plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Jeżuuuuuuuuuuuuuuu! Jakie tu dziś dyskusje
Zbikowa gratuluję 1000 lajkówJa tam mam więcej
Podejmiesz wyzwanie i dogonisz mnie
Sandraa, sto lat kochana!
Olka, pewnie że kochałam Dylana...do tej pory miękną mi kolana jak Go gdzieś ujrzę
No co tam jeszcze miałabym skomentować...hmmm...zapomniałam
Najważniejsze napisałaś.
A spodziewałaś się innej odpowiedzi?
Ile razy mam jeszcze pisać WIELKIE UMYSŁY MYŚLĄ TAK SAMO!!!jeju lubi tę wiadomość
-
"Nie, ale podczas studiów miałam przyjemność być w "paczce" z ludźmi, którzy mówili tylko i wyłącznie grami słów
To było bardzo ciekawe doświadczenie i na pewno odbiło się ono na mym dalszym życiu, życiu mego męża i syna
I moim! i moim!"
No weź, nie przy ludziach...jeju lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Jeżuuuuuuuuuuuuuuu! Jakie tu dziś dyskusje
Olka, pewnie że kochałam Dylana...do tej pory miękną mi kolana jak Go gdzieś ujrzę
Najważniejsze napisałaś.
Ile razy mam jeszcze pisać WIELKIE UMYSŁY MYŚLĄ TAK SAMO!!!
Byłam całkowicie, w 100% spokojna o to, że nie kochałaś Brandona.
Ale wiesz, nie wydaje Ci się że to, że nie kochałyśmy maminsynka Brandona, tylko problematycznego, skłonnego do uzależnień Dylana - skutkuje tym, w jakich związkach teraz jesteśmy?Shagga_80, jeju lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:"Nie, ale podczas studiów miałam przyjemność być w "paczce" z ludźmi, którzy mówili tylko i wyłącznie grami słów
To było bardzo ciekawe doświadczenie i na pewno odbiło się ono na mym dalszym życiu, życiu mego męża i syna
I moim! i moim!"
No weź, nie przy ludziach...
Spadówa.jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Jeżuuuuuuuuuuuuuuu! Jakie tu dziś dyskusje
Najważniejsze napisałaś.
Ile razy mam jeszcze pisać WIELKIE UMYSŁY MYŚLĄ TAK SAMO!!!
Byłam całkowicie, w 100% spokojna o to, że nie kochałaś Brandona.
Ale wiesz, nie wydaje Ci się że to, że nie kochałyśmy maminsynka Brandona, tylko problematycznego, skłonnego do uzależnień Dylana - skutkuje tym, w jakich związkach teraz jesteśmy?
Hehehe, wiesz,że chyba nigdy nie podobali mi się grzeczni chłopcy ...mój Syn jest pierwszym takim
PS. Moja mama do tej pory mówi "a X czy Y nosiłby Cię na rękach!!"Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 13:00
jeju lubi tę wiadomość
-
Shagga, przepraszam, przyznam, że z rana nas poniosło! Normalnie w którymś momencie jakiś demon pisania we mnie wstąpił (serio...). Podczas dyskusji o Beverly Hills 90210 to już w ogóle nie byłam sobą...
Ale już odprawiłam egzorcyzmy i jestem znów tak jakby normalnaShagga_80, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:"Nie, ale podczas studiów miałam przyjemność być w "paczce" z ludźmi, którzy mówili tylko i wyłącznie grami słów
I moim! i moim!"
Spadówa.
A wogle to już tak sobie nie umniejszaj! Pamiętasz, jak wkupiłaś się w nasze łaski tymi ekstra czterowierszami?? Musimy to gdzieś odkopać tak swoją drogąShagga_80, jeju lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Shagga, przepraszam, przyznam, że z rana nas poniosło! Normalnie w którymś momencie jakiś demon pisania we mnie wstąpił (serio...). Podczas dyskusji o Beverly Hills 90210 to już w ogóle nie byłam sobą...
Ale już odprawiłam egzorcyzmy i jestem znów tak jakby normalna
A gdybyś muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusiała wybierać, to Britney Spears czy Christina Aguilera?mauysia, zbikowa, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Shagga, przepraszam, przyznam, że z rana nas poniosło! Normalnie w którymś momencie jakiś demon pisania we mnie wstąpił (serio...). Podczas dyskusji o Beverly Hills 90210 to już w ogóle nie byłam sobą...
Dobrze,że TAK JAKBY NORMALNA!
Zresztą spotkałaś się Olą, teraz już żadne egzorcyzmy Ci nie pomogą....nie wiem czy reszta Babek się zgodzi,ale ja ledwo poznaję Cię ot tego feralnego ubiegłego czwartku!Ola_czeka, mauysia, zbikowa, jeju, Ilona, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:"Nie, ale podczas studiów miałam przyjemność być w "paczce" z ludźmi, którzy mówili tylko i wyłącznie grami słów
I moim! i moim!"
Spadówa.
A wogle to już tak sobie nie umniejszaj! Pamiętasz, jak wkupiłaś się w nasze łaski tymi ekstra czterowierszami?? Musimy to gdzieś odkopać tak swoją drogą
Ach, czyli to dlatego się ze mną przyjaźnicie? Nie chodzi o mój charakter, tylko liczycie na poezję?Effcia28, mauysia, jeju, Fedra lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:A tak zmieniając temat, jak zabrać Mu (Synowi of kors) mój telefon, bo odkąd siadłam do Was słyszę już chyba setny raz nagranie z wizyty Mikołaja u nas w domu
I mój debilny rechot
Ja też uwielbiam się słuchać w audio.jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:mauysia wrote:Shagga, przepraszam, przyznam, że z rana nas poniosło! Normalnie w którymś momencie jakiś demon pisania we mnie wstąpił (serio...). Podczas dyskusji o Beverly Hills 90210 to już w ogóle nie byłam sobą...
A gdybyś muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusiała wybierać, to Britney Spears czy Christina Aguilera?
Ja wybieram Aguilerę
PS. A co słuchałaś w podstawówce NKOTB czy G'N R
A co do czterowersów - ja nie dostałam wtedy wierszyka! Czuję się pominięta i NIGDY Olka Ci tego nie zapomnę!Effcia28, jeju lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:mauysia wrote:Shagga, przepraszam, przyznam, że z rana nas poniosło! Normalnie w którymś momencie jakiś demon pisania we mnie wstąpił (serio...). Podczas dyskusji o Beverly Hills 90210 to już w ogóle nie byłam sobą...
Dobrze,że TAK JAKBY NORMALNA!
Zresztą spotkałaś się Olą, teraz już żadne egzorcyzmy Ci nie pomogą....nie wiem czy reszta Babek się zgodzi,ale ja ledwo poznaję Cię ot tego feralnego ubiegłego czwartku!
Nikt nie uwierzył Żbikowi, że w realu jestem przygłupem i całe spotkanie grzebię butem w piachu i tero macie wyobrażenia.Shagga_80, Effcia28, zbikowa, jeju, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Shagga, przepraszam, przyznam, że z rana nas poniosło! Normalnie w którymś momencie jakiś demon pisania we mnie wstąpił (serio...). Podczas dyskusji o Beverly Hills 90210 to już w ogóle nie byłam sobą...
A gdybyś muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusiała wybierać, to Britney Spears czy Christina Aguilera?
Ja wybieram Aguilerę
A co do czterowersów - ja nie dostałam wtedy wierszyka! Czuję się pominięta i NIGDY Olka Ci tego nie zapomnę!
Słuchałam Bon Jovi, kochałam się w Jordanie ale uważałam, że sukienka ślubna z November Rain do szczyt dobrego smaku.
Aguilera - piona, jak zwykle.
Dobra dobra, o wszystkich napisałam i jestem tego pewna, tak jak tego, ze pisałam o Beci,a ona tez mi zarzuca, że nie.Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Shagga, przepraszam, przyznam, że z rana nas poniosło! Normalnie w którymś momencie jakiś demon pisania we mnie wstąpił (serio...). Podczas dyskusji o Beverly Hills 90210 to już w ogóle nie byłam sobą...
Ja wybieram Aguilerę
A co do czterowersów - ja nie dostałam wtedy wierszyka! Czuję się pominięta i NIGDY Olka Ci tego nie zapomnę!
Słuchałam Bon Jovi, kochałam się w Jordanie ale uważałam, że sukienka ślubna z November Rain do szczyt dobrego smaku.
Dobra dobra, o wszystkich napisałam i jestem tego pewna, tak jak tego, ze pisałam o Beci,a ona tez mi zarzuca, że nie.
WIERZ MI!O mnie nie pisałaś! Wiem,bo szczególnie zwróciłam na to uwagę!!Effcia28, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Shagga, przepraszam, przyznam, że z rana nas poniosło! Normalnie w którymś momencie jakiś demon pisania we mnie wstąpił (serio...). Podczas dyskusji o Beverly Hills 90210 to już w ogóle nie byłam sobą...
Ja wybieram Aguilerę
Dobra dobra, o wszystkich napisałam i jestem tego pewna, tak jak tego, ze pisałam o Beci,a ona tez mi zarzuca, że nie.
że tak się wtrącę to ja ............ja też nie zostałam obdarowana wierszem od Olijeju lubi tę wiadomość