X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Kfjatus wrote:
    Cześć Dziewczyny :)
    Ja dziś mam jakiś kiepski humor z rana, ale może się jakoś polepszy w ciągu dnia - liczę na to ...
    Jeju Ty pisz dużo więcej, a nie mniej! :)
    Ola ciekawa historia z tymi baletko - kapciami :P
    Kaja, ja też muszę w weekend psa wykąpać, ale mam nadzieję, że nie będzie mi łysiał, bo bym się załamała :/
    życzę wszystkim miłego czwartku :)

Ona musi być uczulona na szampon bo zmienilam lub pasek na jeszcze lub karma zmieniona nie wiem idę z tym czworonogiem do weterynarz ......:-(:-(:-(:- ..Witam wszystkich

Pasek na kleszcze miało być pisanie z tel wrrrrrrrrrrrr nie lubię

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny niby nic powaznego bo operuja mu kolano ale on jest kierowca wiec sama operacja to juz obciazenie dla niego ciekawe co wogole stalo sie w kolanie bo powiedzieli ze dopoki nie otworza to niemoga stwierdzic

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Dzień dobry dziewoje! W końcu się z Wami witam.

Ja już po śniadaniu - bagietka czosnkowa z Biedry - nieźle tu zaraz wszystkich zachucham...

Śmiało dmuchaj ja tam lubię czosnek ...

mauysia lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• jeju Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko zostajemy i tyle, ja nie miałam zamiaru znikać i cyrków robić po prostu napisałam, że nie podoba mi się, że nie pisze się wprost...
    ...jak byłam zła to pisałam tej to, innej co innego, co mnie bolało...i dlatego ostatnio wyjść z podziwu nie mogę jak tu jestem...

Jakoś wolę Was ostatnio czytać, jak nie mam nic do powiedzenia, to po co zaśmiecać forum sucharami i opowieściami o sobie?
    Jak mam kiepski nastrój to dostaję ofuknięcia, opr...że wyolbrzymiam itp.
    A(nie zaczyna się zdania od "a"), że ostatnio bywam w chwiejnych nastrojach to wolę się nie rozpisywać i nie wchodzić w głębsze dyskusje, bo jak wiadomo zbyt drażliwa jestem i mogę zostać źle odebrana albo mogę ja coś źle odebrać, czy to zrozumiałe jest już dla Was?

Jestem ale raczej biernie, skończyły się tamte czasy...nastała era innego humoru i innych tematów, w których nie zawsze się odnajduję...(to nie jest zarzut- nie brać do siebie dziołchy)

Po co pisać o czymś czego nie znam, mnie nie kręciły nigdy produkcje typu Matrix itp. Po co pisać o czymś czego nie rozumiem, bo niekiedy czuję się jak babcia :-D ale taka jest prawda...czasem temat się wyczerpuje i nie ma sensu się powtarzać...chyba tak lepiej niż paplać bez sensu...poza tym przejadły się Wam niektóre tematy i czasem czuć nawet zwykłą irytację, z pewnych względów powstrzymuję się od pisania, bo po co siać ferment...

Beata lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Kfjatus Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A- koczku trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze przebiegło.
    Kaja to pewnie przez jakiś szampon nieodpowiedni, skonsultuj z weterynarzem z pewnością Ci coś podpowie.

1221648qmrgggy559.gif
  • Blondi22 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i witam sie;)

a-koczek trzymam kciuki za pozytywny przebieg operacji twojego meża ;*

Selenka nie uciekaj z tąd .Zostań

jeju lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • a-koczek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Dzień dobry dziewoje! W końcu się z Wami witam.

Ja już po śniadaniu - bagietka czosnkowa z Biedry - nieźle tu zaraz wszystkich zachucham...

niech zyje biedronka jem wlasnie to samo

mauysia, Rucia, Beata lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• jeju Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    No i witam sie;)

Blondi rozumiem, że czekasz do niedzieli kochana? Wspaniale, by było gdyby się udało...tego Ci życzę!

Blondi22 lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez lubię czosnek i faktycznie te bułki z Biedronki są całkiem niezłe :)

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w wolnym czasie obejrzyjcie sobie. Koniecznie z efektami dźwiękowymi.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6gahk7n-DvM#at=627

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem wam coś wczoraj sie dowiedziałam ze boja bratowa jest w ciazy mimo poznego wieku w swoja pierwsza ciaze zaszła bez problemu i zamiast sie cieszyc ryczałam cała noc bo ja staram sie juz o drugie dizecko prawie 10 miesiecy i nic jakie to niesprawiedliwe wiem przyjaciolka mowi mi ze mam juz jedno a jej to pierwsze i ze nie powinnam ale co ja poradze jak to jest silniejsze odemnie

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie moja kolezanka napisał mi smsa ze ze urodzila cudownego synka fuck a kiedy jaaaaaaaaaaaaaaaaaa

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    powiem wam coś wczoraj sie dowiedziałam ze boja bratowa jest w ciazy mimo poznego wieku w swoja pierwsza ciaze zaszła bez problemu i zamiast sie cieszyc ryczałam cała noc bo ja staram sie juz o drugie dizecko prawie 10 miesiecy i nic jakie to niesprawiedliwe wiem przyjaciolka mowi mi ze mam juz jedno a jej to pierwsze i ze nie powinnam ale co ja poradze jak to jest silniejsze odemnie

Koczku widzisz takie jest życie. Mi się udało po dwóch latach. Któraś kiedyś tutaj napisała, że często zapominamy cieszyć się tym co już mamy. A mając jedno dziecko posiadamy bardzo wiele.
    Wiele z Nas wie, że jedynie cierpliwość może tu pomóc. I dużo spokoju.

Kfjatus, mauysia, Blondi22, Beata, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Wam powiem, że nigdy nie podchodziłam z zazdrością do tego, ze ktoś urodził, czy że jest w ciąży. Oczywiście zależy mi na tym bardzo i jak patrzę na takie słodkie Maleństwa, to myślę, że moje już mogłoby takie być. Ale nie mam w sobie złości, bo i tak to nic nie zmieni. Nie płakałam, kiedy dowiedziałam się, że koleżanka jest w ciąży, cieszyłam się bardzo gdy żona mojego brata ciotecznego mając dorosłe dzieci, zaszła w ciążę urodziła ślicznego, zdrowego chłopaka... Dzieci bardzo lubię i wszystkie rodzinne dzieciaki są trochę moje, bo lubię spędzać z nimi czas :) czekam na moją chwilę szczęścia i mam nadzieję, że w końcu do mnie trafi :)

mauysia, Beata, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Dziewczyny w wolnym czasie obejrzyjcie sobie. Koniecznie z efektami dźwiękowymi.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6gahk7n-DvM#at=627

dobre Ruciu aż się popłakałam. Uświadamia mi to że nie jest tak łatwo żeby doszło do zapłodnienia i raczej mało prawdopodobne żeby mi się udało :(

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • karoam Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!!!
    a-koczku- trzymam kciuki za operację męża!
    Blondi- nie podkusiło Cię czasem żeby zatestować? ;)
    Powiem Wam, że stała się rzecz dziwna...jem śniadanie! Normalnie nie jadam po robię się głodna dopiero koło 12 a tu taka niespodzianka :D
    21018015049840841681932.jpg

Rucia, mauysia, Blondi22, Sandraa, Kfjatus, Kaja, Beata, sylwia1985, aisa, jeju, Dodi lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Blondi22 wrote:
    No i witam sie;)

Blondi rozumiem, że czekasz do niedzieli kochana? Wspaniale, by było gdyby się udało...tego Ci życzę!

tak zgadza sie

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Karoam,

a cóż to za pustynia tym razem? (jak zwykle zapiera dech w piersiach...)

karoam lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja spadam jak zwykle na drzemkę :) Będę później.

Blondi22, karoam, jeju lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Dzień dobry!!!
    a-koczku- trzymam kciuki za operację męża!
    Blondi- nie podkusiło Cię czasem żeby zatestować? ;)
    Powiem Wam, że stała się rzecz dziwna...jem śniadanie! Normalnie nie jadam po robię się głodna dopiero koło 12 a tu taka niespodzianka :D
    21018015049840841681932.jpg

nie twardo sie trzymam karoam ;)

widać u ciebie fasolka zgłodniała hehe

karoam lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
‹‹ 2885 2886 2887 2888 2889 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ