plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedrus ja tez miewam bole krzyza.. czasami brzucha, czasami piersi bolą okropnie, a czasami na kilka godzin wszystko ustepuje i sie zastanawiam czy wszystko ok, ale pozniej pobolewania wracaja i jest ok... chyba tak to moze wyglądac
A ty nie musisz chodzic do pracy taK?
bo ja wlasnie tez tym sie troszku martwie ze musze stac te 8 godzin w robocie, mam nadzieje ze to nie szkodzi -
Ola_czeka wrote:Selena wrote:Ola_czeka wrote:Czyli Wosebko wszystko Twoja wina
spoko;)hehe..do tego już jestem przyzwyczajona..w pracy coby nie było to jeden z kolegów zawsze twierdzi ze to moja wina;)
No to jesteś przyzwyczajona:) My tu tylko podporządkowujemy się Twoim żądaniom, bo nie chcemy Cię znowu stracić
o to możesz byc spokojna:)a tak wogóle to chyba aż tak źle beze mnie tu nie było;) -
Selena wrote:Ola_czeka wrote:Selena wrote:Ola_czeka wrote:Czyli Wosebko wszystko Twoja wina
spoko;)hehe..do tego już jestem przyzwyczajona..w pracy coby nie było to jeden z kolegów zawsze twierdzi ze to moja wina;)
No to jesteś przyzwyczajona:) My tu tylko podporządkowujemy się Twoim żądaniom, bo nie chcemy Cię znowu stracić
o to możesz byc spokojna:)a tak wogóle to chyba aż tak źle beze mnie tu nie było;)
Nie było jednej z protoplastek!!!!!! -
Cześć wszystkim
Ja swoim zwyczajem walnę dłuższego posta..
Witaj Karoam po dłuższej nieobecności. Mamie na pewno podobał się pobyt u Ciebie. Trudny masz wybór z lekarzami, jakoś mi się wydaje, że wybierzesz faceta..
Adela, szkoda, że @ przyszła. Powodzenia w tym cyklu i na rozmowie o pracę.
Ruciu, ładny brzusio
Ola, fajnie, że miło spędziłaś imieninowy wieczór.
Żbiku, Twoje pranie zaliczyło opcję dodatkowego płukania
Kfjatuszku, fajnie, że dom się buduje na Waszych oczach. A jak było na zajęciach z małą?
JejuMuzi, powodzenia w załatwianiu spraw. Przytargaj ładne pomidorki
Plemniczko, super, że wczorajsza wycieczka była udana. Trzymam kciuki za wizytę o 15 no i czekam na wieści.
Fedra, śpij ile wlezie
Mauysiu, udanego spotkania życzę
Shagga, mam nadzieję, że wyniki Młodego są dużo lepsze. Życzę dobrych wiadomości na środowej wizycie!
A brzucho ślicznyNa dwóch pierwszych zdjęciach to pewnie Twoja bliźniaczka, która nie jest w ciąży
Podziękuj Sylwii za pozdrowienia
Wosebko, podglądam Twój wykres, ale siedzę cicho
Effciu, wszystkiego urodzinowo - najlepszego! Spełnienia wszystkich marzeń. A to jedno aby spełniło się jak najszybciej!!
U mnie dziś cieplej niż wczoraj, na razie nie pada, ale chyba będzie. Miłego popołudnia życzęOla_czeka, Fedra, mauysia, Shagga_80, plemniczka, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Fedrus ja tez miewam bole krzyza.. czasami brzucha, czasami piersi bolą okropnie, a czasami na kilka godzin wszystko ustepuje i sie zastanawiam czy wszystko ok, ale pozniej pobolewania wracaja i jest ok... chyba tak to moze wyglądac
A ty nie musisz chodzic do pracy taK?
bo ja wlasnie tez tym sie troszku martwie ze musze stac te 8 godzin w robocie, mam nadzieje ze to nie szkodzi
nie musze chodzić do pracy przyjaciółka przejeła żądy w firmie w której ja jestem cichym wspólnikiem (moja firma jest obecnie zawieszona ze względu że już ponad rok temu skończył się preferyjny zus)...
więc moja przyjaciółka jest kolejną osobą która nie pozwala mi nic robić i w sumie ma rację bo dojeżdzanie by mnie wykończyło a do tego jeszcze kontakt z dziećmi które nie koniecznie są zdrowe jest nie wskazany więc siedzę w domu i zdalnie próbuje coś ogarnąc
no czytałam ze długotrwałe stanie nie jest dobre więc ile mozesz to odpoczywaj
a do lekarza idę jutro ale że wizytę mam o 20.50 to pewnie relację zdam Wam dopiero w środęmauysia, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
plemniczka wrote:to trzymajcie kciuki, jade... do pozniej dziewczyny
no to mocno ściskam kciuki...
o matko aż mi się w gardle tak dziwnie zrobiło...
tylko póxniej z wieściami nie zwlekaj...aisa, Shagga_80, Effcia28, plemniczka lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
dobra Kobitki ja znikam zjeśc żureczek z jajeczkime który ugotował mi mój małżonek a potem kimonko i wpadnę później sprawdzic wieści od Plemniczki
Blondi22, Shagga_80, Effcia28, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnydziewczyny 3 dzien cyklu .. masakra .. mam takie skrzepy i silne krwawienie .. nie wiem czy isc do gina./? bo moja naemia to wg bedzie masakra ..
Nie wiem co sie dzieje . nosz qr.. ciagle coś a ostatnio juz sie cieszyłam bo @ po tym poronieniu były oki..normalne bez zadnej abstrakcji .. a teraz nie dosyc ze okres mi sie spoznił to takie przeboje .. ehhh -
adelajda82 wrote:dziewczyny 3 dzien cyklu .. masakra .. mam takie skrzepy i silne krwawienie .. nie wiem czy isc do gina./? bo moja naemia to wg bedzie masakra ..
Nie wiem co sie dzieje . nosz qr.. ciagle coś a ostatnio juz sie cieszyłam bo @ po tym poronieniu były oki..normalne bez zadnej abstrakcji .. a teraz nie dosyc ze okres mi sie spoznił to takie przeboje .. ehhh
Adelka, skoro to jest dla Ciebie niepokojące, to może najlepiej idź do lekarza... -
mala29_ wrote:no ja słyszałam o 7 latach a kiedy ty się o to dowiadywałaś ?
teraz niedawno bo mi 5 lat mineło w styczniu i byłam ciekawa czy to wystarczy i ona gdzies tam wydzwaniała i powiedziała ze ze 5 lat .
Ale jeszcze musze z niom pogadac dokładnie bo ja za miesiac zjezdzam do Polski jak bede cos dokladniej wiedziec to dam znac