plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zbikowa wrote:Ilona w tym samym czasie z Mayusią polubiłyście różne posty... dzięki :*
tak czy siak, wzrusz, chlip.
i chciałam podziękować mamie za to że mnie wspierała, bez niej nic bym nie osiągnęła!
Polubiłam, choć już za późno.jeju lubi tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Ilona w tym samym czasie z Mayusią polubiłyście różne posty... dzięki :*
i chciałam podziękować mamie za to że mnie wspierała, bez niej nic bym nie osiągnęła!
Ale z Ciebie lobuz. Remis mówisz. Czyli złotych gaci nie będzie? Ale ja z Mauysia chętnie będziemy sie nimi dzielić. 1 tydzień u mnie, drugi u Mauysi.
Prawda Mauysiu?
Także Zbiczku nie wykrecisz sie tak łatwomauysia, zbikowa, jeju, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilona wrote:zbikowa wrote:Ilona w tym samym czasie z Mayusią polubiłyście różne posty... dzięki :*
Ale z Ciebie lobuz. Remis mówisz. Czyli złotych gaci nie będzie? Ale ja z Mauysia chętnie będziemy sie nimi dzielić. 1 tydzień u mnie, drugi u Mauysi.
Prawda Mauysiu?
Także Zbiczku nie wykrecisz sie tak łatwo
To miło z Twojej strony Ilonko, ale to Twój palec wykonał tysięcznego lajka, więc noś złote gatki na zdrowieIlona, zbikowa, jeju, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Zajmuję się sprawami bytowymi pracowników. Nic więcej nie powiem.
Chyba (od)bytowymi...
Tak czy inaczej, zanęciła, zanęciła i umilkła... A zapowiadała się tak ciekawa dyskusja o owsikachOla_czeka, aisa, jeju, Dodi, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Mayusia sie wykręciła więc nagroda idzie w Twoje ręce:
http://www.tinalicious.com/wp-content/uploads/2010/06/GoldPantsNerd.jpg
niech Ci służą Ilona!
A w tle sabrina?
Ilona z całym dorobkiem inwentażu bierz je sobie, z panem, sabriną i meblościanką.
widzicie jak ładnie stąd poszłam? tu mi jedzie.... <pokauje na oko>Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 12:43
Ilona, jeju, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Zajmuję się sprawami bytowymi pracowników. Nic więcej nie powiem.
Chyba (od)bytowymi...
Tak czy inaczej, zanęciła, zanęciła i umilkła... A zapowiadała się tak ciekawa dyskusja o owsikach
Cóż za cudowna gra słów!
Jesteś mistrzynią szarad, cmok!jeju lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Zajmuję się sprawami bytowymi pracowników. Nic więcej nie powiem.
Chyba (od)bytowymi...
Tak czy inaczej, zanęciła, zanęciła i umilkła... A zapowiadała się tak ciekawa dyskusja o owsikach
Cóż za cudowna gra słów!
Jesteś mistrzynią szarad, cmok!
Jestem przekonana, że krzyżówki w "Przekroju" pykasz na kolanie. -
nick nieaktualnyJeżuuuuuuuuuuuuuuu! Jakie tu dziś dyskusje
Zbikowa gratuluję 1000 lajkówJa tam mam więcej
Podejmiesz wyzwanie i dogonisz mnie
Sandraa, sto lat kochana!
Olka, pewnie że kochałam Dylana...do tej pory miękną mi kolana jak Go gdzieś ujrzę
No co tam jeszcze miałabym skomentować...hmmm...zapomniałamSandraa, zbikowa, jeju, Dodi, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Zajmuję się sprawami bytowymi pracowników. Nic więcej nie powiem.
Chyba (od)bytowymi...
Cóż za cudowna gra słów!
Jestem przekonana, że krzyżówki w "Przekroju" pykasz na kolanie.
Nie, ale podczas studiów miałam przyjemność być w "paczce" z ludźmi, którzy mówili tylko i wyłącznie grami słówTo było bardzo ciekawe doświadczenie i na pewno odbiło się ono na mym dalszym życiu, życiu mego męża i syna
zbikowa, jeju lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Zajmuję się sprawami bytowymi pracowników. Nic więcej nie powiem.
Chyba (od)bytowymi...
Cóż za cudowna gra słów!
Jestem przekonana, że krzyżówki w "Przekroju" pykasz na kolanie.
Nie, ale podczas studiów miałam przyjemność być w "paczce" z ludźmi, którzy mówili tylko i wyłącznie grami słówTo było bardzo ciekawe doświadczenie i na pewno odbiło się ono na mym dalszym życiu, życiu mego męża i syna
I moim! i moim!zbikowa, jeju, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Jeżuuuuuuuuuuuuuuu! Jakie tu dziś dyskusje
Zbikowa gratuluję 1000 lajkówJa tam mam więcej
Podejmiesz wyzwanie i dogonisz mnie
Sandraa, sto lat kochana!
Olka, pewnie że kochałam Dylana...do tej pory miękną mi kolana jak Go gdzieś ujrzę
No co tam jeszcze miałabym skomentować...hmmm...zapomniałam
Najważniejsze napisałaś.Shagga_80, jeju lubią tę wiadomość