plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondi22 wrote:pewnie nie ma żadnej już ;(
mój P też widzi ta niby druga kreske wiec możliwe że coś bedzie
a na dodatek okropnie bola mnie piersi bardziej niz zawsze
Blondi to nie masz wyjścia, jak zrobić testa z samego ranaMoje skarby Wiki i Marcel
-
Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Selena wrote:Effcia28 wrote:czyli 3 tydzień od owulacji a 5 od miesiaczki tak?
Effciu drugi od owu
no to ja się na tym nie znam
Wosebka kończy 4 tydzień od miesiączki:
1-7 to pierwszy tydzień od miesiączki
8- 14 to drugi tydzień od miesiączki (w 13 dniu miała owulację)
15 - 21 to trzeci tydzień od miesiączki
22 - 28 to czwarty tydzień od miesiączki (dziś jest 27 dzień cyklu, czyli 3 tygodnie i 6 dni od miesiączki).
Jutro ija więc 4 tydzień od miesiączki i kończy się drugi od owulacji.
czyli normy dla bety są podawane od @Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2013, 18:55
-
Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Selena wrote:Effcia28 wrote:czyli 3 tydzień od owulacji a 5 od miesiaczki tak?
Effciu drugi od owu
22 - 28 to czwarty tydzień od miesiączki (dziś jest 27 dzień cyklu, czyli 3 tygodnie i 6 dni od miesiączki).
czyli normy dla bety są podawane od @
Tego właśnie nie wiem. Podobno różne laboratoria różnie podają normy, właśnie ze względu na to czy liczą od @ czy od owu.
Powiedziała specjalistka, która betę robi codziennie.Effcia28 lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Selena wrote:Effcia28 wrote:czyli 3 tydzień od owulacji a 5 od miesiaczki tak?
Effciu drugi od owu
czyli normy dla bety są podawane od @
Tego właśnie nie wiem. Podobno różne laboratoria różnie podają normy, właśnie ze względu na to czy liczą od @ czy od owu.
Powiedziała specjalistka, która betę robi codziennie.
Dobranoc :* babeczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2013, 19:04
-
ohhhh mała zaraz do dupy
ja to mogę powiedzieć ,że do dupy bo w sobotę wykompałam moja czarną i tak z niej włosy lecą ,że kurde jeszcze trochę łysa zostanie ,ale psa urządziłam
kurde mole !!!!!!
jeju lubi tę wiadomość
-
Kaja, ja kupiłam baletki, zawieszone były na wieszaku z napisem 7, więc idealnie dla mnie - czterdziestka. W domu okazało się, że jeden z nich ma rozmiar 8, a drugi 6,5. Reasumując mam baletki w dwóch różnych rozmiarach, z których żaden nie jest w moim. Szczęście w nieszczęściu, że miały służyć jako kapcie domowe, więc mogę je traktować jako klapki.
No i kto wygrał na pecha?jeju lubi tę wiadomość
-
jeju wrote:Mała witaj-miłego dnia...
Może od dziś będzie inaczej u mnie ?
Z rana lecimy do ortopedy z młodym.
Później angielski i powrót do domu.
Muszę zrobić porządek w papierach-masakra-I LOVE IT!
Wpadłam życzyć Wam przemiłego dnia, żadnych niepokojących wieści i uśmiechu
Mam nadzieję, że wczoraj nie pisałam za dużo o sobie, bo padły tu ostre zarzuty, szkoda, że nie wprost...będę pisała dużo mniej, obiecuję!
Może faktycznie ktoś poczuł się urażony. BUZIAM papa
Witaj Muzi:)wiesz z tymi zarzutami to na bank chodziło o mnie..dlatego od dziś milkne..jak cos to zapraszam do mojego pamiętnika..tam bede pisać..pa:*