X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Tak na marginesie :P Nie jestem kibicem Legii :P Za piłką nożną nie przepadam w ogóle :P Także czy Legia czy Lech wygra mi to bez różnicy :)

NO TO CZEMU MNIE TU MĘCZYSZ JAKIMIŚ BLUZKAMI Z LOGO LEGII!!!

:D :D :D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opowiem Wam coś :)
    Jak poszłam na studia to już byłam z moim obecnym Mężem. No i podrywał mnie pewien młodzieniec, ale ja uważałam go jako kolegę i tyle. Zawsze próbował mi przedstawić mojego R., jako złego - co weekend i on nie przyjeżdża? Albo - ja to bym Ci w tym pomógł. Albo - i Wy same do klubu idziecie, bez swoich facetów? :P
    My dalej jesteśmy razem i jest nam dobrze, on był z dziewczyną i mu nie wyszło. I zaczął się odzywać czasem. Zmienił pracę na moje województwo i nawet chciał się spotkać,ale odmówiłam, dziś znów się odezwał. Co jakiś czas pyta czy mam dziecko, czy budujemy dom, czy wszystko ok itd.
    Mam wrażenie, że gdybym powiedziała, że mi się nie układa, albo się rozwodzę, to on byłby najszczęśliwszym facetem pod słońcem i za godzinę byłby koło mnie :P.

mauysia, zbikowa, Dodi, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poznaniaka takie bluzy pewnie paliłyby niczem koszula Dejaniry...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uchu, chciałam sie przywitac, ale tu kibole dzisiaj, to ja moze poczekam ;)

Rucia, mauysia, Effcia28, Ola_czeka, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Rucia wrote:
    Ilona wrote:
    Ruciu no ja niewiem co na mdłości, bo nie miałam. Ale mam nadzieje, ze niedługo znikną i będziesz mogła w pełni cieszyć sie stanem blogoslawionym.
    Mówią ze mdłości to na syna, prawda ;D

Ilonko moja teściowa ma dwóch synów :) Z pierwszym czuła sie rewelacyjnie, a z drugim miała mdłości, wymioty, i wszystkie możliwe dolegliwości. Sądziła, ze urodzi córkę, wyszedł mój Paweł ;)

Aaaa, czyli on po ojcu tak Cię męczy?

Rucia, zdajesz sobie sprawę z tego, że jak już uwierzysz w chłopca - zaczniemy Ci wkręcać, że to dziewczynka?

I tak wiem, że to baba :)

Ze strony mojego M. są same dziewuchy. U mnie nie wiem, bo moi bracia nie kwapią się do zrobienia mnie ciocią :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Rucia wrote:
    Tak na marginesie :P Nie jestem kibicem Legii :P Za piłką nożną nie przepadam w ogóle :P Także czy Legia czy Lech wygra mi to bez różnicy :)

NO TO CZEMU MNIE TU MĘCZYSZ JAKIMIŚ BLUZKAMI Z LOGO LEGII!!!

:D :D :D

A chciałam ci pokazać jakie ładne ubranka dostałam hahaha :D

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Jak poszłam na studia to już byłam z moim obecnym Mężem. No i podrywał mnie pewien młodzieniec, ale ja uważałam go jako kolegę i tyle. Zawsze próbował mi przedstawić mojego R., jako złego - co weekend i on nie przyjeżdża? Albo - ja to bym Ci w tym pomógł. Albo - i Wy same do klubu idziecie, bez swoich facetów? :P
    My dalej jesteśmy razem i jest nam dobrze, on był z dziewczyną i mu nie wyszło. I zaczął się odzywać czasem. Zmienił pracę na moje województwo i nawet chciał się spotkać,ale odmówiłam, dziś znów się odezwał. Co jakiś czas pyta czy mam dziecko, czy budujemy dom, czy wszystko ok itd.
    Mam wrażenie, że gdybym powiedziała, że mi się nie układa, albo się rozwodzę, to on byłby najszczęśliwszym facetem pod słońcem i za godzinę byłby koło mnie :P.

Rozumiem, że to nie ten sam, którego imienia zapomniałaś na randce i w przepraszalnym SMS-ie? :D

Fedra lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:

Matko ale wytrwały ! o.O ufff ... zaciąga aż na szaleńca psychopatę :P

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:

Nie no, zapraszamy...

To ja może jeszcze wytłumaczę skąd taka gorączka w tym temacie - bo Legia i Lech walczą o pierwsze miejsce w ekstraklasie (kto tę klasę tak nazwał to nie wiem, bo do EKSTRA to jej daleko! :/ ) - tylko te dwa kluby się liczą w walce o mistrza - i ten mecz będzie decydujący. Jak Legia wygra, to ma "majstra" w kieszeni.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 07:35

zbikowa, Effcia28 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie Kfjatuś, to na pewno miło poczuć, że człowiek nadal licz się na rynku ;)

zbikowa, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Kfjatus wrote:

Rozumiem, że to nie ten sam, którego imienia zapomniałaś na randce i w przepraszalnym SMS-ie? :D

No chyba, że Cię pomyliłam z inną ovufriendką!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    zbikowa wrote:

Nie no, zapraszamy...

To ja może jeszcze wytłumaczę skąd taka gorączka w tym temacie - bo Legia i Lech walczą o pierwsze miejsce w ekstraklasie (kto tę klasę tak nazwał to nie wiem, bo do EKSTRA to jej daleko! :/ ) - tylko te dwa kluby się liczą w walce o mistrza - i ten mecz będzie decydujący. Jak Legia wygra, to ma "majstra" w kieszeni.

tak tez myslałam że wyskoczenie z "moją" Lechią byłoby nietaktem. ;p

Swoją droga to zabawne ze dwie baby w ciąży kłócą się który zespół lepszy :D

Effcia28, Ola_czeka, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ruciu,

"Mecz Legia - Lech mówisz? LEGIA !!! :D
    Ja mam nawet dla przyszłego potomka bluzę i smoczek Legii :) Mój brat jest mega kibicem Legii, nie opuści żadnego meczu w Wawie."

Udam, że tego nie słyszałam.......

;D

oho spotkała się Poznaniaczka z Warszawiaczką będzie grubo :)

a tak na poważnie to witam się i ja :)

Ola_czeka, Dodi, mauysia, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    mauysia wrote:
    zbikowa wrote:

Nie no, zapraszamy...

tak tez myslałam że wyskoczenie z "moją" Lechią byłoby nietaktem. ;p

Swoją droga to zabawne ze dwie baby w ciąży kłócą się który zespół lepszy :D

:D Żbiczku bywa :D

zbikowa lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Poznaniaka takie bluzy pewnie paliłyby niczem koszula Dejaniry...

Komunikat Wikipedii:

"Z przykrością zawiadamiamy, że z powodu nagłego zainteresowania hasłem >>Koszula Dejaniry<< w różnych częściach Polski, Wielkiej Brytanii, Niemiec i Szwecji, przeciążone serwery Wikipedii pozostaną nieczynne do odwołania"

Rucia, zbikowa, Effcia28, mauysia, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:
    PS> Tak na zdrowy rozsądek to Lech przerąbie, ale trzeba wspierać swój klub... :)

Masz zakaz stadionowy. I telewizyjny.

nie zakazuj - bo i tak obejrzy z okna :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 07:42

Ola_czeka lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze coś dopowiem do mojej historii :P
    Gdy powiedziałam "psychopacie", że planujemy ślub z R., to po kilku dniach opowiedział mi swój sen: " zaprosiłam go na to wesele, przyjechał do mojego domu, a potem w Kościele sprzeciw się, że do tego ślubu nie może dojść. My jednak pewni miłości wzięliśmy ślub, a on potem chciał mnie porwać i pobił się z moim R." :P
    I wiecie co? Nie zaprosiłam go na wesele :P
    Powiedziałam potem, że no straciliśmy jakoś kontakt, więc nie zaprosiłam :P

zbikowa, mauysia, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od środy rano do piątku wieczór zostanę słomianą ... matką :P Moje dziecię jedzie na zieloną szkołę :D Ale będę miała luz ;)

Effcia28, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    mauysia wrote:
    Kfjatus wrote:

No chyba, że Cię pomyliłam z inną ovufriendką!

Miałam podobną historię, ale to chyba nie o mnie :P

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Od środy rano do piątku wieczór zostanę słomianą ... matką :P Moje dziecię jedzie na zieloną szkołę :D Ale będę miała luz ;)

Zapłaczesz się :D

‹‹ 2795 2796 2797 2798 2799 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ