?
O własnie, David.
Ja wiem, że jej o niego chodziło, ale napisała też, że co odcinek kochała innego więc się zaniepokoiłam.
BEJBIKI CHODZI O DAVIDA!! A grał go Brian Austin Green, co to teraz pyka Megan Foxplemniczka, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Effcia a czemu ja nie wiem, że Ty jesteś "od nas"?
widocznie nie uważnie przeglądałaś tabelkę
Fedra poproszę tabelkę, bo Effcia nie chce mi podpowiedzieć...
Effcia jest bodajże z Gorzowa, ale głowy nie dam uciąć -
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:A może brian to imię aktora?
O własnie, David.
Ja wiem, że jej o niego chodziło, ale napisała też, że co odcinek kochała innego więc się zaniepokoiłam.
BEJBIKI CHODZI O DAVIDA!! A grał go Brian Austin Green, co to teraz pyka Megan Fox
NO JA WIEM!!!! I NIE KRZYCZ!!! -
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Effcia a czemu ja nie wiem, że Ty jesteś "od nas"?
Effcia jest bodajże z Gorzowa, ale głowy nie dam uciąć
Gorzów nie jest w Wielkopolsce, pani specjalistko od mitologii. -
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:A może brian to imię aktora?
O własnie, David.
BEJBIKI CHODZI O DAVIDA!! A grał go Brian Austin Green, co to teraz pyka Megan Fox
NO JA WIEM!!!! I NIE KRZYCZ!!!
Osz cholera, użyłam kapsloka... moje dni są policzone
EDIT: O kurczaczek, użyłam przekleństwa, teraz już w ogóle mam przerąbaneWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 08:31
Fedra lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:A może brian to imię aktora?
O własnie, David.
NO JA WIEM!!!! I NIE KRZYCZ!!!
Osz cholera, użyłam kapsloka... moje dni są policzone
I powiedziałaś cholera. -
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Effcia a czemu ja nie wiem, że Ty jesteś "od nas"?
Gorzów nie jest w Wielkopolsce, pani specjalistko od mitologii.
Eee.. To czemu ma w nazwie "Wielkopolski"..? -
Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Co tam u Ciebie Effcia? Jak synuś?
A Dziękuję dobrze dziś siedzi w domu(na dworze) bo nie poszedł do przedszkola
Mały wagarowicz nam rośnie!
Dopisuję go do listy osób, którym zazdroszczę.
wczoraj z nim byłam na szczepieniu dostał kropelki i pani pielęgniarka zakazała mu podawać surowych warzyw ,owoców,soków,jogurtów ,mleka itd a że on chodzi do przedszkola z wyżywieniem to wolałam nie ryzykować podania czegoś czego mu nie wolno
By nie siedzieć tu w pracy dałabym się nawet zaszczepić.
Choć nie, chyba nie.
Czy u Was też była w podstawówce moda na dawaniu "muk"? (Uderzenie zamknięta pięścią w ramię z okrzykiem "Muka!")
Pamiętam, że jedyne co pozwalało uniknąć muki, to rozpaczliwe: "Nie w szczępionkęęęęęęęęęęęęę!!!!!"
hehe pamietam to -
Dobra, cofam wszystko, co do lokalizacji Effci.
OSTRÓW WIELKOPOLSKI!
EDIT: (Effciu, w sumie to chyba nie powinnam tak szafować tymi danymi - daj znać, to usunę nazwę miasta! )Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 08:36
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Effcia a czemu ja nie wiem, że Ty jesteś "od nas"?
Gorzów nie jest w Wielkopolsce, pani specjalistko od mitologii.
Eee.. To czemu ma w nazwie "Wielkopolski"..?
A czemu tomaszów ma w nazwie mazowiecki?