X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedrus ja tez miewam bole krzyza.. czasami brzucha, czasami piersi bolą okropnie, a czasami na kilka godzin wszystko ustepuje i sie zastanawiam czy wszystko ok, ale pozniej pobolewania wracaja i jest ok... chyba tak to moze wyglądac :)
    A ty nie musisz chodzic do pracy taK?
    bo ja wlasnie tez tym sie troszku martwie ze musze stac te 8 godzin w robocie, mam nadzieje ze to nie szkodzi

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i kiedy ty idziesz do lekarza?

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Selena wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Czyli Wosebko wszystko Twoja wina :D

spoko;)hehe..do tego już jestem przyzwyczajona..w pracy coby nie było to jeden z kolegów zawsze twierdzi ze to moja wina;)

No to jesteś przyzwyczajona:) My tu tylko podporządkowujemy się Twoim żądaniom, bo nie chcemy Cię znowu stracić :D

o to możesz byc spokojna:)a tak wogóle to chyba aż tak źle beze mnie tu nie było;)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    było było Selena

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Selena wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Czyli Wosebko wszystko Twoja wina :D

spoko;)hehe..do tego już jestem przyzwyczajona..w pracy coby nie było to jeden z kolegów zawsze twierdzi ze to moja wina;)

No to jesteś przyzwyczajona:) My tu tylko podporządkowujemy się Twoim żądaniom, bo nie chcemy Cię znowu stracić :D

o to możesz byc spokojna:)a tak wogóle to chyba aż tak źle beze mnie tu nie było;)

Nie było jednej z protoplastek!!!!!!

• aisa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim :)

Ja swoim zwyczajem walnę dłuższego posta..

Witaj Karoam po dłuższej nieobecności. Mamie na pewno podobał się pobyt u Ciebie. Trudny masz wybór z lekarzami, jakoś mi się wydaje, że wybierzesz faceta..

Adela, szkoda, że @ przyszła. Powodzenia w tym cyklu i na rozmowie o pracę.

Ruciu, ładny brzusio :)

Ola, fajnie, że miło spędziłaś imieninowy wieczór.

Żbiku, Twoje pranie zaliczyło opcję dodatkowego płukania ;)

Kfjatuszku, fajnie, że dom się buduje na Waszych oczach. A jak było na zajęciach z małą?

JejuMuzi, powodzenia w załatwianiu spraw. Przytargaj ładne pomidorki ;)

Plemniczko, super, że wczorajsza wycieczka była udana. Trzymam kciuki za wizytę o 15 no i czekam na wieści.

Fedra, śpij ile wlezie ;)

Mauysiu, udanego spotkania życzę :)

Shagga, mam nadzieję, że wyniki Młodego są dużo lepsze. Życzę dobrych wiadomości na środowej wizycie!
    A brzucho śliczny :) Na dwóch pierwszych zdjęciach to pewnie Twoja bliźniaczka, która nie jest w ciąży ;)
    Podziękuj Sylwii za pozdrowienia :)

Wosebko, podglądam Twój wykres, ale siedzę cicho

Effciu, wszystkiego urodzinowo - najlepszego! Spełnienia wszystkich marzeń. A to jedno aby spełniło się jak najszybciej!! :)

U mnie dziś cieplej niż wczoraj, na razie nie pada, ale chyba będzie. Miłego popołudnia życzę :)

Ola_czeka, Fedra, mauysia, Shagga_80, plemniczka, Kfjatus lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Fedrus ja tez miewam bole krzyza.. czasami brzucha, czasami piersi bolą okropnie, a czasami na kilka godzin wszystko ustepuje i sie zastanawiam czy wszystko ok, ale pozniej pobolewania wracaja i jest ok... chyba tak to moze wyglądac :)
    A ty nie musisz chodzic do pracy taK?
    bo ja wlasnie tez tym sie troszku martwie ze musze stac te 8 godzin w robocie, mam nadzieje ze to nie szkodzi

nie musze chodzić do pracy przyjaciółka przejeła żądy w firmie w której ja jestem cichym wspólnikiem (moja firma jest obecnie zawieszona ze względu że już ponad rok temu skończył się preferyjny zus)...
    więc moja przyjaciółka jest kolejną osobą która nie pozwala mi nic robić i w sumie ma rację bo dojeżdzanie by mnie wykończyło a do tego jeszcze kontakt z dziećmi które nie koniecznie są zdrowe jest nie wskazany więc siedzę w domu i zdalnie próbuje coś ogarnąc ;)
    no czytałam ze długotrwałe stanie nie jest dobre więc ile mozesz to odpoczywaj :)
    a do lekarza idę jutro ale że wizytę mam o 20.50 to pewnie relację zdam Wam dopiero w środę :)

mauysia, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to trzymajcie kciuki, jade... do pozniej dziewczyny :)

mauysia, Fedra, aisa, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczka trzymam kciuki ;)

plemniczka lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:

no to mocno ściskam kciuki...
    o matko aż mi się w gardle tak dziwnie zrobiło...
    tylko póxniej z wieściami nie zwlekaj...

aisa, Shagga_80, Effcia28, plemniczka lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra Kobitki ja znikam zjeśc żureczek z jajeczkime który ugotował mi mój małżonek a potem kimonko i wpadnę później sprawdzic wieści od Plemniczki :)

Blondi22, Shagga_80, Effcia28, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy i czekamy Plemniczka, masz z kimś kontakt smsowy?

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra smacznego ;)

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny 3 dzien cyklu .. masakra .. mam takie skrzepy i silne krwawienie .. nie wiem czy isc do gina./? bo moja naemia to wg bedzie masakra ..
    Nie wiem co sie dzieje . nosz qr.. ciagle coś a ostatnio juz sie cieszyłam bo @ po tym poronieniu były oki..normalne bez zadnej abstrakcji .. a teraz nie dosyc ze okres mi sie spoznił to takie przeboje .. ehhh

• ann2224 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Ola zmienili to i trzeba mieć przepracowane 7 lat.

moja ksiegowa ostatnio sie mi dowiadywała o to i kiedyś tzreba było miec 5 lat poźniej zmienili to na 1 rok a teraz znowu jest 5

event.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja słyszałam o 7 latach a kiedy ty się o to dowiadywałaś ?

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelajda82 wrote:
    dziewczyny 3 dzien cyklu .. masakra .. mam takie skrzepy i silne krwawienie .. nie wiem czy isc do gina./? bo moja naemia to wg bedzie masakra ..
    Nie wiem co sie dzieje . nosz qr.. ciagle coś a ostatnio juz sie cieszyłam bo @ po tym poronieniu były oki..normalne bez zadnej abstrakcji .. a teraz nie dosyc ze okres mi sie spoznił to takie przeboje .. ehhh

Adelka, skoro to jest dla Ciebie niepokojące, to może najlepiej idź do lekarza...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczka będzie dobrze

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• ann2224 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    no ja słyszałam o 7 latach a kiedy ty się o to dowiadywałaś ?

teraz niedawno bo mi 5 lat mineło w styczniu i byłam ciekawa czy to wystarczy i ona gdzies tam wydzwaniała i powiedziała ze ze 5 lat .
    Ale jeszcze musze z niom pogadac dokładnie bo ja za miesiac zjezdzam do Polski jak bede cos dokladniej wiedziec to dam znac

event.png
  • ann2224 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:

Powodzenia:)

event.png
‹‹ 2832 2833 2834 2835 2836 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ