plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Adelko jeśli możesz to pokaż projekt domku, skoro budowałaś
My nie budowaliśmy tylko adaptowaliśmy strych ..około 120 m2
Moi przyszli teście maja dom 300m2 to dom który ma 200 lat jest zabytkowy na wsi.. i nam skapnęło się tam mieszkać.. -
Selena wrote:adelajda82 wrote:staraczka24 wrote:adelajda82 rob test i dawaj fotke ! czuje ze ci się chyba jednak udało !
zrobie u mojego N.. no chyba ze @ przyjdzie ..
a o której to mniej więcej bedzie?:)dasz nam od razu znać jaki wynik?
właśnie, bo musimy wiedzieć, kiedy czekaćSelena, aisa lubią tę wiadomość
-
adelajda82 wrote:Kfjatus wrote:Adelko jeśli możesz to pokaż projekt domku, skoro budowałaś
Moi przyszli teście maja dom 300m2 to dom który ma 200 lat jest zabytkowy na wsi.. i nam skapnęło się tam mieszkać..
a no to też fajnie
a my od początku, więc jest masę pracy, w tym roku chcemy tylko pod papę przykryć,a potem powoli resztę -
nick nieaktualny
-
adelajda82 wrote:Dam wam znać .. bez obaw .. dzis bede u N około 17 i wtedy zrobię i napisze jaki jest wynik..macie to jak w banku..OBIECUJE.
no to postaram się tak zajrzeć:)i oby to były dobre wieści:)no a teraz sie biore do pracy...ale w miedzyczasie bede zaglądaćFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:adelajda82 wrote:Kfjatus wrote:Adelko jeśli możesz to pokaż projekt domku, skoro budowałaś
Moi przyszli teście maja dom 300m2 to dom który ma 200 lat jest zabytkowy na wsi.. i nam skapnęło się tam mieszkać..
a no to też fajnie
a my od początku, więc jest masę pracy, w tym roku chcemy tylko pod papę przykryć,a potem powoli resztę
powiem ci , że my mielismy tylko tam dechy i nic wiecej .. bałagan jak chorera bo mama mojego n tam miała swoj magazyn .. 120 metrów.. maskra taki mini składzik.. robiliśmy dach , okna , podłogi na nowo, scianki , ocieplenie woda prad ogrzewanie wszytsko to co Wy robice no tylko mury juz były .. ale kasy juz poszło a jeszce to nie wszytsko.. jak juz bedzie gotowe to wkleje fotki..Kfjatus lubi tę wiadomość
-
Adelko rozumiem, że dużo pracy włożyliście, ale plus, że już coś było
Fajnie, że już prawie kończycie, nam się pewnie zejdzie ze 3-4 lata zanim się wprowadzamy. Chyba, że weźmiemy kredyty, ale jak narazie się tego wystrzygliśmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 05:56
-
staraczka24 wrote:kfajtus mam na myśli to zdjecie male z lewej strony przy postach
jestme taka zaspana ze nie dowidze hehe
Sorry, ale trochę mnie zniesmaczyłaś. Chyba różni się zdjęcie mnie od jakiegoś innego o którym piszesz...Fedra, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewencje,
jeeejka, jak się cieszę, że dziś piątek! Fakt, że jutro w połowie dnia będziemy uziemieni w chacie, bo w TV mecz Legia-Lech, ale przed i po może uda nam się coś przedsięwziąć
No i niedziela ma być bardzo słoneczna, więc na pewno zrobimy jakiś miły wypadzik.
Mam nadzieję, że Wam też się uda naładować w weekend bateryjki (słoneczne) na nowy tydzień!
jeju, Fedra, Selena, Ilona, Shagga_80, zbikowa, Effcia28, Blondi22, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:adelajda82 wrote:Dam wam znać .. bez obaw .. dzis bede u N około 17 i wtedy zrobię i napisze jaki jest wynik..macie to jak w banku..OBIECUJE.
Albo jutro z rańca, bo ponoć najlepiej z porannego moczu!
Hej Mauyś. Chciałam to samo pisać Adelce, żeby z porannego moczu dopiero zrobiłaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 06:00
mauysia, jeju, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny poprzednio zrobiłam 2 dni przed @ i wyszły II krechy .. po pracy kupiłam sobie tes tak w sumie mnie natknęło a nie liczyłam na udane rozwiązanie .. sikam patrze a tam II krechy smiac mi sie chciało, no to bum w auto do mojego N .. jak do niego wpadłam a on cio jest bo to był pon. po weekendzie ... a ja nic tak sobie gadamy i wcisnełam mu w dłon test on tak patrzy na mnie na test .. nie mógł uwierzyć .. zrobiłam na 2 dzien bete i była bardzo ładna .. nawet lekarz mi sie pytał skad tak szybko wiedziałam ,ze jestem w ciązy ..śmiał się ze tak poszło... a ja uradowana byłam..
jeju, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny