plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny
Ja dziś mam jakiś kiepski humor z rana, ale może się jakoś polepszy w ciągu dnia - liczę na to ...
Jeju Ty pisz dużo więcej, a nie mniej!
Ola ciekawa historia z tymi baletko - kapciami
Kaja, ja też muszę w weekend psa wykąpać, ale mam nadzieję, że nie będzie mi łysiał, bo bym się załamała
życzę wszystkim miłego czwartkumauysia, jeju, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Byłam na badaniach krwi, Pani pielęgniarka jak zwykle musiała mnie kuć 2 razy, bo z prawej ręki nic nie chciało lecieć. Kazała mi pić więcej wody, więc grzecznie po powrocie do domu uzupełniłam swoje płyny, i ... poleciałam pędęm to zwrócić
Za tydzień wkraczam w 2 trymestrJupi
mauysia, kopciuszek126, jeju, Effcia28, Ola_czeka, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:jeju wrote:Mała witaj-miłego dnia...
Może od dziś będzie inaczej u mnie ?
Z rana lecimy do ortopedy z młodym.
Później angielski i powrót do domu.
Muszę zrobić porządek w papierach-masakra-I LOVE IT!
Wpadłam życzyć Wam przemiłego dnia, żadnych niepokojących wieści i uśmiechu
Mam nadzieję, że wczoraj nie pisałam za dużo o sobie, bo padły tu ostre zarzuty, szkoda, że nie wprost...będę pisała dużo mniej, obiecuję!
Może faktycznie ktoś poczuł się urażony. BUZIAM papa
Witaj Muzi:)wiesz z tymi zarzutami to na bank chodziło o mnie..dlatego od dziś milkne..jak cos to zapraszam do mojego pamiętnika..tam bede pisać..pa:*
Skończcie te domysły ! Gunia nie napisała, bo nie chciała nikogo urazić, ale wywołała efekt domina... Bardzo Was proszę nie odchodźcie i nie bierzcie każdych słów do siebie! Bo moim zdaniem to nie o Was chodziło...
( A jeśli nawet, to co z tego)
jeju, Beata, aisa, Gunia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny MUZI I SELENA wam się opiedziel należy za to milknięcie, znikanie i inne szopki.
Chyba ominęłam wątek z Gunią, bo nie bardzo jestem w temacie, ale zaraz znajdę i dowiem się o co chodziWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 05:43
jeju lubi tę wiadomość
-
jeju wrote:...no właśnie szkoda, że nie napisane zostało o kogo chodzi...nie lubię takich sytuacji ale co ja mogę...jestem tu i tak coraz mniej...więc niech się dzieje co chce Wosebko...a jeśli chodzi o Ciebie, to nikt nie ma prawa zabraniać Ci się cieszyć, takie jest moje zdanie, Fedra na pewno nie chce żebyś się smuciła...weszła nawet pogratulować, nie zamartwiaj się kochana akurat tym. Sama nie wiem o co chodziło...bądź szczęśliwa....masz do tego prawo...
Wiem jak mi było ciężko, wiem jak się czułam gdy po mojej negatywnej becie Fedrunia odnotowała dwie krechy i plemniczka ale nie byłam zazdrosna i zła, nie nie...byłam szczęśliwa, że im się udało ale ze mnie nie zeszło jeszcze moje rozczarowanie...bywa tu tak, że zwykle są złe i dobre informacje, skrajne uczucia nam towarzyszą ale żadna nie może czuć się winna, że jest tak a nie inaczej...Wosebko pisz tu, bo ja czytam...długo Cię nie było więc teraz zostań na forum a pamiętnik od czasu do czasu poczytam...
Muzi myśle tak samo jak Ty..ale wiesz..to głupie uczucie...gdy nie wiesz co i jak masz napisać..bo być moze to się komuś nie spodoba...dlatego wole siedzieć cicho..mam już z tym złe doświadczenia i nie chce tego przerabiać drugi raz...kopciuszek126 lubi tę wiadomość
-
A przetrzepać wam tyłki kobitki co za głupoty gadacie. Jak ja wam zniknę to zobaczycie przyjadę do was i tyłki wam przetrzepie i będę patrzeć czy równo puchną.
Kfjatus, Rucia, mauysia, jeju, Ola_czeka, Beata, aisa lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
jeju wrote:Mała witaj-miłego dnia...
Może od dziś będzie inaczej u mnie ?
Z rana lecimy do ortopedy z młodym.
Później angielski i powrót do domu.
Muszę zrobić porządek w papierach-masakra-I LOVE IT!
Wpadłam życzyć Wam przemiłego dnia, żadnych niepokojących wieści i uśmiechu
Mam nadzieję, że wczoraj nie pisałam za dużo o sobie, bo padły tu ostre zarzuty, szkoda, że nie wprost...będę pisała dużo mniej, obiecuję!
Może faktycznie ktoś poczuł się urażony. BUZIAM papa
hej dziewuszki,
Też sądzę, że jak już ktoś ma jakieś zarzuty, to albo wprost, albo na priva, albo niech zamilknie na zawszeBo potem przejmują się tym dziewczyny, których dany zarzut nie dotyczy. Więc stawiajcie zawsze sprawę jasno, albo nie stawiajcie w ogóle
Zaraz się oficjalnie przywitamKfjatus, kopciuszek126, Sandraa, jeju, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWosebko gdyby każdy miał zwracać uwagę na to co kto o tobie pomyśli, gdy coś powiesz, to połowa ludności chyba w ogóle by się nie odzywała. Jesteś jaka jesteś, myslisz to co myślisz, i masz prawo głośno o tym mówić. Nie można milknąć, żeby kogoś nie urazić swoimi wypowiedziami.
mauysia, kopciuszek126, jeju, Ola_czeka, Beata lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:Blondi22 wrote:pewnie nie ma żadnej już ;(
mój P też widzi ta niby druga kreske wiec możliwe że coś bedzie
a na dodatek okropnie bola mnie piersi bardziej niz zawsze
Blondi to nie masz wyjścia, jak zrobić testa z samego rana
dopiero robie w niedzile bo wiadomo takie objawy moga byc tez na @mauysia lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Cześć dziewczyny.
Byłam na badaniach krwi, Pani pielęgniarka jak zwykle musiała mnie kuć 2 razy, bo z prawej ręki nic nie chciało lecieć. Kazała mi pić więcej wody, więc grzecznie po powrocie do domu uzupełniłam swoje płyny, i ... poleciałam pędęm to zwrócić
Za tydzień wkraczam w 2 trymestrJupi
Osz kurna, ale szybko! Naprawdę się teraz zdziwiłamRucia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Dziewczyny MUZI I SELENA wam się opiedziel należy za to milknięcie, znikanie i inne szopki.
Chyba ominęłam wątek z Gunią, bo nie bardzo jestem w temacie, ale zaraz znajdę i dowiem się o co chodzi
i jeszcze EFFCIbo też podejrzewała że to o nią chodzi - widzicie ile spustoszenia sieją takie niedopowiedzenia?
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:hej dziewczynki widze z samego rana ciężki klimat ale to chyba ta pogoda ja siedze jak na szpilkach bo moj m jest wlasnie w trakcie operacji i tez jakis taki dziwny chumor
Koczku mam nadzieję, że jak na operację to nic poważnego się nie dzieje? -
Rucia wrote:a-koczek wrote:hej dziewczynki widze z samego rana ciężki klimat ale to chyba ta pogoda ja siedze jak na szpilkach bo moj m jest wlasnie w trakcie operacji i tez jakis taki dziwny chumor
Koczku mam nadzieję, że jak na operację to nic poważnego się nie dzieje?
No właśnie, też mam taką nadzieję! Ale i tak trzymamy kciuki za to, żeby wszystko poszło jak po maśle. -
Kfjatus wrote:Cześć Dziewczyny
Ja dziś mam jakiś kiepski humor z rana, ale może się jakoś polepszy w ciągu dnia - liczę na to ...
Jeju Ty pisz dużo więcej, a nie mniej!
Ola ciekawa historia z tymi baletko - kapciami
Kaja, ja też muszę w weekend psa wykąpać, ale mam nadzieję, że nie będzie mi łysiał, bo bym się załamała
życzę wszystkim miłego czwartku
Ona musi być uczulona na szampon bo zmienilam lub pasek na jeszcze lub karma zmieniona nie wiem idę z tym czworonogiem do weterynarz ......:- ..Witam wszystkich