plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam ponownie, wpadam,bo liczyłam na Mauysiowe wieści ale ma nic jeszcze, of kors!
Muzi...kochana,nie pocieszę Cię...powiem Ci jedno - związki z osobą "z przeszłością" a w szczególności z dziećmi to trudny temat...moja mama wyszła za mąż za faceta z dwójką dzieci (a Ona miała nas dwie) i wierz mi, do tej pory na tym tle dochodzi do wieeeeeeeeeeeeeelu nieporozumieńNiestety to jest sytuacja bez wyjścia
nie da się definitywnie postawić sprawy - albo Oni albo ja a zaakceptować faktu,że często jest się na straconej pozycji też się nie da
Co można zrobić?
Nie wiem
Ściskam mocno...to mogę -
nick nieaktualnystaraczka24 wrote:jestem po wizycie.. zalamana
we wtorek wzielam pregnyl plyny w zatoczce nie ma ale sa pecherzyki wiec albo nie pekly albo rosna inne a ten co mial to pekl.. jesli @ przyjdzie to musze zrobic przerwe i isc na hsg...
nina jak to hsg wyglada ? lezy sie w spzitalu ?
powiem wam ze stracilam nadzieje ze cos w tym cyklu wyjdzie.
Niestety nie wiem nic w tym temacie
PS. Kto to Nina? -
nick nieaktualnystaraczka24 wrote:jestem po wizycie.. zalamana
we wtorek wzielam pregnyl plyny w zatoczce nie ma ale sa pecherzyki wiec albo nie pekly albo rosna inne a ten co mial to pekl.. jesli @ przyjdzie to musze zrobic przerwe i isc na hsg...
glowa do góry..poki @nie przyjdzie nie ma co wyrokować i bawić się we wróżkę,.. Trzeba żyć i robić swoje.czyli dużo przyjemności i miłości, a stres wrzucić do kosza..sama wiem po sobie ze stres blokuje wszystko...i teraz czakam na efekt..jutro się okaże ? A boje się bardzo, jak testowalam w każdym cyklu tak teraz nie mogę....okresu brak...Effcia28 lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:staraczka24 wrote:jestem po wizycie.. zalamana
Niestety nie wiem nic w tym temacie
PS. Kto to Nina?
Autorka zrobiła kopiuj wklej na paru wątkach i nie wysiliła sie na edytowanie postuFedra, Kfjatus, Dodi, Effcia28, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej babeczki ja tylko na chwilkę wpadłam napisać kilka słów
muzarcia kochana trzymaj się kobitko wiem co przezywasz i jak się czujesz. Przytulam mocno :* Wierze ze jesteś silna baba i tak łatwo się nie poddaszwiele razy nam tu udowodniłaś
całym serduszkiem jestem z tobą
Effcia28 lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
zbikowa wrote:Gunia wrote:Witam, przeczytałam co żeście skrobały zawzięcie i nie mam już sił nic pisać poza tym, że tez dziś mam doła... to chyba pogoda bo kilka dziewczyn czytałam, że dziś narzekało...
Muzarciu, przykro mi, nie wiem, co powiedzieć, jak pocieszyć, przytulam Cię mocno:*
I się żegnam na razie, i tak nikogo nie ma, do widzenia(?)
P.s. Też sobie ponarzekam, a co... nie mam pomysłu co może mi szkodzić, nic nie zmieniałam w jadłospisie, ale codziennie mam nudności, męczy mnie to, nawet zrobiłam pyszne spaghetti i też nie idzie go jeść... co najgorsze woda, którą piję w litrach, też mi zaczyna przeszkadzać, o:( Bye.
Ta Twoja temperatura i nudności nasuwają mi jedną myśl.
@ świadczy zupełnie co innego, ale kto wie?
może by tak jednak bete dla pewności?
No właśnie Gunia - zawsze miałaś takie wysokie temperatury na początku cyklu?
OK - doczytałam Twoje wyjaśnieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 19:04
-
No i u gina niby spoko, ale bez szału ciał, tzn. pogrzebał we mnie, spojrzał na wyniki krwi i moczu, przepisał mi do brania więcej żelaza, ale USG żadnego nie zrobił, a ten jego sprzęt do USG tak zachęcał do użycia
No trudno. Nudy na pudy były, nawet dzieciolka swojego nie mogłam zobaczyć
No ale grunt, że w badaniu palpacyjnym nie wymacał żadnych nieprawidłowości.
W ogóle zaponmiałam karty ciąży, więc nie mam wpisanej dzisiejszej wizyty - ja to mam sklerozę niewąską!
Za 3 tygodnie mam umówione USG połówkowe, po tej wizycie na pewno będę bardziej rozemocjonowana niż po dzisiejszej! Tym bardziej że za te 3 tygi mam nadzieję poznać płeć potomka nr 2kopciuszek126, zbikowa, Shagga_80, aisa, Fedra, Sandraa, Dodi, Ola_czeka, Rucia, Effcia28, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
No i łóżeczko zamówione dziś przyjechało, rozłożyliśmy już próbnie i Leoś się do niego przymierzył
(to jest łóżeczko turystyczne) - więc powoli zaczynam kolekcjonowanie zestawu dzieciowego
kopciuszek126, zbikowa, Shagga_80, Fedra, aisa, Sandraa, Dodi, Ola_czeka, Rucia, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Dobranoc dziewczynki, idę usypiać młodziana. Do jutra rana!
lki9,kollllollllll==========-kkkkkkkkkmmmmmmkkkkkkkkkkkmmmmmyyyyyyyyyyuuuuuuu
sssssssssssssssssxxxx,w
To było parę słów od Lkopciuszek126, zbikowa, Fedra, aisa, Sandraa, Kfjatus, Dodi, mala29_, Ola_czeka, Rucia, Effcia28, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:No i u gina niby spoko, ale bez szału ciał, tzn. pogrzebał we mnie, spojrzał na wyniki krwi i moczu, przepisał mi do brania więcej żelaza, ale USG żadnego nie zrobił, a ten jego sprzęt do USG tak zachęcał do użycia
No trudno. Nudy na pudy były, nawet dzieciolka swojego nie mogłam zobaczyć
No ale grunt, że w badaniu palpacyjnym nie wymacał żadnych nieprawidłowości.
W ogóle zaponmiałam karty ciąży, więc nie mam wpisanej dzisiejszej wizyty - ja to mam sklerozę niewąską!
Za 3 tygodnie mam umówione USG połówkowe, po tej wizycie na pewno będę bardziej rozemocjonowana niż po dzisiejszej! Tym bardziej że za te 3 tygi mam nadzieję poznać płeć potomka nr 2
No to teraz mogę popracować
Ciekawe jak moja jutrzejsza wizyta
Buziaki i do jutraFedra lubi tę wiadomość
-
No to byłam zobaczyłam i zmykam do spania
Mayusia ciesze się ze na wizycie wyszło wszystko ok szkoda jednak ze nie zobaczyłaś potomka
Jutro sie czasem o mnie nie martwcie jeśli nie zajrzę i nie uzupęłnie wykresu lub jeśli mnie nie będzie w ciagu dnia bo mój ma wolne i zamierzamy załatwić parę spraw a do tego dowiedzialam się ze w niedziele sklepy są pozamykane to tak jakbyście nie pamiętały...
i oczywiście moja skleroza się odzywa PLEMNICZKO LIBRA KAZAŁ PRZEKAZAĆ GRATULACJE ODNOŚNIE BETY
teraz chyba już o niczym nie zapomniałam
słodkich snów Wam życze :*Shagga_80, Selena, mauysia, Effcia28, plemniczka lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Sagga tylko nie zpomnij zdac relacji bo rozumiem ze z maleństwem na wizytę idziesz? czy znowu mnie się coś pokiełbasiło...
w ogóle to chciałam Wam powiedzieć ze od poniedziałku jakbym nie była sobą o wszystkim zapominam ehhhShagga_80, Selena lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Sagga tylko nie zpomnij zdac relacji bo rozumiem ze z maleństwem na wizytę idziesz? czy znowu mnie się coś pokiełbasiło...
w ogóle to chciałam Wam powiedzieć ze od poniedziałku jakbym nie była sobą o wszystkim zapominam ehhh
Jutro mam dzień wizyt
Najpierw o 10 Logopeda Starszego Syna a o 17:45 do Ginki (moi Chłopcyn chcą wyjątkowo mi towarzyszyć)...zdam relację na bank.
PS. O tym,że w niedzielę zamknięte sklepy to wiedziałam, bo to w końcu Zielone Świątki
I odmeldowuję się do rysowania dalej...a tak strasznie mi nie idzieDodi, aisa, Selena, mauysia, Fedra, Effcia28 lubią tę wiadomość