X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok to fajnie by było jak by dała znać na priv

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    adelajda82 wrote:
    dziewczyny 3 dzien cyklu .. masakra .. mam takie skrzepy i silne krwawienie .. nie wiem czy isc do gina./? bo moja naemia to wg bedzie masakra ..
    Nie wiem co sie dzieje . nosz qr.. ciagle coś a ostatnio juz sie cieszyłam bo @ po tym poronieniu były oki..normalne bez zadnej abstrakcji .. a teraz nie dosyc ze okres mi sie spoznił to takie przeboje .. ehhh

Adelka, skoro to jest dla Ciebie niepokojące, to może najlepiej idź do lekarza...

poczekam jeszcze , ale to jest chore..mam niską hemoglobine i krwinki i taki wypad grozi mi bardzo .. ja juz jestem jak biała smierc.. ciagle zmeczona .. a teraz to ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    "czyli ja niejestem aż tak dominująca ani tak ziejąca seksapilem bo m ój jest tylko ciut dłuższy musze sprawdzić u mojego :P"

No właśnie - jeśli oboje macie drugi palec dłuższy, to konflikt gwarantowany i rozwód murowany... też muszę sprawdzić u mojego.

To już wiem,czemu my się tak kłócimy, my oboje mamy paluchy mniejsze od drugiego palca :P

PS. Sporządzam właśnie menu na środę i w związku z tym listę zakupów i przy okazji zajrzałam, jako,że przepisy brałam z neta :P

Wosebko, nie gadaj takich głupot! Jak najbardziej wszystkie Cię zauważamy!

A w ogóle,od Kogo burza idzie do mnie właśnie ???

Selena, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    mauysia wrote:
    "czyli ja niejestem aż tak dominująca ani tak ziejąca seksapilem bo m ój jest tylko ciut dłuższy musze sprawdzić u mojego :P"

No właśnie - jeśli oboje macie drugi palec dłuższy, to konflikt gwarantowany i rozwód murowany... też muszę sprawdzić u mojego.

To już wiem,czemu my się tak kłócimy, my oboje mamy paluchy mniejsze od drugiego palca :P

PS. Sporządzam właśnie menu na środę i w związku z tym listę zakupów i przy okazji zajrzałam, jako,że przepisy brałam z neta :P

Ale se w ping-ponga gracie burzą w tej Polsce...

Selena, Shagga_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    mauysia wrote:

do mnie tez znowu idzie burza bo juz ciemne chmury coraz blież

fajnie imrezka ci sie szykuje ;)

moj kuba w sierpniu dopiero urodzinki

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga gadaj jakie menu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga gadaj jakie menu.

Dwie sałatki, szarlotka a później krokiety ze szpinakiem i serem :)do tego myślę owoce na stół, jakaś polędwiczka na kanapki i pomidory na górę.
    Myślę,że starczy...zwykle naszykuję za dużo i nie przejadamy tego...będzie tyko garstka gości - Brat M z żoną i dziećmi (1 i 6l),Teść i moi Rodzice.
    Tort zamówiony, odbieramy w środę...

Blondi22, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga gadaj jakie menu.

Dwie sałatki, szarlotka a później krokiety ze szpinakiem i serem :)do tego myślę owoce na stół, jakaś polędwiczka na kanapki i pomidory na górę.
    Myślę,że starczy...zwykle naszykuję za dużo i nie przejadamy tego...będzie tyko garstka gości - Brat M z żoną i dziećmi (1 i 6l),Teść i moi Rodzice.

Mniam, jaki torcik?

Teściowej nie będzie?

Zedytowałam, żeby nie było, że ją wypraszam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2013, 12:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga gadaj jakie menu.

Mniam, jaki torcik?

Teściowej nie będzie?

Zedytowałam, żeby nie było, że ją wypraszam.

Teściowa pracuje w Niemczech i teraz nie ma Jej.
    Odmeldowuję się znów..trzeba wracać do garów :)
    Buziaki siusiaki :P

EDIT:
    A torcik zamówiłam zwykły śmietanowy(tzn bez udziwnień w stylu jakiś opłatek czy marcepan) .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2013, 12:42

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to ja uciekam zaraz.. dzis pokazówka w przedszkolu ja wolałabym miec pokazówke w łóżku .. spiąc .. ale widac nie jestt mi dzis dane .. odespac łikendu .. pozdr. i miłego dnia

P.S> u mnie słonce sie przebija , ale ogólnie masakra sie zapowiada w tym tygodniu..PA

Fedra lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczka pewnie właśnie obserwuje pierwsze ujęcia swego potomka.

Blondi22, aisa, Fedra, Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też powoli się żegnam i przepraszam za moją dzisiejszą niemrawość, ale kurde przez to przeziębienie czuję się jak wyżęta szmatka :/

Pa pa, niech Wam burze lekkimi będą!

Fedra lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie tak czekam na wieści od Plemniczki ale niedługo muszę wyleźć do pracy na godzinkę czy dwie, więc pewnie jajko zniosę do tej pory :/

plemniczka lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczka mój wrzod się aż odzywa bez twoich wieści !!!!!

plemniczka lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Klif Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, zapytam Was na tym wątku, bo tu panuje większy ruch niż na majowych :) Jestem w 6 dniu po owulacji, do terminu @ zostało jakieś 9-10 dni. Dziś zauważyłam jakieś brązowe plamienie na wkładce. Wiecie jaka może być tego przyczyna? Trochę się tym martwię. Dzień przed @ mam takie plamienia, ale na okres jest za wcześnie. Będę wdzięczna Wam bardzo za jakieś infromacje

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klif, nie wiem, przykro mi. Nasuwa się oczywista myśl, że to zagnieżdżenie, ale nie wiem do końca czy tak to powinno wyglądać, więc wolę Cię nie nakręcać.

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję wszystkim jeszcze raz za życzenia :)
    nie zdążyłam wszystkie już po wybywały :(
    plemniczko będę czekała na wiadomości od Ciebie :)
    Mayuś udanego spotkania Wam życzę, (kurcze nie pamiętam czy to miała być Dorka czy Dodi )

Fedra, plemniczka, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Mayuś udanego spotkania Wam życzę, (kurcze nie pamiętam czy to miała być Dorka czy Dodi )

Dorka.

Dodi się nie spotyka, prawdopodobnie to Doda i nie chce by wyszło na jaw, że z Radkiem nie do końca wszystko wygasło...

zbikowa, Effcia28, Fedra, Shagga_80, Gunia, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klif wrote:
    Cześć dziewczyny, zapytam Was na tym wątku, bo tu panuje większy ruch niż na majowych :) Jestem w 6 dniu po owulacji, do terminu @ zostało jakieś 9-10 dni. Dziś zauważyłam jakieś brązowe plamienie na wkładce. Wiecie jaka może być tego przyczyna? Trochę się tym martwię. Dzień przed @ mam takie plamienia, ale na okres jest za wcześnie. Będę wdzięczna Wam bardzo za jakieś infromacje

ja bym jutro zbadała progesteron tym bardziej że jutro jest 7 dzień po ovulacji więc idealnie(bo jak wiadomo to też może być przyczyna plamień)

Fedra lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Effcia28 wrote:

Dorka.

Dodi się nie spotyka, prawdopodobnie to Doda i nie chce by wyszło na jaw, że z Radkiem nie do końca wszystko wygasło...

tak mi się kojarzyło ale gafy nie chciałam strzelić :)

‹‹ 2833 2834 2835 2836 2837 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ