plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:Rucia wrote:Dziewczyny co dziś macie na obiad?
moje pomysły się wyczerpały.
Ołjes, wkracza mój ulubiony wątek kulinarny
No więc ja nic dziś nie gotuję, ale chętnie posłucham, co Wy pichcicie.
Ja za to w weekend przełamałam się i zrobiłam pomidorówę na kostce rosołowej - wyszła nawet dobra! A to pewnie dlatego, że wrzuciłam duży słój zmiksowanych pomidorów (made by teściowa) - a nie żaden koncentrat -, dodałam podsmażoną cebulkę i różne przyprawy, m.in. bazylię. Właśnie opitoliłam w pracy resztkę tego specjału.
A na obiad to pewnie zafunduję sobie coś w galerii (bynajmniej nie sztuki), w której spotykam się z Dorą
I co się chwalisz? Celowo zignorowałyśmy pierwszy post, bo zazdrościmy a Ty przyłazisz tu i śmiesz to wywlekać po raz drugi?Rucia, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:Rucia wrote:Dziewczyny co dziś macie na obiad?
ja robie zupe szczawiowa bo uwielbiam ;)jakos na kwasne mnie wzieło hahaha
To jest to ! Zupa szczawiowa ! Z jajeczkiem !mauysia, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Rucia wrote:Dziewczyny co dziś macie na obiad?
Ja za to w weekend przełamałam się i zrobiłam pomidorówę na kostce rosołowej - wyszła nawet dobra! A to pewnie dlatego, że wrzuciłam duży słój zmiksowanych pomidorów (made by teściowa) - a nie żaden koncentrat -, dodałam podsmażoną cebulkę i różne przyprawy, m.in. bazylię. Właśnie opitoliłam w pracy resztkę tego specjału.
A na obiad to pewnie zafunduję sobie coś w galerii (bynajmniej nie sztuki), w której spotykam się z Dorą
I co się chwalisz? Celowo zignorowałyśmy pierwszy post, bo zazdrościmy a Ty przyłazisz tu i śmiesz to wywlekać po raz drugi?
Czekam na aplauz i zaakceptowanie.Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Rucia wrote:Dziewczyny co dziś macie na obiad?
I co się chwalisz? Celowo zignorowałyśmy pierwszy post, bo zazdrościmy a Ty przyłazisz tu i śmiesz to wywlekać po raz drugi?
Czekam na aplauz i zaakceptowanie.
Tak naprawdę to mam jeszcze cichą nadzieję, że któraś zepnie pupkę i zdąży przyjechać do Pozka, żeby poszerzyć tę ekipkę -
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Rucia wrote:Dziewczyny co dziś macie na obiad?
Dziewczęta siadamy na dłoniach.Rucia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Rucia wrote:Dziewczyny co dziś macie na obiad?
Tak naprawdę to mam jeszcze cichą nadzieję, że któraś zepnie pupkę i zdąży przyjechać do Pozka, żeby poszerzyć tę ekipkę
Za 260 km będę Mayuś poczekajcie na mnie
Jakie to szczeście, że wybudowali autostradęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2013, 10:36
mauysia, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:No pięknie której mam tyłek strzaskać co mi tu za burza idzie z grzmotami i ciemno jak wieczorem co to ma być??? co co co??? a ja na balkonie w słonku sobie chciałam poleżeć i co teraz?
Nie wiem jak u Was, ale u mnie prognoza na cały tydzień jest w tym stylu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
słuchajcie, jak jeszcze raz któraś (TO DO CIEBIE MAYUSIA) napisze o zupie na P. to dajcie znać, przez palce musiałam to czytać.....
u mnie dziś chilli. mielone, papryka, cukinia, ogórki kiszone pomidory z puszki wszystko pożądnie doprawione. w jednym garze.
swoją drogą zostawić Was na chwile, to cały monior mi zabazgrają!Shagga_80, Fedra, mauysia, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zbikowa wrote:słuchajcie, jak jeszcze raz któraś (TO DO CIEBIE MAYUSIA) napisze o zupie na P. to dajcie znać, przez palce musiałam to czytać.....
u mnie dziś chilli. mielone, papryka, cukinia, ogórki kiszone pomidory z puszki wszystko pożądnie doprawione. w jednym garze.
swoją drogą zostawić Was na chwile, to cały monior mi zabazgrają!
Czy zupa na P. to pupa?zbikowa lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:"Za 260 km będę Mayuś poczekajcie na mnie"
Spox Ruciu, masz jeszcze 3,5 godziny..
Szybka operacja w mózgu i już wiemy, że Rucia powinna wyjechać w ciągu 10 minut i jechać ze średnią prędkością 80km/h.
Czuje w moczu, że bardzo sie polubicie z moim M.
a właśnie, druga zagadka na dziś: kto do mnie przyjeżdża w weekend?
podpowiedź: Miała ostatnio imieniny i strzeliła focha że nie dałam jej prezentu ;pRucia, Fedra, Shagga_80, mauysia, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa z dalszej perspektywy...widać,że jestem prawie w połowie ciąży? :
http://imageshack.us/photo/my-images/211/20130516152524.jpg/
Ja nieco dalej i z półprofilu..coś tam widać,prawda? :
http://imageshack.us/photo/my-images/837/20130516152656.jpg/
I UWAGA negliż.. :
http://imageshack.us/photo/my-images/824/20130516152859.jpg/
Wszystkie fotki robione jedna po drugiej, tego samego of kors dnia (16.05) ..a jaka różnicaTo dlatego pewnie Libra jak się spotkałyśmy powiedziała,że nie widać po mnie ciąży
Rucia, mauysia, zbikowa, Fedra, Blondi22, aisa, gocha04, Dodi lubią tę wiadomość