plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ja z dalszej perspektywy...widać,że jestem prawie w połowie ciąży? :
http://imageshack.us/photo/my-images/211/20130516152524.jpg/
Ja nieco dalej i z półprofilu..coś tam widać,prawda? :
http://imageshack.us/photo/my-images/837/20130516152656.jpg/
I UWAGA negliż.. :
http://imageshack.us/photo/my-images/824/20130516152859.jpg/
Wszystkie fotki robione jedna po drugiej, tego samego of kors dnia (16.05) ..a jaka różnicaTo dlatego pewnie Libra jak się spotkałyśmy powiedziała,że nie widać po mnie ciąży
Shagguś, wiesz co mówią o osobach, któe mają drugi paluch u stopy dłuższy od pierwszego?
Pikna z Ciebie mamuśka!
Ja słyszałam,że się zginie w wypadku, albo będzie się wdowąA Ty znasz inne "przesądy" ?
Albo nie, nie odpowiadaj, mnie już tu w zasadzie nie ma!!!!!
Że jest się osobą dominującą w łóżku, głupia mi tu z NNW wyjeżdża.
czyli ja niejestem aż tak dominująca ani tak ziejąca seksapilem bo m ój jest tylko ciut dłuższy musze sprawdzić u mojego17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
"czyli ja niejestem aż tak dominująca ani tak ziejąca seksapilem bo m ój jest tylko ciut dłuższy musze sprawdzić u mojego
"
No właśnie - jeśli oboje macie drugi palec dłuższy, to konflikt gwarantowany i rozwód murowany... też muszę sprawdzić u mojego.Fedra lubi tę wiadomość
-
Selena wrote:Ide sobie..normalnie czuje sie tu dziś wogóle niezauważona..no chyba ze to mój PMS daje mi sie we znaki...tak czy inaczej żegnam się i do jutra:)
Wosebik, celowo nie mówimy o Twoim wykresie - a o nim pisałaś w ostatnim poście - żeby uczynić zadość Twojej prośbie o nienakręcanie
W każdym razie ja.zbikowa, Fedra, Selena, aisa, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Ide sobie..normalnie czuje sie tu dziś wogóle niezauważona..no chyba ze to mój PMS daje mi sie we znaki...tak czy inaczej żegnam się i do jutra:)
Chyba z sześć razy pisałam do Ciebie posta po czym go kasowałam, żeby nie być oskarżona o nakręcanie Cię...zbikowa, mauysia, Selena, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Wosebko (wybacz ale Selena kojarzy mi sie tylko z laską Biebera) o jakim pmsie Ty w ogóle mówisz.... a nie powiem nic więcej.
to paFedra, Selena, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Selena wrote:Ide sobie..normalnie czuje sie tu dziś wogóle niezauważona..no chyba ze to mój PMS daje mi sie we znaki...tak czy inaczej żegnam się i do jutra:)
Wosebik, celowo nie mówimy o Twoim wykresie - a o nim pisałaś w ostatnim poście - żeby uczynić zadość Twojej prośbie o nienakręcanie
W każdym razie ja.
Sorry znowu zapomniałam się przelogować, zignorujcie moją wypowiedź jako Mauysia.Fedra, Selena, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Selena wrote:Ide sobie..normalnie czuje sie tu dziś wogóle niezauważona..no chyba ze to mój PMS daje mi sie we znaki...tak czy inaczej żegnam się i do jutra:)
W każdym razie ja.
własnie ja też tak uczyniłam czyli uszanowałam wolę nie nakręcania więc się nie odzywamSelena, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
plemniczka wrote:a ja mam rowne te dwa palce hmmm ciekawe co to znaczy..
Shaggi cudny brzuszek!
Fedrus jak sie czujesz moja polówko?
a nawet dobrze dziękuje
dużo śpie i szybko się męczę ale mój Kochany Mąż nie każe mi nic w domu robić to nie robie choc chyba pozamiatam podłogi bo niedługo zabiję się na kłakach mojej Czekolady
dotego jedynie martwi mnie ból w plecach znaczy w krzyżu i czasami mam taki ból w dole brzuch nie w jednym miejscu ale w całej dolnej części ze wtedy przychodzi myśl o najgorszym
przepraszam ale przechodze huśtawkę nastrojówzbikowa, sylwia1985 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Selena wrote:Ola_czeka wrote:Czyli Wosebko wszystko Twoja wina
spoko;)hehe..do tego już jestem przyzwyczajona..w pracy coby nie było to jeden z kolegów zawsze twierdzi ze to moja wina;)
No to jesteś przyzwyczajona:) My tu tylko podporządkowujemy się Twoim żądaniom, bo nie chcemy Cię znowu stracićFedra, Selena lubią tę wiadomość