X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 05:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)
    Ja dziś mam jakiś kiepski humor z rana, ale może się jakoś polepszy w ciągu dnia - liczę na to ...
    Jeju Ty pisz dużo więcej, a nie mniej! :)
    Ola ciekawa historia z tymi baletko - kapciami :P
    Kaja, ja też muszę w weekend psa wykąpać, ale mam nadzieję, że nie będzie mi łysiał, bo bym się załamała :/
    życzę wszystkim miłego czwartku :)

mauysia, jeju, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 05:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.

Byłam na badaniach krwi, Pani pielęgniarka jak zwykle musiała mnie kuć 2 razy, bo z prawej ręki nic nie chciało lecieć. Kazała mi pić więcej wody, więc grzecznie po powrocie do domu uzupełniłam swoje płyny, i ... poleciałam pędęm to zwrócić :(

Za tydzień wkraczam w 2 trymestr :D Jupi :D

mauysia, kopciuszek126, jeju, Effcia28, Ola_czeka, Beata, aisa lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wosabko i muzi przestańcie tak mówić piszcie do nas często i dużo inaczej będziemy tęsknić i chodzić smutne.

jeju, Ola_czeka, Beata, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    jeju wrote:
    Mała witaj-miłego dnia...
    Może od dziś będzie inaczej u mnie ?
    Z rana lecimy do ortopedy z młodym.
    Później angielski i powrót do domu.
    Muszę zrobić porządek w papierach-masakra-I LOVE IT!

Wpadłam życzyć Wam przemiłego dnia, żadnych niepokojących wieści i uśmiechu ;-)

Mam nadzieję, że wczoraj nie pisałam za dużo o sobie, bo padły tu ostre zarzuty, szkoda, że nie wprost...będę pisała dużo mniej, obiecuję!

Może faktycznie ktoś poczuł się urażony. BUZIAM papa

Witaj Muzi:)wiesz z tymi zarzutami to na bank chodziło o mnie..dlatego od dziś milkne..jak cos to zapraszam do mojego pamiętnika..tam bede pisać..pa:*

Skończcie te domysły ! Gunia nie napisała, bo nie chciała nikogo urazić, ale wywołała efekt domina... Bardzo Was proszę nie odchodźcie i nie bierzcie każdych słów do siebie! Bo moim zdaniem to nie o Was chodziło... :)
    ( A jeśli nawet, to co z tego :P)

jeju, Beata, aisa, Gunia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 05:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny MUZI I SELENA wam się opiedziel należy za to milknięcie, znikanie i inne szopki.

Chyba ominęłam wątek z Gunią, bo nie bardzo jestem w temacie, ale zaraz znajdę i dowiem się o co chodzi ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 05:43

jeju lubi tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 05:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    ...no właśnie szkoda, że nie napisane zostało o kogo chodzi...nie lubię takich sytuacji ale co ja mogę...jestem tu i tak coraz mniej...więc niech się dzieje co chce Wosebko...a jeśli chodzi o Ciebie, to nikt nie ma prawa zabraniać Ci się cieszyć, takie jest moje zdanie, Fedra na pewno nie chce żebyś się smuciła...weszła nawet pogratulować, nie zamartwiaj się kochana akurat tym. Sama nie wiem o co chodziło...bądź szczęśliwa....masz do tego prawo...
    Wiem jak mi było ciężko, wiem jak się czułam gdy po mojej negatywnej becie Fedrunia odnotowała dwie krechy i plemniczka ale nie byłam zazdrosna i zła, nie nie...byłam szczęśliwa, że im się udało ale ze mnie nie zeszło jeszcze moje rozczarowanie...bywa tu tak, że zwykle są złe i dobre informacje, skrajne uczucia nam towarzyszą ale żadna nie może czuć się winna, że jest tak a nie inaczej...Wosebko pisz tu, bo ja czytam...długo Cię nie było więc teraz zostań na forum a pamiętnik od czasu do czasu poczytam...

Muzi myśle tak samo jak Ty..ale wiesz..to głupie uczucie...gdy nie wiesz co i jak masz napisać..bo być moze to się komuś nie spodoba...dlatego wole siedzieć cicho..mam już z tym złe doświadczenia i nie chce tego przerabiać drugi raz...

kopciuszek126 lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A przetrzepać wam tyłki kobitki co za głupoty gadacie. Jak ja wam zniknę to zobaczycie przyjadę do was i tyłki wam przetrzepie i będę patrzeć czy równo puchną. :)

Kfjatus, Rucia, mauysia, jeju, Ola_czeka, Beata, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Mała witaj-miłego dnia...
    Może od dziś będzie inaczej u mnie ?
    Z rana lecimy do ortopedy z młodym.
    Później angielski i powrót do domu.
    Muszę zrobić porządek w papierach-masakra-I LOVE IT!

Wpadłam życzyć Wam przemiłego dnia, żadnych niepokojących wieści i uśmiechu ;-)

Mam nadzieję, że wczoraj nie pisałam za dużo o sobie, bo padły tu ostre zarzuty, szkoda, że nie wprost...będę pisała dużo mniej, obiecuję!

Może faktycznie ktoś poczuł się urażony. BUZIAM papa

hej dziewuszki,

Też sądzę, że jak już ktoś ma jakieś zarzuty, to albo wprost, albo na priva, albo niech zamilknie na zawsze ;) Bo potem przejmują się tym dziewczyny, których dany zarzut nie dotyczy. Więc stawiajcie zawsze sprawę jasno, albo nie stawiajcie w ogóle :)

Zaraz się oficjalnie przywitam :)

Kfjatus, kopciuszek126, Sandraa, jeju, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko gdyby każdy miał zwracać uwagę na to co kto o tobie pomyśli, gdy coś powiesz, to połowa ludności chyba w ogóle by się nie odzywała. Jesteś jaka jesteś, myslisz to co myślisz, i masz prawo głośno o tym mówić. Nie można milknąć, żeby kogoś nie urazić swoimi wypowiedziami.

mauysia, kopciuszek126, jeju, Ola_czeka, Beata lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Blondi22 wrote:
    pewnie nie ma żadnej już ;(

mój P też widzi ta niby druga kreske wiec możliwe że coś bedzie
    a na dodatek okropnie bola mnie piersi bardziej niz zawsze

Blondi to nie masz wyjścia, jak zrobić testa z samego rana ;D

dopiero robie w niedzile bo wiadomo takie objawy moga byc tez na @

mauysia lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Cześć dziewczyny.

Byłam na badaniach krwi, Pani pielęgniarka jak zwykle musiała mnie kuć 2 razy, bo z prawej ręki nic nie chciało lecieć. Kazała mi pić więcej wody, więc grzecznie po powrocie do domu uzupełniłam swoje płyny, i ... poleciałam pędęm to zwrócić :(

Za tydzień wkraczam w 2 trymestr :D Jupi :D

Osz kurna, ale szybko! Naprawdę się teraz zdziwiłam :)

Rucia lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja idę po śniadanko.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Dziewczyny MUZI I SELENA wam się opiedziel należy za to milknięcie, znikanie i inne szopki.

Chyba ominęłam wątek z Gunią, bo nie bardzo jestem w temacie, ale zaraz znajdę i dowiem się o co chodzi ;)

i jeszcze EFFCI ;) bo też podejrzewała że to o nią chodzi - widzicie ile spustoszenia sieją takie niedopowiedzenia?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    A przetrzepać wam tyłki kobitki co za głupoty gadacie. Jak ja wam zniknę to zobaczycie przyjadę do was i tyłki wam przetrzepie i będę patrzeć czy równo puchną. :)

BRAWO!

mala29_ lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki widze z samego rana ciężki klimat ale to chyba ta pogoda ja siedze jak na szpilkach bo moj m jest wlasnie w trakcie operacji i tez jakis taki dziwny chumor

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    hej dziewczynki widze z samego rana ciężki klimat ale to chyba ta pogoda ja siedze jak na szpilkach bo moj m jest wlasnie w trakcie operacji i tez jakis taki dziwny chumor

Koczku mam nadzieję, że jak na operację to nic poważnego się nie dzieje?

• mauysia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    a-koczek wrote:

Koczku mam nadzieję, że jak na operację to nic poważnego się nie dzieje?

No właśnie, też mam taką nadzieję! Ale i tak trzymamy kciuki za to, żeby wszystko poszło jak po maśle.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek trzymam kciuki żeby wszystko dobrze było z twoim m. i operacja sie udała.

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Cześć Dziewczyny :)
    Ja dziś mam jakiś kiepski humor z rana, ale może się jakoś polepszy w ciągu dnia - liczę na to ...
    Jeju Ty pisz dużo więcej, a nie mniej! :)
    Ola ciekawa historia z tymi baletko - kapciami :P
    Kaja, ja też muszę w weekend psa wykąpać, ale mam nadzieję, że nie będzie mi łysiał, bo bym się załamała :/
    życzę wszystkim miłego czwartku :)

Ona musi być uczulona na szampon bo zmienilam lub pasek na jeszcze lub karma zmieniona nie wiem idę z tym czworonogiem do weterynarz ......:-(:-(:-(:- ..Witam wszystkich

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewoje! W końcu się z Wami witam.

Ja już po śniadaniu - bagietka czosnkowa z Biedry - nieźle tu zaraz wszystkich zachucham...

a-koczek, Rucia, Effcia28, Beata, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 2884 2885 2886 2887 2888 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ