plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Selena wrote:Effcia28 wrote:wosebko czy twoje bhcg jest liczone od owulacji czy od miesiączki?
Effciu hcg zaczyna rosnąć po zagnieżdżaniu:)więc od tego moim zdaniem:)
no to wytłumaczcie mi dlaczego wychodzi 4/5 tydzień skoro jest według ovu jest 3tydz i 6 dni?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja załapałam dola..placze dziś..zebralo mi się chyba..jestem zmęczona na niektóre sytuacje sfrustrowana..mam momenty ze nic nie jest takie jak powinno..mojemu się oberealo...
Wtedy kiedy potrzebuje bliskości to mi jej brak..tylko chce się przytulic..doskwiera mi codzienna samotność..jest niunia..ale brakuje mi rodziny...sorry ze wam mule tu..
-
Effcia28 wrote:Selena wrote:Effcia28 wrote:czyli 3 tydzień od owulacji a 5 od miesiaczki tak?
Effciu drugi od owu
no to ja się na tym nie znam
Wosebka kończy 4 tydzień od miesiączki:
1-7 to pierwszy tydzień od miesiączki
8- 14 to drugi tydzień od miesiączki (w 13 dniu miała owulację)
15 - 21 to trzeci tydzień od miesiączki
22 - 28 to czwarty tydzień od miesiączki (dziś jest 27 dzień cyklu, czyli 3 tygodnie i 6 dni od miesiączki).
Jutro ija więc 4 tydzień od miesiączki i kończy się drugi od owulacji.Kfjatus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie popołudniowo/wieczornie
Seleno, jeszcze raz gratuluję, z rana teściora a teraz pięknej bety
Blondi, nieźle podniosłaś adrenalinę wiadomością o teścieTeraz czekamy do niedzieli albo wcześniej
na wyraźniejsze krechy. Trzymam kciuki!
Witaj Zosiu-ktosiu, miło przywitać się z jedną z matek założycielek
Ups.. zauważyłam, że w porannym poście nazwałam Shagge Sgaggą, mam nadzieję, że zgagi przeze mnie nie dostała...
Libruś :*
FedruśOla_czeka, Blondi22, Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Selenko betka bardzo ładna- popytaj Shaggi bo ona miała takie duże przyrosty od samego początku
. Progesteron też superowy.
Blondi, robisz nadzieje
Fedruś, do napisania kiedyś mam nadzieję. Odpocznij od forum i mam nadzieję ,że kiedyś tu wrócisz...
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
Witam wczesnym wieczorem. Właśnie przeczytałam co się działo od wczorajszego poranka (a raczej od przedwczorajsze nocy bo oczywiście, jak ja sobie poszłam to dziewczęta się zbiegły...)
Przepraszam, nie będę komentować tego natłoku informacji, napisze tylko, jak mi jest strasznie przykro z powodu tego, co spotkało Fedrę, chociaż wiem, że żadne słowa nie pomogą Jej... Bądź dzielna!
Do reszty postów się nie chce odnieść, chociaż aż mnie palce świerzbią, by napisać, jak to wszystko odbieram... jak można gderać i myśleć tylko o sobie? Zero taktu, zero wyczucia, ech, nie chcę nikogo obrazić, Wy piszecie, co czujecie to i ja - bardzo powściągliwie i po krótce stwierdzam fakty widziane mymi oczami.
spieprzam stąd by naprawdę nie napisać, co myślę...
nara laski, powodzenia Wszystkim!karoam, aisa, Effcia28, Kfjatus, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...