plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co? Głupoty gadacie. Pamiętam, że była feta z okazji chyba którejś tam strony, czy coś i napisałam wierszowane życzenia dla każdej z Was, bez kitu. A utwierdza mnie w przekonaniu to, że Beata też się żaliła, że o niej nie pisałam, a pisałam na bank.
Fedra lubi tę wiadomość
-
Ja na razie znalazłam ciekawy tekst Oli do Fedry - z 8 marca:
"A teraz na poważnie, Fedra, czytałam Twoją historię, bardzo mi przykro... Tak szczerze mówiąc - czytałam ją i mam takie przeczucie, że jeszcze się mocno zdziwisz. Wydrukuj sobie ten post na zasadzie zakładu. Ja WIEM, że będziesz mamą. Tyle ciepła nie może się zmarnować."
Ola, kiedy zgłaszasz się po wygraną??/Shagga_80, aisa, kiti, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ja na razie znalazłam ciekawy tekst Oli do Fedry - z 8 marca:
"A teraz na poważnie, Fedra, czytałam Twoją historię, bardzo mi przykro... Tak szczerze mówiąc - czytałam ją i mam takie przeczucie, że jeszcze się mocno zdziwisz. Wydrukuj sobie ten post na zasadzie zakładu. Ja WIEM, że będziesz mamą. Tyle ciepła nie może się zmarnować."
Ola, kiedy zgłaszasz się po wygraną??/
Nie zgłaszam się, bo am focha, że mnie za ten post zbąbała, że ona wcale nie ma w sobie ciepła.
Dobrze, że mi przypomniałaś, nie odzywam się do niej.Effcia28, Shagga_80, mauysia, jeju, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mam wyniki badań moczu i chyba sa ok jak na moja znajomosc angielskiego
COLOR: LT YELLOW
GLU: NEGATIVE
BIL: NEGATIVE
KET: NEGATIVE
SG:<=1.005
BLO: NEGATIVE
pH: 7.5
PRO: NEGATIVE
URO: 0.2 E.U/dL
NIT: NEGATIVE
LEU* : TRACEWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 13:49
jeju lubi tę wiadomość
-
Dobrze, że jest MuziJeju, zawsze zinterpretuje wyniki
Blondi, ciesze się, że wyniki dobre
Ola, chyba będziesz musiała złapać wenę i napisać kilka nowych wierszy... Może i ja się załapię
Ja też się pożalę troszkę. Wczoraj zgłosiłam zapotrzebowanie na wiruska Fedrowego na dole mojego długaśnego posta na s 2803.
Fedruś, nie ociągaj sięZ góry dziękuje
zbikowa, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Ej dziewczyny, a takie czyyyysto teoretyczne pytanie: dopuki moje temp nie dotykają czerwonej kreski, to jest szansa na fasolke, czy przy tak niskiej temperaturze to nie koniecznie?
W oparciu o moje wszystkie ciąże odpowiem - myślę, że są.
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo się cieszę, że wróciłaś do kota (czy ja to naprawdę napisałam?)
-
Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Ej dziewczyny, a takie czyyyysto teoretyczne pytanie: dopuki moje temp nie dotykają czerwonej kreski, to jest szansa na fasolke, czy przy tak niskiej temperaturze to nie koniecznie?
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo się cieszę, że wróciłaś do kota (czy ja to naprawdę napisałam?)
teraz jestem 100% ze ktoś przechwycił Twoje konto. Ola tak o kotach nie mówi.
MASZ COŚ DO MOJEGO CZOŁA KIMKOLWIEK JESTEŚ?
btw jakie Twoje ciąże? pytam pod tym kątem, czy fasole mają szansę się wyhodować w takich temperaturach, nie jesli chodzi o mój wykres. -
zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Ej dziewczyny, a takie czyyyysto teoretyczne pytanie: dopuki moje temp nie dotykają czerwonej kreski, to jest szansa na fasolke, czy przy tak niskiej temperaturze to nie koniecznie?
btw jakie Twoje ciąże? pytam pod tym kątem, czy fasole mają szansę się wyhodować w takich temperaturach, nie jesli chodzi o mój wykres.
No właśnie taki żart sytuacyjny, że ja matka sześciorga się wypowiadam.
Patrz tu - pierwszy wykres na stronie:
https://ovufriend.pl/galeria-wykresow-wyniki.html?page_no=6zbikowa lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Ej dziewczyny, a takie czyyyysto teoretyczne pytanie: dopuki moje temp nie dotykają czerwonej kreski, to jest szansa na fasolke, czy przy tak niskiej temperaturze to nie koniecznie?
btw jakie Twoje ciąże? pytam pod tym kątem, czy fasole mają szansę się wyhodować w takich temperaturach, nie jesli chodzi o mój wykres.
No właśnie taki żart sytuacyjny, że ja matka sześciorga się wypowiadam.
Patrz tu - pierwszy wykres na stronie:
https://ovufriend.pl/galeria-wykresow-wyniki.html?page_no=6
Leciało w dół na łęb na szyję, dotknęło linii i ciąża "przetrwała"