plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczynki ale sie narobiło a ja Was nadgonić nie mogę i nie wiem czy sprawa wyjaśniona
jak tylko doczytam i okaże sie ze nie to napiszę tej osobie którą na priv
ale pamiętajcie nie obrażajcie sie bo każdy ma prawo cieszyć sie swoim szcześciem na które tak długo czekał i podzielić sie z nami radosną nowinąOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
mauysia wrote:Cześć Gosiu,
widzę że Twoja tempa ma czelność kierować się ku dołowiSkandal... Ale i tak widzę, że Twój obecny cykl jest czytelniejszy niż pozostałe (np. temperatura w 2 połowie wyraźnie wyższa niż w pierwszej) - może to przez ten duphaston! Pamiętam, że poprzednie cykle miałaś dość pokręcone, a w tym widać wszystko jak na dłoni.
dupka brałam też 2 razy w poprzednich cyklach i też druga fazę miałam ładną. Jak tak teraz patrzę to pierwsze mi się pochrzaniły i nie są takie jednostajne, ale to może po ostatniej chorobie.
Wczoraj też wyskoczyła mi na ustach opryszczka i od razu o Kopciuszku pomyślałam.ale u mnie tak fajnie nie będzie.
Rucia wyczesany filmik. Jak dziecko zaczłęo fikać to, aż gulę w gardle miałam. Prawie wycisnęłaś ze mnie łzę, osz Ty! a ja w pracy przecież.
A muzyka w tle wymiata! Uwielbiam takie kawałki.Kfjatus, Rucia lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
mam juz wiesci moj m juz po operacji okazało sie ze ma zerwana łękątke ale juz naprawili. całe szczescie ze nie wiązadła. takze bedzie dobrze w poniedziłaek juz w domku wiec owulka nas minie w tym cyklu chyba ze wczorajsze zolniezyki wytrzymja i dadza rade obu uff
Ola_czeka, Blondi22, mauysia, aisa, Beata, Sandraa, Rucia, karoam lubią tę wiadomość
-
no dobra to i ja spadam pracować. Może jeszcze uda mi się Was podejrzeć.
a-koczku dobrze, że już po operacji. Ale nie zazdroszczę problemów z kolanem, bo to długotrwały problem. Mi kolano zablokowało się już 2 razy i teraz nawet podczas seksu muszę uważać, bo to cholernie boli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 08:19
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Jeju mam podobne odczucia dlatego tez nie we wszystkie tematy sie wlączam,
Mayuś pałaszowałam te bułki na kolacje...uwieeeelbiam je
Koczku przykro mi bardzo ze masz takie odczucia hmmm nie do końca dla mnie zrozumiałe...pomyśl o ty co Ty już masz tak jak napisałaś ona jeszcze nie miała dziecka wiec dlaczego to odbierasz jako niesprawiedliwośc? nierozumiem? kazdy ma prawo do szcześcia i ja ciesze sie szcześciem innych nie boję się że limit dla mnie sie wyczerpie, wręcz przeciwnie myslę że skoro innym się udaje to i mi tez niebawem sie uda mnie to baaardzo pozytwnie nakreca i cieszę sie z kazdej nowej fasolki każdego nowego roznącego brzuszka i każdego maleństwa i Tobie tego tez życzę abys nauczyła sie cieszyć cudzym szczęściem bo tylko wtedy naprawdę będziesz mogła w pełni poczuć sie szczęsliwa wyluzować i wtedy napewno Tobie sie udaOla_czeka, mauysia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Ruciu własnie ładuje mi sie filmik niestety obejrzę bez efektów dzwiekowych
Bez dźwięku to nic nadzwyczajnego. Lepiej zapisz sobie stronkę na której jest link i otwórz w domu. Ja będę musiała poszukać tej muzyki, bo jest genialna.Rucia lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
A czy zamiast miejsca pracy można dać fotkę miejsca, w którym chciało by się teraz być...?
To ja mogę dać Olsztyn, jezioro Ukiel (fota stara, z sierpnia zeszłego roku). [ps. jeszcze tylko 2 miesiące do urlopu]
http://img546.imageshack.us/img546/5790/ukiel.jpgKfjatus, a-koczek, Kaja, aisa, Beata, Sandraa, Rucia, Blondi22, Ilona, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:A czy zamiast miejsca pracy można dać fotkę miejsca, w którym chciało by się teraz być...?
To ja mogę dać Olsztyn, jezioro Ukiel (fota stara, z sierpnia zeszłego roku). [ps. jeszcze tylko 2 miesiące do urlopu]
http://img546.imageshack.us/img546/5790/ukiel.jpg
Uwielbiam Olsztyn! Piekne zdjątko, fantastyczna rodzinka
mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
gocha04 wrote:Beata wrote:Ruciu własnie ładuje mi sie filmik niestety obejrzę bez efektów dzwiekowych
Bez dźwięku to nic nadzwyczajnego. Lepiej zapisz sobie stronkę na której jest link i otwórz w domu. Ja będę musiała poszukać tej muzyki, bo jest genialna.
Też sobie w domu odtworzę -
Beata wrote:Jeju mam podobne odczucia dlatego tez nie we wszystkie tematy sie wlączam,
Mayuś pałaszowałam te bułki na kolacje...uwieeeelbiam je
Koczku przykro mi bardzo ze masz takie odczucia hmmm nie do końca dla mnie zrozumiałe...pomyśl o ty co Ty już masz tak jak napisałaś ona jeszcze nie miała dziecka wiec dlaczego to odbierasz jako niesprawiedliwośc? nierozumiem? kazdy ma prawo do szcześcia i ja ciesze sie szcześciem innych nie boję się że limit dla mnie sie wyczerpie, wręcz przeciwnie myslę że skoro innym się udaje to i mi tez niebawem sie uda mnie to baaardzo pozytwnie nakreca i cieszę sie z kazdej nowej fasolki każdego nowego roznącego brzuszka i każdego maleństwa i Tobie tego tez życzę abys nauczyła sie cieszyć cudzym szczęściem bo tylko wtedy naprawdę będziesz mogła w pełni poczuć sie szczęsliwa wyluzować i wtedy napewno Tobie sie uda
Betako ja sie ciesze jak np któres z formum sie uda tylko jak dzieje sie w moim njblizszym gronie to jakos mnie boli a jeszcze kiedys sobie zalożyłam ze drugie dziecko bede miała przed bratową a tu sie nieudało a ja strasznie sie wkurzam jak moje zalożenia legna w gruzach. ale moze teraz bede miała wieksza motywacje zobacze. moj m teraz bedzie odpoczywał takze w nastepnym cyklu bedzie pełen wigoru i moze sie uda -
mauysia wrote:A czy zamiast miejsca pracy można dać fotkę miejsca, w którym chciało by się teraz być...?
foch. Za jezioro bo nie mam urlopu. I za figurę.Rucia lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:Ruciu własnie ładuje mi sie filmik niestety obejrzę bez efektów dzwiekowych
obejrzałam filmik fantastyczny! na końcu sie oczywiście wzruszyłam jak sie bobas przeciagałale wiecie co to była za płeć bo tam było wszystko zarośnięte?
Oliwka 2006
-
a co ty porabiasz w moich stronach -
Kfjatus wrote:mauysia wrote:A czy zamiast miejsca pracy można dać fotkę miejsca, w którym chciało by się teraz być...?
Uwielbiam Olsztyn! Piekne zdjątko, fantastyczna rodzinka
No to jest już nas trzy(Gadgetka też
)
Kfjatus, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:A czy zamiast miejsca pracy można dać fotkę miejsca, w którym chciało by się teraz być...?
foch. Za jezioro bo nie mam urlopu. I za figurę.
Słuuuuuchaj, ja nie bez powodu wstawiłam takie stare zdjęcie... Niestety przytyło mi się z parę kilo od tamtego czasu... Na szczęście chwilowo się tym w ogóle nie przejmujęBeata lubi tę wiadomość