plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
adelajda82 wrote:czesc wam.. robiłam test 25 / i wyszła I krecha ..ale nie wiem czy to ma wpływ , ale robiłam siku 15 mint przed testem i później po 15 minutach do testu..bo mnie się chciało.. poczekam na @ i tyle..pozdr. miłego weekendu.>)
Testuj jutro rano! I wstrzymuj całą noc...Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:Dziwne, że Ci się nie wyświetlają...
Nie masz żadnych objawów ciążowo-okresowych?
nic a nic.
Jejuuuuuuuuuuuuuuuuu No i kto będzie ze mną pił 26-tego?!
Olka błagam Cie.
nie rób mi tego.
miałam być zen, stadion tybetańskich mnichów w czasie medytacji, pierdzielona tafla wody.
a Ty mi tu z takimi.Fedra lubi tę wiadomość
-
Część dziewczynki wczoraj zauważyłam że moja szyjka jest tak jak by z jednej strony w kształcie wargi mieka tak jak podczas owulacji z drugiej strony jest bardzo twarda i jak by połkneła piłeczkę pinpongową.2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:chyba mi coś innego wyswietla bo u mnie same zalania.
No jak, skoro zaznaczyłam ciążowe?
Też próbowałam podejrzeć, ale nic z tego. Wydaje mi się, że jak się abonamentu nie opłaciło to nawet przez linka nie luknie się na zaznaczonych przez kogoś opcji. Tylko wywala 50 ostatnio dodanych.
A co do temperatur to nie mam pojęcia. Zapewne liczy się aby było wyżej niż przed ovu, ale ekspertem nie jestem..
Fakt, Libra by się przydała... Może jeszcze mauysia pomoże...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 15:17
-
zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:Dziwne, że Ci się nie wyświetlają...
Nie masz żadnych objawów ciążowo-okresowych?
nic a nic.
Jejuuuuuuuuuuuuuuuuu No i kto będzie ze mną pił 26-tego?!
Olka błagam Cie.
nie rób mi tego.
miałam być zen, stadion tybetańskich mnichów w czasie medytacji, pierdzielona tafla wody.
a Ty mi tu z takimi.
Aaaaaa bo Ty to źle odczytałaś. To nie był wkręt tylko lament. Mnie by było na rękę, żebyś nie była w ciążyNie w tym cyklu znaczy się.
-
dzastina2005 wrote:Część dziewczynki wczoraj zauważyłam że moja szyjka jest tak jak by z jednej strony w kształcie wargi mieka tak jak podczas owulacji z drugiej strony jest bardzo twarda i jak by połkneła piłeczkę pinpongową.
Jesteś mistrzynią opisu
Ale nie wiem co to oznaczaIlona lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:chyba mi coś innego wyswietla bo u mnie same zalania.
No jak, skoro zaznaczyłam ciążowe?
Też próbowałam podejrzeć, ale nic z tego. Wydaje mi się, że jak się abonamentu nie opłaciło to nawet przez linka nie luknie się na zaznaczonych przez kogoś opcji. Tylko wywala 50 ostatnio dodanych.
A co do temperatur to nie mam pojęcia. Zapewne liczy się aby było wyżej niż przed ovu, ale ekspertem nie jestem..
Fakt, Libra by się przydała... Może jeszcze mauysia pomoże...
No to tam były 2 wykresy: w jednym tempka po ovu rosła a potem spadła do linii poziomej i tylko ciut podniosła się w dniu pozytywnego testu. W drugim tempka była po ovu praktycznie na tym samym poziomie co przed ovu, również w dniu pozytywnego testu.Ilona, zbikowa lubią tę wiadomość
-
adelajda82 wrote:czesc wam.. robiłam test 25 / i wyszła I krecha ..ale nie wiem czy to ma wpływ , ale robiłam siku 15 mint przed testem i później po 15 minutach do testu..bo mnie się chciało.. poczekam na @ i tyle..pozdr. miłego weekendu.>)
Potwierdza się stara prawda... sikańca robić zawsze z rańcaOla_czeka, Ilona, Fedra, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
-
dzastina2005 wrote:Część dziewczynki wczoraj zauważyłam że moja szyjka jest tak jak by z jednej strony w kształcie wargi mieka tak jak podczas owulacji z drugiej strony jest bardzo twarda i jak by połkneła piłeczkę pinpongową.
dziwna sprawa ja sie nie znam ale reszta dziewczyn moze sie wypowieIlona lubi tę wiadomość
-
Hej, ja po wizycie u drugiego gina... wyobrazcie sobie ze ten lekarz nie widzial dzisiaj pecherzyka ciazowego! powiedzial ze za wczesnie, ze dopiero sie pojawi... pokazalam wiec mu zdjecie tego pecherzyka ktory widzial ten inny gin 2 dni temu... i ten powiedzial ze to nie jest ciazowy pecherzyk... tylko cos tam w szyjce macicy, co niektore kobiety mają i moze on to pomylil z pecherzykiem ciazowym... nawet nie wyobrazacie sobie co poczulam... powiedzial ze mam przyjsc w poniedzialek i wtedy moze juz bedzie pecherzyk...
z jednej strony wydaje mi sie to logiczne bo jak tak wczesnie 2 dni po terminie @ tamten mogl juz widziec pecherzyk i to 1cmetrowy... dziwnie szybko.... z drugiej strony jesli to prawda to jak bardzo musi byc niekompetentny i niedokladny tamten... normalnie mam dola i sie boje.Shagga_80 lubi tę wiadomość